Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Sarah Delshad

Sarah Delshad är journalist och influencer, som idag föreläser om mångfald, inkludering, representation och jämställdhet. Hon hörs frekvent i riksmedia, har nominerats till Raoul Wallenbergspriset och var mottagare av Poppius journalistskolas mångfaldstipendium, skolan som är Skandinaviens äldsta utbildning i journalistik. 

Sarah har bevakat frågor rörande mångfald, kvinnors rättigheter, muslimsk identitet, muslimska kvinnor och representation i flera års tid. Vilket har lett till att hon har djup kunskap inom dessa områden. Åhörarna kommer få en god insikt och förståelse för hur viktig representation, mångfald och normkritik är, samt hur de kan använda den nya kunskapen för att förbättra arbetsplatsen. 

Hon har varit kolumnist i flertalet tidningar och plattformar, varit sidekick i radio, setts i Aktuellt i SVT och har en gedigen erfarenhet som debattör. I en intervjuande roll har hon förmåga till obekväma frågeställningar och perspektiv. Hon är orädd, rapp och bidrar alltid med ett nyskapande perspektiv. Hon passar därför även utmärkt som moderator, konferencier och programledare.

Urval av tidigare beställare:
TCO, Härnösands kommun, Säffle kommun, Arvika kommun, Färnebo folkhögskola, Sätra bibliotek, Flickaplattformen.

 • Effekten av att boka Sarah Delshad

  Åhörarna kommer att få goda kunskaper om kvinnliga rättigheter, som också tar muslimska kvinnor i beaktning. Men även hur viktigt det är med inkludering och representation.

 • Sarah Delshad som talare

  Sarah Delshad har öga för detaljer och räds inte känsliga ämnen. Hon har en tydlig förmåga att formulera sig för att nå fram. Hon är profilerad, verbal, djärv och en etablerad avsändare. Hon lyfter samt positionerar svåra perspektiv på ett lättsamt, passionerat och lättbegripligt sätt. Hennes tydliga nisch är hennes styrka. Hon har tydliga värderingar och är alltid en nyskapande samt nyanserad röst.

 • Så arbetar Sarah Delshad

  Sarah inspirerar och vidgar ingrodda föreställningar.
  Sarah använder helst projektor, men kan genomföra föreläsningar utan bildspel, som variation visar hon upp klipp. Hon kan även hålla interaktiva workshops.

 • Sarah Delshad erbjuder

  Föreläsningar
  Moderatorsuppdrag
  Konferenciers uppdrag
  Workshops

 • Sarah Delshad passar till

  De flesta sammanhang, små som stora, inom både offentlig och privat sektor.

  Exempelvis när avdelningar slås ihop, företag köps upp, kick off, företagsevent, kundevent, jubileum, invigningar, företagsmässor, näringslivsgalor, nätverksträffar, inspirationsdagar.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Kön Kvinna
Språk Svenska, Engelska

Sarah Delshad, född 21 juli 1990, har kurdiskt påbrå och växte upp i Gävle. Hon gick grundskolan där och tog studenten med slutbetyg i juni 2010. September 2013 tog hon sitt pick och pack för att styra kosan mot huvudstaden, där hon läste Poppius journalistskola.
Poppius journalistskola är Skandinaviens äldsta utbildning i journalistik, skolan grundades 1947 i Stockholm. Sarah Delshad var mottagare av Poppius mångfaldstipendium med motiveringen: ”Sarah Delshad ger unga kvinnor en välbehövlig röst i mediebruset. Hennes engagemang, nyfikenhet och drivkraft bidrar till att andra nyanser och perspektiv lyfts fram och bättre speglar dagens Sverige.”
Stipendiet delas ut till en person med rötter i andra kulturer för att stärka mångfalden inom svensk journalistkår och journalistutbildning. Stipendiet motsvarar avgiften för Poppius grundkurs i praktisk journalistik, VT 2014 på 22 900 kronor. Kursen innehöll b.la: nyhetsvärdering, redaktionellt arbete, pressetik samt journalistikens villkor. Sarah Delshad var en av de nominerade till Raoul Wallenbergspriset 2015. Det priset tilldelas en verksam person i Sverige som arbetar i Raoul Wallenbergs anda, genom kunskapshöjande insatser om alla människors lika värde. Prissumman på 100 000 kr har gjorts möjligt genom stöd från den svenska regeringen. Hon har även nominerats till Diversityindex mångfaldspris 2017 och utnämnts till en av Gästriklands mäktigaste kvinnor 2018.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

"Härlig touché av girlpower!"

2019-06-04, 11:48

"Sarah är en entusiasmerande föreläsare som har en tydlig förmåga att nå ut till ungdomar. Hon är en spännande, modig och peppande föreläsare med en härlig touché av girlpower!” – Flamman ungdomarnas hus

"En inspirerande föreläsare!"

2019-06-04, 11:46

"Sarah är en inspirerande föreläsare som når ut till både ungdomar och äldre. Föreläsningen hos oss på Sätra bibliotek var väldigt uppskattad och många i publiken stannade kvar för att dela sina tankar med Sarah efteråt. De yngre i publiken ville till och med föreviga ögonblicket med en selfie med Sarah." – Sätra bibliotek

"Jordnära, närvarande och engagerad!"

2019-06-04, 11:46

"Sarah är en jordnära, närvarande och engagerad som moderator. Det märktes tydligt att hon brann för frågor om flickors rättigheter och möjligheter som diskuterades under vårt seminarium i Almedalen där bl.a. dåvarande jämställdhetsministern Åsa Regnér medverkade. Sarah Delshad var väldigt kunnig inom ämnet och delade med sig av sina egna erfarenheter." - Flickaplattformen

Sarah Delshad talar om:

Expertområden:

Prisklass:

10.000 kr - 40.000 kr

 • Mitt motto

  “You are not being oppressed when other groups gain rights that you´ve always had”

  “För rätten att företräda dig själv och definiera din egen frihet!”

Powerfrukost med Sarah Delshad

Andra talare inom samma område

Pelle Hanæus

Samarbete inte trots olikheter – utan tack vare dem! En hel generation växte upp med Pelle Hanæus i tv-rutan, där han var Henrik i ”Tillbaka till Vintergatan”. Liksom i tv-serien är samfö

Lasse Karlsson

Med Lasse Karlssons metodik får ni varandra att blomma i organisationen. Lasse är komiker och har som yrke att se allvaret i det komiska och det komiska i allvaret. Han föreläser om hur v

Mats Bohman

Mats Bohman, fd utbildningschef på Polisens Nationella insatsstyrka, drivs av drömmen om ett bättre samhälle för alla. Med sin bakgrund från insatsstyrkan och numera som

Mikael Karlsson

Nyckel till klimatkrisen finns i skogen. Där finns en av de snabbaste och mest kraftfulla vägarna att hejda klimatkrisen. 

Mikael ...

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm
Postadress:
BOX 1041
101 38 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap