Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Hem / Affärsnytta / Hälsa, friskvård / Hälsa / Johanna Bjurström

Johanna Bjurström

Johanna Bjurström, föreläsare och expert inom företagsledarskap, har över 20 års erfarenhet och en imponerande meritlista med framgångsrika uppbyggda företag. Genom att följa hennes föreläsningar får man inte bara tillgång till en fördjupad förståelse för ledarskap och entreprenörskap, utan även insikter om hur man bygger en holistisk och hållbar verksamhet.

Johanna specialiserar sig på att guida företagsledare genom nyckelaspekter som målsättning, strategiskt tänkande och implementering av hennes banbrytande metod, Superhero Entrepreneur Method™. Hennes unika synsätt sträcker sig bortom traditionellt företagande, och hon förmedlar hur mindset, hälsa och strategier är sammanflätade och avgörande för en framgångsrik affärsmodell.

Med en imponerande bakgrund av att ha grundat och utvecklat sex framgångsrika företag, delar Johanna med sig av sina insikter om att skala och bygga holistiska organisationer. Hon fokuserar även på vikten av mental träning, hälsosamma strategier och effektiva automatiseringar för att frigöra tid och skapa ett hållbart företag.

Urval av tidigare beställare: 
Swedavia Landvetter, Enköpings Kommun för hälsoinspiratörer, Sveriges hudterapeuters riksorganisation ,Hagabadet Göteborg, Happy M Kitchen med Joe Cross, Kolibri Productions - Om entreprenörskap i Dubai för kvinnliga företagare

 • Johanna Bjurström som talare

  Inspirerande och lättsam, Johanna Bjurström är förståelig med inslag av humor och hög energi. Åhörarna uppfattar Johanna som karismatisk och hon inspirerar med sin djupa och stora kunskap. Hon har ett stort engagemang som förmedlas på ett inspirerande och lätt sätt. Hon ger intryck som sitter och åhörarna får med sig enkla verktyg som appliceras lätt i vardagen.

 • Så arbetar Johanna Bjurström

  Man kan blanda föreläsningar med workshops och aktiviteter.

 • Johanna Bjurström erbjuder

  Kunskap och verktyg som åhöraren kan direkt sätta i verket. En av Johannas styrkor ligger i hennes förmåga att lära ut hur man formulerar och uppnår realistiska mål, samtidigt som hon ger konkreta verktyg för att skapa ett högpresterande A-team. Genom åren har hon framgångsrikt arbetat med tusentals klienter och inspirerat dem till framstående prestationer inom sina företagsområden.

 • Johanna Bjurström passar till

  Föreläsningar för start ups, tech bolag eller organisationer eller events inom privata sektorn.
  Föreläser om mindset, hälsa och företagsstrategier.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Underhållande, Inspirerande, Kick-off
Kön Kvinna
Språk Svenska, Engelska

Johanna Bjurström, föreläsare och expert inom företagsledarskap, har byggt upp sex framgångsrika bolag och arbetat med en mångfald av organisationer. Med en gedigen bakgrund inom funktionsmedicin, näringslära, personlig träning, NLP Practitioner, mitokondriell medicin, kostrådgivning och energimedicin, erbjuder hon en holistisk syn på företagsbyggande.
Johanna har även genomgått VD- och styrelseledarutbildningar samt författat två böcker. Engagerad i bolag inom hållbarhet och tech, har hon utmärkt sig som en av Skandinaviens främsta inom grön skönhet. Med över tusen elever utbildade i hennes metod och hälsa, har Johanna blivit en efterfrågad expert och jurymedlem i olika organisationer, syns i media, och är krönikör i tidningen Hälsa samt Executive Contributor för entreprenörstidningen Brainz Magazine.
Under sina tidiga entreprenörssteg stod Johanna inför utmaningar som många andra – att balansera företag, familj och kundrelationer. Hennes egen resa, från utmattning till framstående framgång, har resulterat i en unik metod, Superhero Entrepreneur Method™. Johanna betonar vikten av holistiskt företagande, där hälsa, mindset och strategi samverkar för att skapa hållbara resultat.
Genom att kombinera kunskaper inom affärskunskap, hälsa och manifestationstekniker har Johanna skapat en metod som inte bara förändrat hennes eget liv utan även hjälpt tusentals företagsägare att förverkliga sina drömmar. En nyckel till framgång är att se ditt företag och liv holistiskt, där flera faktorer spelar en roll.

Många undervisar om entreprenörskap men har inte upplevt hela resan och dess utmaningar. Johanna har gått igenom hela spektrumet: från att sälja företag till att gå i konkurs och till sist nå toppen av framgång. Att vara entreprenör liknar ofta att åka en berg-och-dalbana, fylld av osäkerhet. Men med rätt kombination av affärskunskaper, förmåga att attrahera möjligheter, oföränderlig fokus, skicklighet i att sätta mål, noggrann hälsokontroll och effektivt ledarskap blir din resa mer stabil. För att driva ett lönsamt och hållbart företag måste du inneha en holistisk uppsättning färdigheter och egenskaper. Som ledare är det avgörande att kontinuerligt utvecklas i takt med företagets tillväxt. Att försumma detta aspekt kan leda till långvarig dysfunktion inom företaget.
Johannas syn på entreprenörskap skiljer sig från många andras. Hon betraktar allt genom en holistisk syn och förstår att flera faktorer måste samverka för att locka möjligheter på ett smidigt och effektivt sätt. Tillsammans med manifesteringstekniker, optimal hälsa och stark affärsförståelse måste du odla en växande mentalitet för att skala och automatisera ditt företag för framgång. Dessa färdigheter är avgörande för alla som strävar efter att vara en visionär och drömmare som vill bidra till en bättre värld genom sitt företag.

Genom åren har Johanna noggrant utvecklat sin metodik parallellt med sin personliga resa. Med tiden har människor kommit till henne och frågat hur hon uppnådde sina drömmar. Hon började lära andra sin metod och såg att de också genomgick fantastiska förvandlingar i sina liv. Johanna har haft förmånen att hjälpa tusentals individer att genomgå djupgående förändringar. Hon vet vad som fungerar och vad som fungerar mindre bra. För att uppnå dina drömmar måste du göra rätt saker på rätt sätt och genom att följa en systematisk metod kommer du snabbare och enklare nå dina mål.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Johanna Bjurström talar om:

Expertområden:

Prisklass:

15.000 kr - 62.500 kr

 • Mer om priser

  Resa och logi tillkommer.

 • Mitt motto

  Alla skall gå ut med verktyg som de kan applicera direkt och få effekt.

Andra talare inom samma område

Tiina Bruno

Tiina Bruno ses som en normbrytare och global expert på ett av sätten att effektivt differentiera ert Employer Brand och öka inkludering, jämställdhet och social hållbarhet på arbetsplatsen.

Åsa Meland

Jag heter Åsa Meland och har haft förmånen att under lång tid få arbeta med utvecklingsarbete på strategisk och operativ nivå. 

Jag ...

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap