Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Hem / Inspiration / Sara Lundgren

Sara Lundgren

Sara Lundgren grundade företaget "VIS - vuxen i samhället" för att stödja vuxna som i sin vardag, antingen privat eller i jobbet, möter ungdomar som utmanar vuxenvärldens förväntningar och föreställningar om hur ungdomar borde vara. Idén är att vuxna behöver varandra för att lära, inspireras och samarbeta för att kunna ta ansvar som vuxna och ge ungdomar en bra start i livet. VIS erbjuder föreläsningar, workshops, metodverktyg, handledning och stöd - allt för att inspirera och göra skillnad!

Jag har levt med skam över att inte kunna hantera en tonåring som förälder och vuxen. Jag var trött, ensam och maktlös medan avståndet mellan mig och mitt barn bara ökade. Jag möttes av oförståelse och blev ifrågasatt, men jag mötte också andra vuxna i liknande situationer som gav mig styrka. Med rätt stöd, nya metoder och insikter fick vi en helt ny vardag som inte bara handlade om att känna sig misslyckad. Vår tillvaro gick från att handla om överlevnad till att handla om att kunna påverka och göra skillnad. Jag vill nu dela med mig av min erfarenhet och stödja andra vuxna som behöver inspiration och hjälp, men framför allt brinner jag för att vi vuxna kan göra skillnad för ungdomar som behöver oss!

 • Sara Lundgren som talare

  Jag har en stark drivkraft, mod och engagemang som gör att jag kan beröra och inspirera genom att dela med mig av mina personliga erfarenheter och reflektioner. Mitt mål är att du ska både skratta och gråta, och när vi skiljs åt, ska du känna hopp och tänka att det inte behöver vara svårt och komplicerat att göra skillnad. Tillsammans är vi starka och viktiga för de ungdomar vi möter.

 • Så arbetar Sara Lundgren

  Sara Lundgren erbjuder både färdiga föreläsningar och utbildningar, men hon kan också skräddarsy och anpassa sina tjänster efter kundens specifika behov.

 • Sara Lundgren erbjuder

  Inspirationsföreläsningen "Älskade jävla skitunge - för din och andra ungdomars skull tar jag mitt vuxenansvar" baseras på mina personliga erfarenheter, tankar och reflektioner om hur det kan vara att vara förälder till ett barn som kämpar med utmaningar. Men jag erbjuder också andra inspirerande föreläsningar, seminarier och workshops för grupper av olika storlekar.

 • Sara Lundgren passar till

  Jag erbjuder föreläsningar och tjänster som passar alla vuxna som dagligen möter ungdomar som utmanar, oavsett om det är i privatlivet eller på jobbet. Jag är tillgänglig för organisationer av olika storlekar, både inom den privata och offentliga sektorn samt föreningar.

Talaren utgår från Skåne
Typ av föreläsning Inspirerande
Kön Kvinna
Språk Svenska

Sara Lundgren har en musiklärarexamen från Högskolan för scen och musik i Göteborg och valde att utbilda sig till cellolärare. Efter att ha arbetat som lärare på en kulturskola har hon sedan 2009 varit enhetschef på Kulturskola i Göteborg och numera i Malmö. Genom sitt engagemang för ungdomar och övertygelsen om att vuxna kan göra skillnad genom att ta ansvar, har hon stor nytta av sin pedagogiska utbildning och många år som chef och ledare.
Som ensamstående mamma till två barn med olika utmaningar och npf-diagnoser har Sara Lundgren förstått vikten av vuxenansvar för barns och ungas framtid och rättigheter. Hon har fått en djup förståelse för hur viktigt det är för vuxna att ta ansvar och göra en insats för att ge barn och unga en bra start i livet.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Andra talare inom samma område

 

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap