Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Frida Knutsson

Frida Knutsson, mötesledare och sångerska, strävar efter att skapa minnesvärda upplevelser både för små ledningsgrupper och stora scener. Med sin unika förmåga att fånga publikens uppmärksamhet använder hon kreativa inslag som sång, allsång, introtävlingar och sittande dans för att skapa dynamiska evenemang. Frida förenar professionellt ledarskap med underhållning och bjuder på en stark närvaro och varm energi.

Utöver uppdrag som sångerska, konferencier, och moderator så håller Frida inspirationsföreläsningar, hur man intar en scen och om hur det är att vara förälder till ett barn med särskilda behov. Under pandemin fick Frida uppdraget att som programledare göra livesändningar ihop med Linköpings kommun om ämnen som miljö, stadsplanering, mode och återbruk, vilket visar på hennes globala engagemang och mångsidighet. Dessutom är Frida borgerlig officiant, där hon, i samtalet med de anhöriga, får personers liv i sina händer och gör det rättvisa i ett minnestal under begravning.

Frida Knutsson skräddarsyr varje uppträdande för att passa uppdragets krav och publiken, med en professionell och hjärtlig approach. Att boka Frida är att säkerställa ett minnesvärt och personligt evenemang.     

Urval av tidigare beställare: UCS Business, ATEA, Linköpings kommun, Norrköpings kommun, Region Östergötland, Willhem fastigheter, Stångåstaden, Fackförbundet Byggnads.

 • Frida Knutsson som talare

  Här bjuds det på energi och värme och en fantastisk förmåga att växla mellan humor och allvar. Du går garanterat därifrån med mer glädje och inspiration.

 • Så arbetar Frida Knutsson

  En gemensam planering görs upp för dagen, utifrån önskemål och framspånade idéer. Helst genom ett riktigt första möte, det är alltid lättare att få grepp om vad som förväntas då, och sen uppföljningar. Tillsammans fastställer parterna agendan och arbetar sedan gemensamt framåt utifrån den

 • Frida Knutsson erbjuder

  Sagt om Frida:
  “Frida är en otroligt talangfull konferencier med energi och engagemang utöver det vanliga. Hon sjunger fantastiskt, underhåller och ser till att allt går enligt planerna och hanterar publiken på bästa sätt! När Frida håller i trådarna kan jag garantera att det blir ett kanonevent!”
  Lina Nielsen
  Projektkoordinator ATEA

  Konferencierskap med trygghet, energi och glädje.
  “Allt funkade så smidigt med dig, sa XX som fått info genom teknikerna eftersom du hade full koll hela tiden.”

  En påläst moderator som gör deltagare och föreläsare trygga när de ska upp på scenen. “Tack själv Frida Knutssson för FANTASTISKT modererande????????”

  Körevent där ni får testa på att sjunga tillsammans och uppleva glädjen i det. “STOOOOOOORT Tack för denna fantastiska upplevelse!" Vilken grej. Lycklig i hela magen ????❤????❤”

  Barnteater i form av SjörövarFrida som gör en tur- och returresa på Skeppet Panthalon gjort av pantflaskor. Temat är vänskap och återbruk. Har genererat det kanske finaste beröm jag fått i mitt liv- “Det här var den bästa dagen i mitt liv”.

 • Frida Knutsson passar till

  Konferenser, debatter, fester- som konferencier eller som underhållare, barnunderhållning. Heldag eller som ett inslag.

Talaren utgår från Östergötland
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Inspirerande
Kön Kvinna
Språk Svenska

Med en utbildning från Göteborgs musikhögskola och en examen som hälsoutvecklare för arbetslivet har Frida en mångsidig bakgrund. Däremellan hann Frida med femton månader som stabsassistent hos Militärpolisen på Livgardet innan hon 2011 startade eget bolag inom kultur, scen och event. Med uppdrag från olika kunder har hon skapat minnesvärda ögonblick på scenen, från barnteater till stora konferenser och fester.

Ett av Fridas mest betydelsefulla uppdrag involverade levande rollspel för akutpersonal, där de övade på att hantera frågor om organdonation. De senaste åren har Frida även arbetat som hälsoinspiratör inom parasporten, där hon stödjer personer med olika funktionsvariationer genom träning. Frida kombinerar konst och hälsa på ett unikt sätt för att skapa meningsfulla och minnesvärda upplevelser.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Frida Knutsson talar om:

 • Att inta en scen

  Hur tar man in och får med sig en publik? Hur förbereder man sig och hur använder man sig av scenen? Röstvård, kallprat och varmprat.

 • Humor i alla sammanhang

  Våga använda humor genom hela livet. Se och belysa det ljusa och roliga i stunden och hämta kraft från positiva minnen.

 • Sällsynt sammanhang

  Föreläsning om hur det är att vara förälder till ett barn med sällsynt diagnos, som endast tre barn i Sverige har. Hur bemöts man och hur vill man bli bemött, vilka med-och motgångar har vi mött, hur har jag tänkt och försökt att undvika att tänka, vilka lyckopiller har vi och vilka skulle vi behöva?

Expertområden:

Prisklass:

6.000 kr - 50.000 kr

 • Mer om priser

  6000-20000 kr Gäller för skolor och föreningar Resa + logi tillkommer

 • Mitt motto

  ORK - Kom ihåg att Också Roligheter Kostar. Energi är något man ska vara rädd om.

Andra talare inom samma område

 

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap