Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Anna & Susanne

Anna K Lundin Gustafsson och Susanne Sköld är passionerade föreläsare och workshop- hållare med ett prestigelöst och empatiskt förhållningssätt.  Deltagaren bjuds på insikter i Feedback, varför det är viktigt, hur det påverkar och vad man kan göra för att förbättra  arbetsklimat och motivation och där Feedback kan bli en naturlig del i det dagliga livet. Engagerande övningar och teori med tips, idéer och många härliga skratt utlovas.

www.feedbackspelet.se

 • Effekten av att boka Anna & Susanne

  Ökad arbetsglädje, ökad motivation och ett förbättrat samarbete. Kommunikationsklimatet blir ärligare och man öppnar upp för insikter och förståelse som skapar energi och härlighet i teamen. Team och medarbetare blir mer benägna att ge Feedback och också kunna ta emot feedback på ett värdefullt sätt.

 • Anna & Susanne som talare

  Talarnas passion och engagemang för människor och utveckling märks i deras dynamiska och engagerande workshops och föreläsningar. De inspirerar och och utmanar publikens tidigare tankebanor för att ge plats för kreativitet, insiktsfulla övningar och uppmuntran till förändring och viljan att gå utanför sin komfortzon. Alltid med hjärta och empati och gärna med humoristiska inslag.

  Anna och Susanne brinner för att se människor växa och uppmuntrar till engagemang, mod kreativitet för att våga utmana sig själv och sina medarbetare på bästa möjliga sätt. Empati och psykologisk trygghet är nycklar som bidrar till skratt och värdefulla insikter.

 • Så arbetar Anna & Susanne

  Anna och Susannes uppdrag anpassas efter kundens verkliga behov och där en gemensam målbild arbetas fram och där beställaren får ge önskemål bland de övningar vi erbjuder.

 • Anna & Susanne erbjuder

  • Inspirerande och utmanande workshops och föreläsningar med ett kundanpassat upplägg. Garanterat värde, glädje och en energiboost till samtliga deltagare. Vi jobbar med både teamet och medarbetaren som deltar aktivt i de roliga och nyttiga övningar kring styrkor, svagheter, ge och få feedback.

  • Engagerande övningar till team, medarbetare, ledningsgrupper men också individuell coaching

 • Anna & Susanne passar till

  Anna och Susanne passar till stora och små organisationer, både privat och offentlig sektor.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Kick-off
Kön Kvinna
Språk Svenska, Engelska

Anna har arbetat som Chef, Projektledare och coach under många år och är sedan 2008 frilansande konsult med fina uppdragsgivare IKEA iNCA, HM, DTAC Bangkok, Scania, Zettle/Paypal, Swedbank, UC, Folksam och Munich Re i Munchen för att nämna några.

Anna brinner för team, medarbetare och chefer och där förtroende och tillit, målsättningar och uppmuntran med supportande självledarskap är några av de kritiska framgångsfaktorerna och grunderna för motivation och prestation.

Susanne har en gedigen teknisk bakgrund som mjukvaruutvecklare, men har de senaste åren arbetat som projektledare, verksamhetsutvecklare och chef på bl a Bombardier och ABB.

Susanne brinner för att sätta fokus på människan där förbättringar av processer och organisationer står på agendan. Hon är övertygad om att varje individ har unika förmågor och energier som väntar på att förlösas med uppmuntran, stöd och inte minst att lyssna in och se alla individers kvalifikationer.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Andra talare inom samma område

Peter Rylander

Peter Rylander är en framstående föreläsare som effektivt kommunicerar viktiga budskap om Attityd, Språkbruk, Respekt och Empati. Han har en omfattande erfarenhet och har arbetat med många s

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap