Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Ingela Nordenhav

Ingela är en av de som låg bakom den mångfaldigt prisade filmen där Jean-Claude van Damme gör en “split” mellan två lastbilar, som gjorde att Volvo lyckades fånga en betydligt bredare publik än sina traditionella kunder.
Hon har som chef för marknadsföring och kommersiella lanseringar i flera år varit del av ledningen på ett av Sveriges största bolag, Volvo Lastvagnar. Hon drev där en modernisering av varumärket som resulterat i högre image-position och större försäljning. Hon lyckades samtidigt öka den interna stoltheten och Volvo är idag en mer eftertraktad arbetsgivare.  

Ingela berättar direkt från verkligheten hur Volvo praktiskt gjorde för att utveckla sitt varumärke genom nya marknadsföringsmetoder. Hon hjälper på så sätt företag och organisationer att utveckla sitt eget varumärke, och genom strategisk marknadsföring öka både image, försäljning och nöjdhet bland sina medarbetare. Hon talar utifrån flera års egna erfarenheter på högsta nivå, och hon gör det enkelt, personligt och entusiastiskt.

I en värld där människors beteenden förändras utifrån digitala möjligheter behöver företag och organisationer förändras för att möta dem. Alla behöver göra förflyttningen från att enbart sälja en produkt till att erbjuda en lösning, ett syfte och att vara en del av något större.

Åhörarna kommer att få nya insikter, bli inspirerade och stärkta av det de hör. De kommer att förstå vilken förändring som sker i samhället, vilka konsekvenser det får för dem, vad de behöver göra för att driva sin resa och hur de kan gå tillväga. De kommer att bli inspirerade att sätta igång sin resa och dessutom att få med sig tydliga råd och tips för att direkt skapa förändring och framgång i företaget/organisationen.

Urval av tidigare beställare:
Fusion Experience
B2B Marketing Leaders, Australien
B2B Marketing Leaders, Singapore
Svenska Mässan, Göteborg
Baltic Best, Litauen
Dansk Marknadsföring
IMWorld, Rumänien
Svensk Digital Handel
Digital Mind and Knowledge, Korea

 • Effekten av att boka Ingela Nordenhav

  Ert företag/organisation kommer att få en samlad, tydlig bild av den digitala förändring som sker och hur den påverkar ert sätt att jobba. Åhörarna kommer att få en ökad förståelse för potentialen i sitt varumärke, bli inspirerad att agera och ivrig att sätta igång. Dessutom får de veta hur de ska börja och vad som är viktigt att få på plats. De kommer att få med sig teorin bakom, uppbackad av en resa ur verkligheten och tydliga bevis för vilken utväxling de kan åstadkomma inom image, försäljning och med sin egen personal..

 • Ingela Nordenhav som talare

  Ingela är positiv, inspirerande och entusiasmerande. Hon är kunnig inom sina områden, inte bara teoretiskt utan även med erfarenhet av att ha gjort det hon pratar om - med fantastiska resultat. Ingela är tydlig och enkel att förstå.

 • Så arbetar Ingela Nordenhav

  Talaren har ett grundmaterial som justeras och anpassas utifrån målgruppens nuläge och behov, storlek och tillgänglig tid.

 • Ingela Nordenhav erbjuder

  Inspirationsföredrag, underhållande föredrag, utbildande föredrag,)
  Ingela erbjuder en blandning mellan inspiration, underhållning och utbildning. Du kommer att få en ökad förståelse för potentialen i ditt varumärke, bli inspirerad att agera och ivrig att sätta igång. Dessutom får du veta hur du ska börja och vad som är viktigt att få på plats.

 • Ingela Nordenhav passar till

  Ingela har talat på både externa mässor och konferenser, samt interna kick-offs och strategidagar. Hon anpassar sitt material utifrån målgruppen som mestadels varit från privat sektor, men även andra typer av organisationer.

Talaren utgår från Västra Götaland
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Inspirerande, Kick-off
Kön Kvinna
Språk Svenska, Engelska

Ingela är modig och har alltid tagit steg utanför sin egen komfortzon. Uppvuxen i Fagersta flyttade Ingela till Göteborg som 19-åring för att läsa på Chalmers. Hon började jobba på Volvo som 23-åring och fick sin första chefstjänst vid 27- års ålder. Ingela har haft personalansvar i 20 år och har många år av internationell erfarenhet samt även bott utomlands i två perioder. Hon får energi av att sätta sig i nya situationer och driva förändringar på ett positivt sätt.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

"Helt fantastisk 10/10 keynote!"

2018-11-23, 17:49

Tack for en helt fantastisk 10/10 keynote, Emma Robourgh - B2B Marketing Leaders

"Fantastic!"

2018-11-23, 17:49

Fantastic to hear the story behind, from the person who actually did it. I’m really inspired to make some change. Now! - Alexandra Radu, Internet&Mobile World

"Great with a good content!"

2018-11-23, 17:49

Very professional and well organized speech. The delivery to audience
is so great with a good content. - John Park, Digital Mind & Knowledge

Andra talare inom samma område

Johan Quist

Johan Quist ger lösningarna till hur den offentliga sektorn kan bli bättre och mänskligare. När han hör om Åke, 90 år, som träffat 66 olika läkare på 16 månader, blir Johan genuint ledsen

Karin Klerfelt

Lönsamhetsexperten Karin Klerfelt föreläser om hur du blir en stjärna på att ta betalt, argumentera och förhandla. Hon lär ut tekniker som du kan använda både privat och på jobbet, oavset

Gert Andersson

Gert Anderssons får publiken att pendla mellan sorg, pinsamheter och humor på ett alldeles speciellt sätt. Han berättar om sin tuffa uppväxt, fylld av fysisk och psykisk misshandel av sina föräldr

Niklas Forser

Varför göra det komplicerat, när det är så enkelt? Finns det genvägar till framgång. Ja, Niklas Forser lär ut den gyllene formeln, vars tolv framgångsnycklar får företag att bli mer lönsa

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm
Postadress:
BOX 1041
101 38 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap