Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Hem / Inspiration / Personlig utveckling, målsättning / Nikola och Anna Tramontana

Nikola och Anna Tramontana

Helheten är större än summan av delarna.

Varför Boka Nikola och Anna Tramontana för Din Nästa Föreläsning?
Vill du optimera ditt företags prestation och välbefinnande? Då är Nikola och Anna Tramontana de perfekta talarna för dig. Med deras expertis inom områden som engagemang, arbetsglädje, helhetshälsa, medledarskap, neuroledarskap, och kommunikation & feedback, erbjuder de en unik och holistisk syn på framgång.

Genom att fokusera på varje individ och delen av organisationen, arbetar Nikola och Anna för att skapa en helhetlig förbättring. Deras föreläsningar ger inte bara värdefulla insikter och praktiska verktyg för personlig utveckling och välmående, utan också kraftfulla strategier för att optimera prestationen både på personlig och professionell nivå.

Du har också möjligheten att boka Nikola och Anna individuellt för skräddarsydda sessioner som passar ditt specifika behov och önskemål. Med en mix av berättelser, övningar och reflektion, skapar de en engagerande och inspirerande upplevelse som inte bara ger kunskap utan också motivation och energi. Genom att boka Nikola och Anna för din nästa föreläsning tar du det första steget mot att skapa en kultur av välbefinnande, engagemang och framgång i din organisation.

Exempel på deras föreläsningar är; "Hjärnsmart Ledarskap”, "Hjärnsmart Självledarskap", "Hjärnsmart Medarbetarskap”, ”Återhämtning & Stress och Balans", "Från Problem till Lösningar", "Kommunikation", "Kommunikation & feedback”. Boka dem nu och ta det första steget mot helhetlig framgång och välbefinnande.

 • Nikola och Anna Tramontana som talare

  Genom att varva berättelser och exempel med lärande, reflektion, diskussion och övningar, skapar Nikola och Anna ett flöde där energi och engagemanget hålls på topp. Insikter, skratt, verktyg, motivation och inspiration är sånt man tar med sig från föreläsningen. Deras behovsanpassade insatser syftar till att stärka och praktiskt träna chefs-, ledar- och/eller medarbetarskapet kopplat till beställarens och organisationens värdegrund och ledningsfilosofi. Metodiken utgår från evidensbaserade och beprövade teorier som stärker självkänsla och självinsikt, samt utmanar och stödjer definierade utvecklingsområden, alltid med den praktiska verkligheten i fokus.

 • Så arbetar Nikola och Anna Tramontana

  Genom att varva berättelser och exempel med lärande, reflektion, diskussion och övningar, skapar Nikola och Anna ett flöde där energi och engagemanget hålls på topp. Insikter, skratt, verktyg, motivation och inspiration är sånt man tar med sig från föreläsningen. Deras behovsanpassade insatser syftar till att stärka och praktiskt träna chefs-, ledar- och/eller medarbetarskapet kopplat till beställarens och organisationens värdegrund och ledningsfilosofi. Metodiken utgår från evidensbaserade och beprövade teorier som stärker självkänsla och självinsikt, samt utmanar och stödjer definierade utvecklingsområden, alltid med den praktiska verkligheten i fokus.

  Deras tre viktigaste punkter är:

  MÄNNISKAN
  Allt börjar med människan: En modern och attraktiv arbetsgivare ser att medarbetarna är organisationens viktigaste resurs.
  Med ökat förståelse för vår del i helheten skapas förståelse för att alla är medskapare med ansvar i verksamhetens alla delar så som resultat, mål, utveckling, förändring, samarbeten och
  arbetsmiljö. När människorna mår bra så bli resultaten bra.

  SYFTE
  Vi hjälper deltagarna att utveckla sina förmågor inom självledarskap, sin del och sitt ansvar i medarbetarskapet samt vilken påverkan det har pa arbetsmiljön och
  arbetsglädjen, vilket leder till ökad produktivitet och motivation på arbetsplatsen.
  Vi utgår från ett salutogent stöttande förhållningssätt som syftar till att skapa förutsättningar för hälsa, återhämtning, engagemang och Kasam.

  MÅL
  Deltagarna får en förståelse för vad Självledarskap innebär, identifiera sina styrkor och utmaningar inom detta område, samt lära sig tekniker och verktyg för att utveckla sin
  själv ledarskapsförmåga. Vi utforskar området Självledarskap ur ett helhetsperspektiv med utgångspunkt ur systemteorin
  om att det är delarna som utgör helheten • Nikola och Anna Tramontana erbjuder

  När individen mår så bra som möjligt givet sina förutsättningar, skapas möjligheter för att optimera prestation och arbetsmiljö. Detta är vår absoluta expertis. Ur ett salutogent friskperspektiv ser vi helheten människan och helheten organisationen. Med insikt om hur varje del kan fungera bättre, skapar vi mer energi, engagemang och funktion i helheten. Vi utbildar människor i sina egna inre styrsystem, vilket möjliggör skapandet av kraftfulla strategier för livet och arbetslivet. Kärnan i vårt budskap är holistiskt ledarskap, och vi strävar efter att skapa mer engagerade medarbetare som känner sig starkare, gladare och mer tillfreds med sig själva och sina förmågor.

  Lyssna gärna på HOLISTICPODDEN som finns på alla poddplattformar. En pocketcoach i vardagen. Grundat och producerat av form holistic.

 • Nikola och Anna Tramontana passar till

  När människan är det viktigaste! När ni behöver inspiration som bygger på riktig kunskap och som syftar till att göra skillnad på riktigt.
  Personaldagar
  Som en del av en konferens
  När det behövs mer energi och engagemang
  Om ni behöver prata friskfaktorer istället för ohälsa och sjukdom

  De jobbar med alla delar i organisationen

  Ledningsgrupper
  Medarbetare
  Team
  Hela organisationen

  Executive coaching
  Vänder sig till styrelse, VD och ledningsgruppsmedlemmar

  Chefscoaching
  Till chefer och ledare på alla nivåer i en organisation

  Coaching av ny chef
  För dig som för första gången går in i rollen som ledare
  Coaching av medarbetare (ej chef)

  Konflikthantering/teamcoaching (max 8 personer/team)
  Fokusinsats som bedöms utefter behov

Talaren utgår från Stockholm, Uppsala
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Inspirerande
Kön Man, Kvinna
Språk Svenska, Engelska

Anna Perdotter Tramontana

Anna är en mångsidig inspiratör med bakgrund som professionell coach, NLP-coach, legitimerad naprapat, KBT-terapeut, personlig tränare och grundare av form holistic, HOLISTICPODDEN mm. Mer än 25 års erfarenhet av att grunda, driva och leda företag har givit god kännedom och erfarenhet kring alla delar i att nå framgång med bibehållet välmående. Hennes spetskompetens inkluderar holistiskt ledarskap med fokus på fysiologi, psykologi och relationer.


Nikola Tramontana
Nikola, organisationskonsult och legitimerad naprapat, är även en ICF Professionellt Certifierad Coach (PCC), förändringsledare, NLP-coach, personlig tränare och grundare av HOLISTICPODDEN. Hans föreläsningar är inspirerande och kunskapsrika. Med en stabil grund som naprapat och personlig tränare, och med över 20 års erfarenhet som entreprenör med 45 anställda, har Nikola trovärdighet när han förmedlar budskapet om helhetshälsa. Han strävar efter att göra komplexa ämnen lättförståeliga.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Nikola och Anna Tramontana talar om:

Expertområden:

Prisklass:

25.000 kr - 45.000 kr

 • Mer om priser

  Föreläsning Startpris 25000kr/1-2h Halvdagsinsats ca 4 tim: Offereras Heldagsinsats ca 8 tim: Offereras Resa och logi tillkommer

 • Mitt motto

  Det är delarna som utgör helheten

Andra talare inom samma område

 

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap