Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Karin Klerfelt

Lönsamhetsexperten Karin Klerfelt föreläser om hur du blir en stjärna på att ta betalt, argumentera och förhandla. Hon lär ut tekniker som du kan använda både privat och på jobbet, oavsett om du är en erfaren säljare eller privatperson. 

Karin vet hur man gör lönsamma affärer och är expert på säljande argument, prisstrategi och förhandling. Hon har hjälpt 1000-tals chefer, medarbetare och företagare bli säkrare i deras affärsroller och utveckla större affärsmässigt självförtroende vilket resluterar i större intäkter till deras företag.

Blogginlägg: Checklista för att höja priserna

Karin Klerfelt

 • Karin Klerfelt som talare

  Karin föreläser med en glöd i rösten och glimt i blicken. Hon delar med sig av sina kunskaper kring hur man blir en stjärna på att göra affärer och hennes enda fokus är att det ska bli mer lönsamt för åhörarna efter att de har lyssnat på henne. 

Målet med föreläsningen är att åhörarna ska ramla av stolen av glädje och insikt kring hur de får ett bättre och lönsammare liv.

 • Karin Klerfelt erbjuder

  Karin är lönsamhetsexpert och erbjuder föreläsningar från en timme till utbildningar på flera dagar. Allt beroende på behov, önskemål och budget.

 • Karin Klerfelt passar till

  Karins föreläsning passar företag och privatpersoner som tar saker och ting på allvar och faktiskt vill få en förändring. Den passar även till er som redo för att nå nästa steg i livet och som vågar reflektera och gillar att ställa krav på sig själva för att utvecklas. Är ni ute efter att skratta och få en flåshurtig föreläsning så är det någon annan ni ska anlita.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Kön Kvinna

Karin Klerfelt är grundare och VD på Astarcan som är ett utbildningsföretag som hjälper andra att öka intäkterna genom att paketera, sälja och ta betalt på ett optimalt sätt. Genom åren har hon startat flera egna bolag med olika inriktningar, allt från islandshästgårdar och konferensanläggningar till olika utbildningsföretag. Hon är starkt engagerad i entreprenörsfrågor och har drivit både omfattande entreprenörsprogram med syfte att lära småföretagare ta betalt såväl som att ha fått förtroendet att driva ett regeringsuppdrag med uppgift att påverka svenska företagarklimatet. Med sitt driv har hon en bred erfarenhet inom olika branscher och vet hur hon ska applicera säljkunskapen i olika företag utifrån era unika behov och situation. Detta efter att arbetat intensivt och passionerat med frågorna i över 25 år. Karin var med i TV4 som kommunikationsexpert och kommentator till valen i nyhetsmorgon. Hon är även författaren bakom dessa böcker:
• "Lust – nytta – resultat, 22 tips som gör dig till en stjärna på att säja"
• ”Argumentera och få andra att göra som du vill"
• "Jacka upp priset- sälj, driv och ta betalt"

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Karin Klerfelt talar om:

Expertområden:

Prisklass:

15.000 kr - 30.000 kr

 • Mitt motto

  ”Alla kan bli stjärnor, på det de gör eller vill göra. Bara de tar det på allvar och hittar sina gratis diamanter, dvs talanger och färdigheter som vi är födda med”

Andra talare inom samma område

Anders Torelm

Anders Torelm är en av våra mest erfarna säljare och säljchefer inom B2B-försäljning. Han har därför nominerats till priset Årets Mercurius, landets bästa säljare. Anders Torelm är även

Niklas Bergh

Niklas Bergh var med och skapade varumärket Urbanears från ingenting till att nå ut över hela världen. Han föreläser om kommunikation – om hur man faktiskt når ut och får en reaktion. 

Vä ...

Anna Olsson

Anna Olsson är en synnerligen erfaren förändringsledare, säljare och ledare. Hon arbetar passionerat så att förändringsprojekt lyckas, både affärsmässigt och mänskligt. H

Maurice Jenkens

Maurice Jenkens är Sales Types coachen som håller i forskningsbaserade föreläsningar inom intuition@work och hur detta påverkar våra liv inom till exempel personlig utveckling, ledarskap, fö

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Koppargatan 3
602 23 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap