Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Ingela Fagerlund

Ingela Fagerlund utvecklar och inspirerar andra inom näringslivet och offentlig sektor. Ur hennes långa ledarerfarenhet bjuder hon på en sällsynt blandning av berättelser som berör och varvas med marknadens mest framgångsrika metoder. Det kan vara för att nå hela vägen i din kommunikation, dina relationer, medarbetarskap och inte minst; i ditt ledarskap. 

Ingen går oberörd från Ingelas föredrag och väskan är fylld med verktyg redo att använda och dela med sig av. Skillnaden mellan ett gott och ett enastående (själv-) ledarskap är modet att våga ta av sig masken!

Vill du få effektiva verktyg till ett bättre ledarskap? Boka Ingela Fagerlund!

Urval av tidigare beställare:
Ericsson, Jönköpings Universitet, Försvarsmakten, Global Woman Sweden, Brave Generation och Kriminalvårdsverket.

 • Effekten av att boka Ingela Fagerlund

  Publiken får en stund med insikter varvade med en god portion humor. De går därifrån med en ny tanke, ett nytt verktyg, men framförallt med en känsla att det här kan göra skillnad för mig och mina medarbetare eller nära och kära. En känsla av ökad förståelse och samhörighet i organisationer där tilliten ökar bland de som lyssnar.

 • Ingela Fagerlund som talare

  Ingela berör och får folk att skratta. Sedan förmedlar hon också (via sin kompetens) praktiska verktyg att använda för alla – man går därifrån med något för sig själv. Hon använder storytelling, kroppsspråk och övningar så att energin stiger i rummet.

 • Så arbetar Ingela Fagerlund

  Ingela anpassar alltid något i upplägget efter kundens behov och önskemål. Ett grundtema kan finnas i grunden men Hur och Varför vi ska nå ut med det budskapet i just den här gruppen är behovsanpassat för bästa resultat och förankring.

 • Ingela Fagerlund erbjuder

  Ingela kombinerar utbildning och utveckling med inspiration – främst genom storytelling. Budskapen ska nå både hjärna, hjärta och sinnen.

 • Ingela Fagerlund passar till

  Både offentlig och privat sektor, liksom konferenser och mässor.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Inspirerande
Kön Kvinna
Språk Svenska, Engelska, Franska

Ingela har en Master i Business Administration, en sk MBA i botten, kombinerat med universitetsstudier i språk, marknadsföring, organisations- och ledarutveckling. Under mer än 20 år har Ingela arbetat som ledare inom olika organisationer, inom privat och offentlig sektor. Under tolv år var det som senior managementkonsult på globalt världsledande bolag med hela världen som arbetsfält, med fokus på organisations-och ledarutveckling samt förändringsledning. De senaste sex åren har Ingela arbetat i egen regi som ledarutvecklare.

Att vässa sitt ledarskap och hur man får med andra genom förändringsarbete är teman som ständigt möter Ingelas kunder. Det är också chefer, ledare och entreprenörer som är hennes kunder från olika verksamheter som hon till vardags hjälper runtom i Sverige.

Insikten att outstanding ledarskap handlar om modet att våga ta av sig masken blev tydligt någonstans i mitten av karriären då hon ställdes inför ett val. Hon blev tvungen att välja utifrån värdering och insikten kring vem hon själv var. Därefter har Ingela på nära håll kunnat stötta och följa framstående chefer där just insikter kring (själv-) ledarskapet spelar roll.

Ingela är också författare och har gett ut romanen; 8 dagar – att hoppa i ett tropiskt vattenfall. En roman med självbiografiska inslag om karriären, livet och dess utmaningar.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

"Hjälpt mig och mina kollegor vidare i vårt ledarskap!"

2018-10-01, 14:01

“Ingela har med kompetens, stark närvaro och ödmjukhet hjälpt mig och mina kollegor vidare i vårt ledarskap. Vi har stärkt vår tillit gentemot varandra och vår effektivitet då vi nu är rakare och samstämmiga i våra beslut ut mot organisationen.”

"Levererade det vi behövde!"

2018-10-01, 14:01

“Ingela levererade det vi behövde, trodde inte det var möjligt. Med lyhördhet och starkt engagemang är min grupp nu mycket positivt inställd till fortsatt förändringsresa.”

"Kan inte höra mig mätt på Ingela!"

2018-10-01, 14:00

“Jag kan inte höra mig mätt på Ingela. Hon blandar sin långa erfarenhet och kompetens med historier som berör mig på djupet. Alla entreprenörer skulle få lyssna till henne.”
“Vi behövde känna igen oss av behovet av att ta av masken. Klockrent”.

Ingela Fagerlund talar om:

Expertområden:

Prisklass:

10.000 kr - 60.000 kr

 • Mer om priser

  Kortare föreläsning à 10 000-20 000 kr (upp till en förmiddag). (Heldag med workshop och föreläsning upp till 60.000) Det beror också på typ av företag/organisation, antal personer i publiken och ifall det är ideell eller kommersiell inriktning, privat eller offentligt.

 • Mitt motto

  “Var dig själv – alla andra är redan tagna.”

Brilliant Leaders intro

Andra talare inom samma område

Maria Lindberg

Hur ska man göra för att må bra i en stökig omvärld? Maria Lindberg föreläser om hur vi kan göra för att känna lugn och trygghet oavsett vad som händer runtomkring. Mar

Göran Boll

Balans är en viktig förmåga i vår alltmer utmanande värld - att kunna stå stadigt mitt i sin egen tillvaro. Att ha balans i livet genom verktyg som faktiskt kan uppnå detta är en av nutidens

Stefan Degerlund

Stefan Degerlund talar under rubriken ”Var i din egen kraft” alternativt ...att vara i sin egen kraft”...

Under mer är 40 år har Stefan ...

Ingrid Ohlsson

Ingrid Ohlsson är inte bara en föreläsare – hon är en historieberättare, en inspiratör och en vägledare. Genom hennes arbete med förintelseöverlevaren Emerich Roth har hon l

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap