Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Elin Borg

Vill du skapa det liv där du mår som allra bäst? Elin Borg visar hur du med mindfulness och stärkt självmedkänsla kan förändra hela din tillvaro. Hon brinner för att hjälpa dig förstå hur konkret, tydligt och enkelt mindfulnessträning faktiskt är, och vilka enorma fördelar små enkla övningar ger för både din hälsa och prestationsförmåga.

Elin varvar sin gedigna kunskap om hjärnan och effekterna av mindfulnessträning med personliga anekdoter. Hon lär ut av egna erfarenheter och bjuder på målande berättelser kring personer hon arbetat med. Alla historier ger stor igenkänning. Du kommer att känna att hon talar direkt till dig och att hon förstår hur just du tänker. Du kommer att känna att du förstår mer tydligt hur och varför du skall införliva mer medveten närvaro i ditt liv. Elin bemöter också många av de hinder vi kan uppleva när vi tränar mindfulness, och hur vi kan förhålla oss till dem så att de snarare motiverar än stoppar oss.   

Dessutom, hennes föreläsningar om mindful eating fungerar som en boostande friskvårdssatsning på ditt företag. Du lär dig förstå varför du äter, och hur du kan göra ditt ätande mer medvetet. Allt för att det skall bli enkelt och roligt att äta utifrån din kropps behov.

Urval av tidigare beställare: Advokatfirman Vinge, Mölndals Energi, Göteborgs stad, Bokmässan och andra mässor, skolor i Göteborg såsom Fiskbäcksskolan, Utbynässkolan, Kannebäcksskolan, Askimsskolan och Ängåsskolan.

 • Effekten av att boka Elin Borg

  Du får mod, inspiration och drivkraft till förändring. Du får en förståelse för vad mindfulness och självmedkänsla faktiskt betyder i ditt eget liv, liksom konkreta övningar du kan använda för att börja träna. Elin utstrålar och inspirerar till livsglädje. Du kommer att lämna lokalen laddad, nyfiken och med ett stort leende.

 • Elin Borg som talare

  Engagerad, inspirerande, tydlig, kunnig samt proffsig och inbjudande. Elin har en väldigt behaglig röst både under föreläsning och övningar. Hon är bra på att ta in rummet och anpassa sig efter de frågor och funderingar som dyker upp hos publiken. Elin är äkta; lever som hon lär och lär som hon lever.

 • Så arbetar Elin Borg

  Elin blandar sin gedigna kunskap om hjärnan med effekterna av mindfulnessträning med personliga anekdoter. Hon bjuder på målande berättelser kring personer hon arbetat med. Du kommer att känna att hon talar direkt till dig och att hon förstår hur just du tänker. Du kommer att känna att du förstår mer tydligt hur och varför du skall införliva mer medveten närvaro i ditt liv. Hon bemöter också många av de hinder vi kan uppleva när vi tränar mindfulness, och hur vi kan förhålla oss till dem så att de snarare motiverar än stoppar oss.

 • Elin Borg erbjuder

  Elin har flera färdiga föreläsningsupplägg, men kan också anpassa sig efter beställarens behov och önskemål.

 • Elin Borg passar till

  · Offentlig sektor (både föreläsningar för ökat välmående och prestation bland anställda och föreläsningar för att inspirera exempelvis pedagoger, socionomer och psykologer att själva lära ut mindfulness och självmedkänsla till barn och ungdom)
  · Mässor (friskvård)
  · Konferenser och kick-offs (inspirerande friskvård och ökad prestation på arbetsplatsen)

Talaren utgår från Västra Götaland
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Inspirerande
Kön Kvinna
Språk Svenska

I grunden är Elin utbildad socionom, licenserad kostrådgivare och lärare i mindfulness, mindful eating och självmedkänsla. Hon kom först i kontakt med mindfulness för 17 år sedan och insåg snabbt att mindfulnessträningen hade väldigt stor effekt på hennes hälsa och välbefinnande. Idag är mindfulness Elins stora passion och ett medvetet närvarande förhållningssätt till livet en naturlig del i hennes livsstil.

Elin driver företaget Well-Aware-ness där hon arbetar med mindfulness, mindful eating och självmedkänsla genom att skriva böcker och att arbeta som kursledare, föreläsare och metodutvecklare. Hon är författare till den omtalade boken “Mindful Eating” och den tillhörande appen “Mindful eating Journal”.

Just nu är Elin aktuell med nya boken “Gravid på dina villkor – självmedkänsla för en blivande mamma” och publiceringen av de spännande forskningsresultat som blivit resultatet av projektet Träning för medveten närvaro (TMR). TMR är ett samarbete mellan Sahlgrenska akademin, Göteborgs stad och Well-Aware-ness AB, vilka studerar effekterna av mindfulnessträning hos barn och ungdom.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Exempel på föreläsningar som ofta efterfrågas är: Mindfulness och självmedkänsla för barn och ungdom, Mindfulness och självmedkänsla för gravida och föräldrar, Mindful eating, gör det glädjefyllt att äta hälsosamt och Självmedkänsla, var snäll mot dig själv och prestera bättre.

Elin Borg talar om:

Expertområden:

Prisklass:

8.000 kr - 25.000 kr

 • Mer om priser

  8000 kr för 1 tim föreläsning/workshop 10 000 kr för 1,5–2 tim föreläsning/workshop 15 000–25 000 kr för heldag beroende på antalet i publiken och hur mycket förarbete det kräver

 • Mitt motto

  ”You have to walk the path, but you can Dance along the way.”

Träning för medveten närvaro och resiliens (TMR)

Projektfilm om projektet Träning för medveten närvaro och resiliens (TMR). Du hittar hela utbildningsmaterialet på www.well-aware-ness.se/tmr

Mindful eating – njut mer av maten – Nyhetsmorgon (TV4)

 

Fjärdeklassare berättar om mindfulnessträning på deras skola

Elin Borgs pod om mindfulness

 

Andra talare inom samma område

Mats Hagelin

Mats Hagelin pratar gärna om människan och livsförändring. Att bli medveten om din relationskompetens, hur du hanterar dig själv och andra runt omkring dig. Det vill säga att vägleda dig själv ti

Anna Wikfalk

Anna Wikfalk lär er hantera hantera stress och hur man skapar fokuserade, nöjda och engagerade medarbetare på arbetsplatsen och i skolan. Mångårig erfarenhet och omfattande utbildning i ä

Marie Androv

Marie Androv föreläser om mindfulness, där hon ger handfasta verktyg som är lätta att använda för att motverka stress, stärka välbefinnande och inre styrka i alla vardagssituationer; relatio

Maria Lindberg

Hur ska man göra för att må bra i en stökig omvärld? Maria Lindberg föreläser om hur vi kan göra för att känna lugn och trygghet oavsett vad som händer runtomkring. Mar

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Koppargatan 3
602 23 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap