Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Göran Boll

Balans är en viktig förmåga i vår alltmer utmanande värld - att kunna stå stadigt mitt i sin egen tillvaro. Att ha balans i livet genom verktyg som faktiskt kan uppnå detta är en av nutidens, kanske till och med hela detta exponentiella århundradets, viktigaste kompetenser att ha med i verktygslådan.

Göran Boll är en utbildare, kursledare och yogaterapeut. Han håller föreläsningar på både svenska och engelska och har i nästan 30 år introducerat verktyg för stresshantering, hälsa och balans genom enkel yoga och meditation. Han har genomfört dessa föreläsningar vid tusentals tillfällen inom vården, på olika företag, inom politiken och försvaret samt på högskolor och universitet. Han har även hållit internationella föreläsningar i Europa, USA, Indien, Sydamerika med mera.

Målet med Görans föreläsningar är att de ska vara relevanta och användbara i vardagen. De ska vara enkla så att alla kan förstå och praktisera dem själva. De ska vara tidsbesparande där du direkt ska känna av effekten. De ska vara välgörande så att du mår bra eller till och med bättre av dem. De ska vara roliga och locka till både skratt och eftertanke. De är väl utforskade och har genomförts i Sverige, på Karolinska Institutet/Karolinska Sjukhuset, Danderyd med flera. De är också långsiktiga eftersom du får med dig videomaterial och kan sedan fortsätta på egen hand!

Urval av tidigare beställare: SUHF, Svenska Re, Novare, Handelshögskolan Executive Education, SOS Alarm, The Minded Institute i London, IAYT i USA, Kaivalyadhama i Indien.

 • Göran Boll som talare

  Göran är en erfaren föreläsare som har hållit kurser för vårt företag under många år. Han baserar sina presentationer på forskning och vetenskapligt välrenommerade artiklar. Han är engagerad och passionerad, och deltagarna ger alltid mycket positiv feedback. Åsa Spängs, VD, Svenska Re AB.

  Varje gång jag samarbetar med Göran känner jag kraft och glädje. Jag vet att deltagarna kommer bli inspirerade och få tankeväckande kunskaper. Han skapar enkelhet och tydlighet även i komplexa frågor. Lena Westin, sjuksköterska, psykoterapeut.

  Jag har sett Göran hålla flera utmärkta och unikt informativa och inspirerande föreläsningar, både i USA och i Indien. John Kepner, Executive Director, Emeritus, IAYT.

  På min begäran har Göran presenterat vid flera tillfällen. Hans kunskapsbas, skicklighet och karisma är något som hela publiken fängslas av, på samma sätt som barn lyssnar till en berättare. Han hypnotiserar dem och framför sina ämnen som om de vore skrivna av en professionell talare. Det är något med rytmen i hans röst som lugnar mig. Jag kan verkligen rekommendera honom! Heather Mason, Grundare - The Minded Institute, London.

 • Så arbetar Göran Boll

  Göran tar hänsyn till er nuvarande position, det övergripande syftet, sammanhanget och deltagarnas egenskaper. Han är van vid att arbeta med olika målgrupper, både ledningsgrupper och medarbetare, inom olika branscher såsom näringsliv, vård, högskola och andra sammanhang.

  De centrala principerna som präglar Görans föreläsningar är: Relevans - Enkelhet - Tidsbesparing - Underhållande - Välgörande - Utforskat - och Långsiktigt.

 • Göran Boll erbjuder

  Görans föreläsning är en integrerad kombination av teori och praktik som sträcker sig över 60-90 minuter. Den är skräddarsydd tematiskt och strukturellt för att passa det övergripande sammanhanget och gruppens behov. Utan att använda powerpoint tar Göran dig med på en fridfull inre resa. Under föreläsningen får du prova på hans enkla yoga-avslappningsprogram, och du får även med dig dessa program hem i form av videomaterial.

  Dessa program har testats och visat mätbara resultat i svensk forskning sedan 1998, vid institutioner som Karolinska Institutet, Karolinska Sjukhuset, Danderyd med flera. Resultaten har bland annat bidragit till att införa denna yogaform inom vården och har lett till tre doktorsavhandlingar för de forskare som varit involverade.

 • Göran Boll passar till

  I Sverige har Göran föreläst brett inom många samhällssektorer, på bl.a: SAS, Ericsson, Telia, SOS Alarm, AstraZeneca, på olika banker och försäkringsbolag, kommuner, i Sveriges Riksdag, regeringskansliet, på KI.s läkarutbildning, i olika forskningssammanhang, SUHF, 1,6 miljonersklubben, hemliga försvarsenheter, Wallenbergsfärens ledarskapsutbildningar, Handelshögskolan Executive Education m.fl.
  Internationellt: runt om i Skandinavien, Baltikum, Tyskland, Holland, London, Boston, Indien m.fl.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Inspirerande
Kön Man
Språk Svenska, Engelska

Göran var aktiv inom näringslivet mellan åren 1981-1995 och arbetade med reklam, marknadsföring och fastigheter. År 1994 fick han en kraftfull yogisk upplevelse, vilket ledde till att han bytte bana och utbildade sig till internationellt diplomerad yogalärare och meditationslärare. År 1996 introducerade han yoga som stresshantering på arbetsplatser och nådde omkring 300 olika arbetsplatser. Han förde också in yogat i svensk forskning och var involverad i 90% av all forskning om yoga mellan åren 1998-2018, samarbetandes med Karolinska Institutet, Karolinska Sjukhuset, Danderyd med flera.

Tre forskare har disputerat med hans MediYoga-program som ämne. År 2010 infördes yogan inom vården och över 350 vårdinrättningar har för närvarande utbildad personal som lär ut Görans program till olika patientgrupper, inklusive hjärt- och kärlsjukdomar, cancer och psykiatri. Sverige är ledande i världen inom detta område, något som han har föreläst om internationellt. För mer information om Göran Boll:

https://www.iamyoga.online/om-goran/

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Göran Boll talar om:

Expertområden:

Prisklass:

15.000 kr - 30.000 kr

 • Mer om priser

  22,000 exkl moms och reseersättning, samt ev. övernattning

 • Mitt motto

  Yoga – århundradets viktigaste kompetens!

Andra talare inom samma område

 

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap