Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Fredrik Paulun

Fredrik Paulún är Sveriges mest kände näringsfysiolog och en av landets mest meriterade föreläsare inom kost och hälsa. Han citeras regelbundet i media och medverkar i radio, TV och podcasts. Fredrik är författare och har skrivit ett 20-tal böcker som sålt i ca 1,5 miljoner exemplar. Han är entreprenör och är engagerad i bolag som Svenska Näringsakademin (kostrådgivarutbildningar), Swiftr (digitalt träningskort) och Svensk Provtagning (blodtester).

Mest känd är han dock för Paulúns livsmedel som idag säljs i Sverige, Norge, Danmark, Estland, Lettland, Litauen, Tjeckien och Indien. Fredrik kan därför även föreläsa på ett inspirerande sätt om entreprenörskap ur sitt eget perspektiv. Då Fredriks namn är så känt är han lämplig att använda som dragplåster vid öppna föreläsningar och temadagar.

 • Fredrik Paulun som talare

  Fredrik har hållit ca 2000 föreläsningar sedan 90-talets mitt och det som kännetecknar dem är att han alltid är uppdaterad med de senaste rönen, och aldrig använder några pekpinnar. Han lyfter hellre in vad man bör göra än tvärtom. Föreläsningarna anpassas till kundens önskemål och han kan sätta nivån från avancerad näringslära till enkla tips om vad man bör ha hemma i skafferiet. Åhörarnas betyg på Fredriks föreläsningar ligger alltid i topp och han väver också in humor och interaktion med publiken i sina framföranden.

 • Så arbetar Fredrik Paulun

  Fredrik föreläser på att avslappnat och lättsamt sätt, men det är högt tempo och faktaspäckat så ingen hinner bli uttråkad. Trots det lättsamma tilltalet finns alltid vetenskapen med som bas i allt Fredrik pratar om. Fredrik gör det komplexa och svåra lätt och intressant.

 • Fredrik Paulun erbjuder

  Fredrik kan erbjuda inspirationsföreläsningar på 1-2 timmar där publiken lämnar salen med ett antal nya lustfyllda insikter om hur maten påverkar våra kroppar. Han kan också erbjuda föreläsningar på upp till 3 timmar som har mer av en utbildnings karaktär.

 • Fredrik Paulun passar till

  Inspirationsdagar, kundevent och mässor, kompetensutveckling och pressevent.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Inspirerande
Kön Man
Språk Svenska, Engelska

Fredrik höll sin första föreläsning 1995 och har sedan dess rest runt i hela Sverige, och en hel del utomlands, för att dela med sig av sina kunskaper. Han är filosofie magister i näringslära
(Fil mag i nutrition) och utbildade sig vid Stockholms Universitet. Fredrik har en gedigen bakgrund inom området hälsa och näringslära och har driver flertalet företag inom området.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Fredrik Paulun talar om:

 • Biohack - den magiska maten.

  De senaste decennierna har forskningen presenterat häpnadsväckande fakta kring vad maten och särskilda ingredienser kan uppnå i kroppen. Därför har begreppet Biohack uppstått och det handlar om hur man med rätt kunskap kan påverka sin biologi genom att påverka/skydda arvsmassan, påverka leverns omsättning av näring och läkemedel, optimera musklernas funktion eller stimulera de system i kroppen som ligger bakom fettförbränning. Väljer ni denna föreläsning kan ni själva påverka vilket inriktning Fredrik ska ha, t ex mot åldrande, minskad risk för diabetes typ 2 och andra allvarliga sjukdomar eller optimering av tarmfloran.

 • Paulúns skafferi

  Vad ska man ha hemma i skafferiet för att ge hela familjen den näring de behöver? Fredrik går genom vad hans egen kyl, frys och skafferi innehåller och hur man ska tänka när man handlar. Är ekologisk mat bättre än konventionell? Hur mycket socker bör man egentligen äta? Måste man bli vegan? Dessa och många andra frågor besvaras i denna föreläsning som har mycket fokus på barn och familjeliv.

 • Genvägar till fettförbränning

  Fettförbränning är ett tacksamt ämne. Kan man öka den åstadkommer man en bättre uthållighet och håller lättare vikten. Vill man gå ned i vikt är fettförbränningen verkligen en vän att hålla i handen. Genom att äta rätt livsmedel och på rätt sätt, kommer du att förmå kroppen använda en större andel fett som bränsle. Det betyder att fettet sakta men säkert "smälter bort" och kan användas som energi istället för att lagras. Även livsstilsfaktorer som stress och sömn inkluderas i föreläsningen.

 • Kost för träning

  Hur ska man äta före, efter och kanske under träningen för att maximera uthållighet och styrka, samtidigt som man får maximal återhämtning? Föreläsningen kan vinklas så att den passar uthållighetstränande eller styrketränande bättre.

Expertområden:

Prisklass:

10.000 kr - 25.000 kr

 • Mer om priser

  Eftersom arvodet beror på flera faktorer lämnas offert vid varje enskild förfrågan.

 • Mitt motto

  Alla i publiken ska lämna föreläsningen med åtminstone en nyttigare matvana

Andra talare inom samma område

 

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap