Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Anette Mattsson

Anette Mattsson är synonymt med framgång, drivkraft och transformation. Med en resa som sträckt sig över 25 år, har Anette visat enastående flexibilitet genom att byta bransch, klättra upp i rangordningen och ständigt möta varje utmaning med outtröttlig entusiasm. Från IT chefsroller till den pulserande världen av film och TV, har hennes brett varierande erfarenheter givit henne en unik insikt i organisationens dynamik, från små grupper till stora företag med över 700 medarbetare. 

Hennes mod att hugga i och ständigt visa vägen har tjänat som ett lysande exempel för alla som befinner sig mitt i utvecklingens värme. Som föreläsare erbjuder Anette en fängslande kombination av anekdoter, insikter och verkliga erfarenheter, allt sammanvävt med humor och en djup förståelse för mänsklig potential. Om du letar efter någon som inte bara kan inspirera, utan också omvandla ditt team, är Anette Mattsson valet för dig.    

Urval av tidigare beställare: Stockholm Stad & Mälardalsregionen mellan 2012 - 2019. Regional Utveckling - Region Västmanland 1 juni 2023 (senaste) Creative Tools - International Creative Tools Expo - Moderator 2020 Örebro Universitet - Media utbildning (se bild nedan) 2019 Cinemantrix - skådespelarutbildning (se video nedan)

 • Anette Mattsson som talare

  Anette ger dig en resa både för ditt inre och yttre, med verktyg genom anekdoter av erfarenheter och insikter genomlyst av humor. Erfarenheter som skapar stor igenkänning och stärker att vi många som varit där du befinner dig och det alltid finns en väg ut. Vill du ta del av hennes fartfyllda modiga resa så är föreläsningen något för dig.

 • Så arbetar Anette Mattsson

  Genomlyser ämnet som står för dagen, planerar med uppdragsgivaren en mest anpassad dragning där målet för dagen tydliggörs. framställer inspirerande underlag som godkänns av beställare och hämtar kraft i sin egna storytelling med stöd av bilder. Har även nyttjats som moderator under panel-träffar (Almedalen) alternativt föredragshållare av en utbildning som inspel i utbildningen. Alternativen och möjligheterna är många - kontakta för vidare dialog!

 • Anette Mattsson erbjuder

  Anette har haft en stående ovation av deltagare genom att föreläsa med fokus på målgruppen i rummet och att dela egna erfarenheter genom storytelling byggt på fakta genomlyst av humor. Nyttjades för avslutning av konferens, visade filmklipp, våga släppa PPT och röra om i huvudet innan middagen. Fångar deltagare som visat tvivel till en start genom inkludering och enormt stark uppmärksamhet av krafterna i rummet.

 • Anette Mattsson passar till

  Anette Mattsson är perfekt för företag som genomgår förändringar, ledningsgrupper och chefer inom media, samt studenter som söker inspiration och insikt i arbetslivet. Hennes erfarenheter inom film, TV och media gör henne särskilt lämplig för kreativa professionella och arbetsgrupper som vill stärka samarbete och motivation. Dessutom är Anette ett utmärkt val för konferenser och events och kan även erbjuda individuell coaching för de som söker personlig utveckling.

Talaren utgår från Stockholm
Kön Kvinna
Språk Svenska, Engelska

Anette Mattsson har med sin nyfikenhet, starka drivkraft & passion för stora utvecklingsuppdrag lyckats nå alla slutliga mål genom stort fokus på medarbetaren. Har genom eget mod bytt bransch och arbetat sig upp genom att möta varje utmaning med stark vilja att lyckas och alltid fått folket med sig. Med en gymnasial bakgrund & hårt arbete tagit sig igenom 25 år som ledare, inspirerat kollegor och utvecklat många av hennes medarbetare & chefer.

Anette Mattsson har arbetat i många olika branscher genom IT chefsroller för att sedan kasta sig in i en mer kreativ inriktad film & tv-bransch. Många större förändringsuppdrag i organisationer med totalt ca 10-700 medarbetare. Aldrig ryggat för att hugga i och alltid visat vägen för oroliga själar mitt i utvecklingsskedet.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Andra talare inom samma område

 

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap