Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Per Henrik Stenström

Per Henrik Stenstrøm, en erfaren författare och föreläsare, är välkänd inom både media- och föreläsningsvärlden. Med över 30 års erfarenhet i branschen har han etablerat sig som en expert på att navigera och hantera utmaningar på arbetsplatser. Hans bok från 2021, "Irriterende kolleger", blev snabbt kritikerrosad och lyfte fram hans förmåga att belysa de friktioner som ofta uppstår mellan kollegor. Per Henrik är mest känd för sitt populära föredrag "Slik takler du idiotene på jobben!", som har dragit fulla hus över hela Norge.

Stenstrøms bakgrund inom radio och TV, där han har arbetat både framför och bakom kameran, ger honom en unik insikt i kommunikation och mänskligt beteende. Han har även lett programmet "Etterlyst" på TV3, vilket gjorde honom till Norges motsvarighet till Hasse Aro. Som en del av sin professionella utveckling har han genomgått det prestigefyllda Solstrand-programmet på Norges Handelshøgskole (NHH), ett av Nordens främsta ledarskapsutvecklingsprogram. 

Med sin prisbelönta och dynamiska föreläsarstil, kombinerat med en skarp förmåga att engagera och underhålla publiken, är Stenstrøm en eftertraktad talare. Han har en förmåga att lysa upp scenen och fånga publiken med sina insikter och humoristiska anekdoter.

Urval av tidigare beställare:

  • TEDx speaker 
  • Google 
  • Nasdaq 
  • Försäkringskassan 
  • Forsvaret 
  • Nordea 
  • Politiet 
  • Elixia 
  • Leo Pharma
Talaren utgår från Norge
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Inspirerande, Kick-off, Aktiverar publiken
Kön Man
Språk Svenska, Engelska, Norska

Per har en gedigen bakgrund som inkluderar både formell utbildning och praktisk erfarenhet. Som utbildad journalist har han utvecklat starka kommunikationsfärdigheter och förmågan att analysera och förmedla komplexa ämnen på ett begripligt sätt. Hans journalistiska bakgrund har också gett honom en känsla för storytelling och hur man engagerar en publik.
För att ytterligare stärka sin professionella kompetens har Per genomfört AFFs ledarutvecklingsprogram, Solstrandprogrammet, vid Norges Handelshøgskole (NHH). Denna utbildning har gett honom en djupare förståelse för ledarskapsprinciper och strategier för att navigera i komplexa organisationer. Han har fått möjlighet att utforska ämnen som teamdynamik, konflikthantering och strategisk planering, vilket har berikat hans föreläsningar med praktiska insikter och verktyg.
Dessutom är Per certifierad på personlighetstesten NEO-PI-3, även känd som Big Five. Denna certifiering ger honom en djupare förståelse för mänsklig psykologi och personlighetstyper, vilket gör det möjligt för honom att skräddarsy sina föreläsningar och workshops för att passa olika publikers behov och preferenser. Genom att integrera denna kunskap i sitt arbete kan Stenstrøm erbjuda insiktsfulla och relevanta perspektiv på hur man hanterar mellanmänskliga relationer och främjar effektivt samarbete på arbetsplatsen.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Per Henrik Stenström talar om:

Expertområden:

Prisklass:

35.000 kr - 50.000 kr

Andra talare inom samma område

 

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap