Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Po Lindvall

Po Lindvalls specialämnen är ledarskap och medarbetarskap, ledar- och ledarskapsutveckling, coachande ledarskap, coaching, organisationskultur och organisationsutveckling, idrottspsykologi och mental träning.

Po Lindvalls viktigaste erbjudande är ledarutvecklings programmet Coach2Lead, som är evidensbaserat både till innehåll och design, och nu utvärderas vetenskaplig i ett forskningsprojekt på University of Wales: Trinity St David.

Sedan 1990 har Po arbetat med ledarskap och ledarskapsutveckling inom näringsliv och offentlig förvaltning, samt varit mental coach inom flera landslag. Genom hans egen forskning inom ledarskap och ledarskapsutveckling sedan mer än 20 år tillbaka, ligger han i framkant inom området Coachande Ledarskap och ledarskapsutveckling. Som Master Practitioner Coach förmedlar jag förutom kunskap, även insikter genom att utmana deltagarna att tänka en gång till, med glimten i ögat :-)  

Videoklipp med Po Lindvall

Urval av tidigare beställare:  Ford, Föreningssparbanken, Scania, Oilmek, Haldex Barnes, Quesada, Haninge kommun, EMCC Global, MSX International, LHL Konsult, Svensk Fastighetsförmedling, Roche (Sve, Nor, Dan), Amgen (Sve, Nor, Fin), Stockholms Fondbörs IT, HolmquistSign, Åre Continental Inn, Matchning Södertörn, Sundström Safety, Riksidrottsförbundet och SISU Stockholmsidrotten.

 • Po Lindvall som talare

  “Po ger ett påläst och seriöst intryck. Man känner att han kan sin sak och inte är rädd för diskussion. Dessutom väldigt rolig - på sitt eget lite korthuggna sätt.
  Hans föreläsning för våra medlemmar var väldigt uppskattad.
  Kvalité!”

 • Så arbetar Po Lindvall

  Under seminarier och workshops blandas fakta och forskning med berättelser, coachingfrågor, bikupor och ibland enkla övningar eller reflektionsuppgifter. Allt som oftast med glimten i ögat! Blandningen av metoder används för att försöka nå alla i publiken eftersom vi lär oss på olika sätt.

  I längre processutbildningar genomförs varje workshop som beskrivits ovan. Till det kommer handledning av deltagarna, coaching under triad- och teamcoaching övningar och uppgifter att träna på i vardagen. Samt att genomföra ett eller två utvecklingsprojekt under processens gång och skriva några reflektionsuppgifter kopplade till lärandet.

 • Po Lindvall erbjuder

  Seminarier, workshops och det längre processorienterade ledarskap utvecklingsprogrammet Coach2Lead.
  Hans fokus är på att förmedla kunskaper, insikter och färdigheter - genom seminarier, workshops och ledarutvecklingsprogram.

 • Po Lindvall passar till

  Ledningsgrupper, chefer och ledare på alla nivåer, arbetsgrupper och hela organisationer inom de flesta branscher och offentlig sektor, samt inom idrotten med ledare, coacher och aktiva inom landslag, klubbar och föreningar (dvs det är dessa målgrupper Po har jobbat med sedan 1990).

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Inspirerande
Kön Man
Språk Svenska, Engelska

Jag har varit verksam som organisationskonsult, ledarskapscoach och ledarutvecklare sedan 1990. Sedan år 2000 är jag även forskare inom ledarskap och ledarskapsutveckling.

Utbildning: Doktorand inom ledarskap, ledar- och ledarskapsutveckling, master i Sociologi med inriktning personal, arbete och organisation, med idrottspsykologi som andra ämne.
Kompletterande utbildningar inom kognitiv beteendevetenskap, Certifierad Mental Training Counselor och inom TEAM EI.

Min bana började inom kampidrotter och 1997 grundade jag och drev en av, eller den mest framgångsrika svenska kampsportsskolan under 1990-talet.
I min utveckling som coach intresserade jag mig för idrottspsykologi och mental träning, vilket visade sig ge oss de sista verktygen för att nå framgång. Vilket bevisas av att skolans elever vann mängder av SM och NM medaljer, samt ett antal EM och VM-guld.

Framgångarna ledde till uppdrag som mental coach för flera landslag, bl.a freestylelandslaget på skidor från -94 till OS i Nagano -98, samt med ett antal elitidrottare och proffsspelare i NHL under 2000-talet.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Po Lindvall talar om:

Expertområden:

Prisklass:

15.000 kr - 45.000 kr

 • Mer om priser

  Priset gäller för halv eller heldag och anpassas efter sammanhang, omfattning och önskat innehåll. För det längre ledarskapsprogrammet offereras pris.

 • Mitt motto

  “Keep on Coaching”

Andra talare inom samma område

 

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap