Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Tobias Schildfat

Många drömmer om att bestämma mer över sin egen tid – ju bättre ekonomi, desto tryggare och friare kan du känna dig. Valmöjligheterna blir fler och du kan i större utsträckning välja vad du själv vill göra. Det fantastiska är att vem som helst med relativt små medel över tiden kan skapa en alldeles egen PENGAMASKIN som är så stark att det förvånar de flesta. Resan är kul och resultatet kan bli enastående.

Tobias började bygga på sin egen pengamaskin re­dan som tonåring. Det blev början på en resa som med tiden har ökat hans ekonomiska oberoende och frihet i livet. Flerfaldigt utgiven författare och med storsäljaren ”Vägen till din första miljon” som sålt i över 100 000 exemplar.

Planerar ni en Konferensresa, företagsresa, eller kickoff?
Varför inte passa på att kombinera alla tre med den unika upplevelsen att göra det tillsammans med Tobias i Rom där han tillbringar delar av året.

"Vägen till din första miljon"

 • Tobias Schildfat som talare

  Avslappnad, underhållande, inspirerande men med ett konkret och direkt användbart budskap.
  ”Föreläsningen och föreläsaren var kanon! Väldigt inspirerande och lärorikt. Tror att alla fick sig en rejäl tankeställare. Kommer att rekommendera denna föreläsning och bok till alla. / Thérése Carlbrant, Drivhuset

 • Så arbetar Tobias Schildfat

  Tobias håller föreläsningar både på plats i Sverige och digitalt men erbjuder även den unika möjligheten att hålla föreläsningar på plats i Rom där han tillbringar delar av året. Där kan han även hjälpa till med föreläsningssal och andra behov om så skulle önskas.

 • Tobias Schildfat erbjuder

  Enligt publiken är det underhållande och tankeväckande att lyssna på Tobias föreläsningar. Han lämnar alltid åhörarna med mycket energi, insikter och inspiration att bygga en egen pengamaskin. ”Vägen till din första miljon – alla kan bygga en egen pengamaskin” med över 100 000 sålda exemplar. Kom och lyssna på en annorlunda och inspirerande berättelse om hur man bygger en egen pengamaskin.

 • Tobias Schildfat passar till

  Föreläsningen baseras på hans succébok “Vägen till din första miljon” och riktar sig till alla som är intresserade av att bygga en stark egen ekonomi och öka sin ekonomiska frihet. Föreläsningen riktar sig även till dig i egenskap av anställd eller företagare eftersom när man bygger en egen pengamaskin lär man sig principer som gäller också i arbetslivet och företagsvärlden. Med ökad förståelse för dessa principer kan man som anställd eller företagare bidra på ett ännu bättre sätt i sin verksamhet.

  För dom som är intresserade av entreprenörskap erbjuder han även detta fokus, eller en kombination om man så vill, och tar då med ett fokus på entreprenörskap i föreläsningen baserat på hans egen företagsresa som grundare och VD för Solentro samt som medförfattare till böckerna “Entreprenörskap” och ”Entreprenörskap – praktisk och teoretisk tillämpning”. Särskilt med fokus på hur man startar en verksamhet utifrån bara en idé och bygger ett fungerande företag från grunden.Talaren utgår från Skåne
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Inspirerande, Kick-off, Aktiverar publiken
Kön Man
Språk Svenska, Engelska

Succéförfattare och VD för Solentro sedan 2008 som han grundade tillsammans med sin bror Hampus Schildfat. Dom fick stor uppmärksamhet när dom medverkade TV-serien “Draknästet” där dom nobbade en investering på 1,5 miljoner kronor.
Tobias är utbildad civilekonom med en Magisterexamen vid Lunds universitet och Napier Business School i Edinburgh med huvudämne i ledarskap och marknadsföring. Han har varit verksam som aktiemäklare på Handelsbanken och som affärsområdeschef på Findus. Han har även undervisat på John Cabot universitetet i Rom.

Mest känd är hans bok ”Vägen till din första miljon” som tack vare det tidlösa budskap boken förmedlar ofta parkerat sig på listan över mest sålda böcker hos Bokus under alla år sedan den första utgåvan gavs ut 2010. Enligt Bokus är detta ett rekord i sig. Boken är en av de mest kända och mest sålda böckerna inom kategorin. Hittills har över 100 000 böcker sålts, därtill tusentals nedladdningar som ljudbok och ytterligare tusentals utlåningar på bibliotek. Dessutom har Tobias Schildfat genomför många föreläsningar genom åren vilket resulterat i att ytterligare tusentals personer lyssnat till bokens budskap.
Han är även medförfattare till böckerna ”Entreprenörskap” och ”Entreprenörskap –
praktisk och teoretisk tillämpning”.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Andra talare inom samma område

 

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap