Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Hem / Inspiration / Inspirerande Föreläsare / Frida Södermark

Frida Södermark

Frida Södermark
Frida Södermark

Frida Södermark föreläser om hur vi kan få mer av träning, äventyr och livsglädje i våra liv. En föreläsning kombinerad med någon av hennes böcker är ett utmärkt sätt att påbörja en förändring till det bättre. Frida är en flitigt anlitad talare som inspirerar åhörarna att uppnå sina mål och börja leva drömmen oavsett vad den handlar om. 


Frida är ultralöpare och har löpning som livsstil. På meritlistan finns åtta SM-medaljer varav 5 guld, ett VM-silver och ett EM-guld i lag på distansen 100 km men har även sprungit de 32 milen mellan Wien och Budapest. Ett mål större än detta är att få människor i rörelse både fysiskt och mentalt för att ORKA idag och om 30 år, vilket också är titeln på hennes första bok.  De faktorer som gjort Frida till den löpare och person hon är idag är saker som alla har nytta av – på jobbet och privat. De idrottsliga strategierna är lätta att applicera inom alla områden. Det unika är att åhörarna får ta del av Fridas kunskaper, livsfilosofi och äventyr runt om i världen mitt under pågående elitsatsning. Denna började sent i livet och visar att det aldrig är för sent för en livsstilsförändring.  Löparäventyret AB erbjuder även aktiviteter i samband med föreläsningen och större konceptupplägg inom friskvård.


 • Effekten av att boka Frida Södermark

  Deltagarna får med sig verktyg för att själva kunna påbörja en livsstilsförändring och ändra sitt tankemönster. När de har träffat Frida har den processen redan börjat.
  Tips om hur man kan använda Fridas idrottsliga strategier i sin egen vardag och på jobbet, samt vid önskemål – träningstips.

 • Frida Södermark som talare

  Frida levererar en föreläsning som ger smittande energi samt lämnar avtryck med direkt effekt. Som föreläsare är att hon är karismatisk, äkta, trovärdig samt en riktig glädjebomb. Hon brinner för att inspirera och skapa gnista.
  Målet är att åhörarna redan under föreläsningen påbörja en egen process som kommer göra skillnad för dem själva i arbetet och privat.

 • Så arbetar Frida Södermark

  Frida delar på ett lättsamt och humoristiskt sätt med sig av sin resa och sina kunskaper, vilka är lätta att ta till sig av alla människor, oavsett bakgrund och träningsintresse. Hon är jordnära, närvarande, trovärdig och får en personlig kontakt med publiken.

 • Frida Södermark erbjuder

  Talaren skräddarsyr föreläsningar och övriga upplägg avseende kundens önskemål om innehåll, målgruppens bakgrund och längd på anförandet.

 • Frida Södermark passar till

  Frida är ofta bokad i samband med personalträffar, konferenser, kundevent och kickoffer. En inspirerande föreläsning som medför ett avbrott under en dag med annat innehåll eller som kickoff i samband med en friskvårdssatsning organiserad av det egna företaget eller av Löparäventyret AB.

  I samband med en föreläsning kan Frida även organisera ett träningspass där alla kan delta på sin egen nivå. Detta erbjuder hon även i form av Företagslöpning där Löparäventyret bidrar med löparcoacher och där organiserad träning valfritt antal gånger ingår.

Talaren utgår från Stockholm, Östergötland
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Inspirerande, Kick-off
Kön Kvinna
Språk Svenska, Engelska, Tyska

Frida har löpning som livsstil och söker sig ständigt till nya äventyr. Hon löpte sin första mil 2006 och sedan och sedan dess har det blivit åtskilliga maraton och längre distanser i Sverige som runt om i världen.

2012 testade hon för första gången ultralöpning. I sin första tävling vann hon SM-guld på 100 km och insåg att hon hade hittat rätt. Sedan dess har Frida flera SM-titlar och har även representerat Sverige i VM fyra gånger. 2015 deltog hon i laget som tog VM-silver och EM-guld på distansen. Men Frida ger sig inte där, hon kan springa ännu längre och har sprungit de 32 milen mellan Wien och Budapest. De faktorer som gjort henne till den löpare och person hon är idag är saker som alla kan ha nytta av – på jobbet och privat. Därför startade hon sitt företag Löparäventyret brinner idag för att inspirera andra till att uträtta stordåd. Numera har hon lilla Klara som sällskap i vagnen under många av sina rundor och har inte ändrat sin livsstil på grund av att hon är småbarnsförälder.

Frida är även författaren till boken ”ORKA! Träning och äventyr i vardagen” samt "VÅGA! En väldigt annorlunda reseguide". Utmärkelser:VM-silver och EM-guld i lag på distansen 100 km 2015. 5 SM-guld, 2 SM-silver, 1 SM-brons på 100 km (2012-2022)

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Frida Södermark talar om:

Expertområden:

Prisklass:

15.000 kr - 30.000 kr

 • Mer om priser

  Halv/heldagsupplägg inkl aktivitet eller konceptupplägg – pris vid förfrågan

 • Mitt motto

  "Ett pannben bygger man upp genom att inte ge upp."

Löparäventyret föreläsningsklipp.
Nyårstal i samband med starten av den traditionella nyårspromenaden i Norrköping inför ca 3000 invånare.

Andra talare inom samma område

Niklas Lundblad

”Don’t ever let it be forgot, that once there was a spot, for one brief shining, glimmering moment, known as Camelot.” Vad kan legenden om kung Arthur eller Shakespeares Henrik V lära oss

Tomas Eriksson

Arbetsglädje är framgång. Boka Tomas som föreläsare när du önskar mer arbetsglädje, smidigare samspel eller ökad lönsamhet på din enhet eller i din organisation. Eller när du önskar få mer gjort med ...

Elisabeth Werner

Elisabeth Werner peppar och leder dig till bättre hälsa och starkare resultat. Hon ger seminarier, föreläsningar och coachning om att hitta rätta livsbalansen med anpassa

Peter Siljerud

Peter Siljerud har de senaste 15 åren arbetat som professionell talare med fokus på trender och framtid. Utifrån sin omfattande forskning ger han åhörarna en vision om vart världen är på väg

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Koppargatan 3
602 23 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap