Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Marianne Kjellberg

Marianne Kjellberg har utvecklat en unik talarkompetens med hennes erfarenhet inom både försäljning inom IT-branschen och nu som entreprenör inom hästföretagande. Genom att skapa relationer och hitta nya lösningar har hon visat sig vara expert på att göra skillnad och nå framgång i olika sammanhang.

Med sin förmåga att utmana och ifrågasätta konventionella tänkesätt får Marianne deltagarna att se på sina egna utmaningar och möjligheter från nya perspektiv. Detta kan öppna upp för innovativa idéer och lösningar.

Mariannes expertisområden är att förstå kunderna bättre än de förstår sig själva. Genom att dela med sig av sina insikter och metoder kan hon hjälpa deltagarna att bli skickligare på att identifiera och möta kundernas behov.

 • Marianne Kjellberg som talare

  Mariannes engagerade och utmanande talarstil gör att deltagarna håller sig alerta och engagerade under hela föreläsningen. Hennes närvaro på scenen skapar en positiv atmosfär och gör att budskapen når fram på ett kraftfullt sätt.

 • Så arbetar Marianne Kjellberg

  Marianne tar sig tid att diskutera och anpassa föredragen enligt klientens behov och önskemål. Detta säkerställer att innehållet är relevant och passar perfekt för den specifika målgruppen.

 • Marianne Kjellberg erbjuder

  Som föreläsare är Marianne engagerad och utmanande, vilket skapar en dynamisk och inspirerande upplevelse för publiken. Hon erbjuder föreläsningar, är en inspirationskälla och fungerar även som moderator vid olika evenemang.

 • Marianne Kjellberg passar till

  Mariannes föreläsningar passar till en bred publik, exempelvis företagsledare, säljteam, strategigrupper, entreprenörer samt alla som vill förbättra sin förmåga att bygga relationer och nå framgång inom sina verksamheter.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Inspirerande
Kön Kvinna
Språk Svenska

Marianne Kjellberg har en omfattande bakgrund med erfarenhet inom försäljning inom IT-branschen. Hon har under många år arbetat inom IT-sektorn, och har främst fokuserat på komplex försäljning till stora organisationer. Hennes arbete har gett henne värdefulla insikter i att hantera olika försäljningssituationer och förstå kundernas behov.

Hon har även en akademisk utbildning som civilekonom med marknadsföring som huvudinriktning. Denna utbildning har gett henne en gedigen teoretisk grund inom marknadsföring och affärsstrategier, som hon säkerligen har kunnat tillämpa i sitt arbete inom försäljning och affärsutveckling.

Utöver sitt arbete inom IT-branschen har Marianne även valt att följa sin passion för hästar och driver ett eget hästföretag. Hon har specialiserat sig på uppfödning av hopphästar, vilket visar på hennes entreprenörsanda och förmåga att driva verksamheter inom olika branscher.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Andra talare inom samma område

 

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap