Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Frida K Nilsson

Känslor, psykisk hälsa och ledarskap är Frida K Nilsson's fokus. Som psykolog, författaren och ledarskapskonsult delar hon med sig av kunskap kring känslornas funktion i såväl privatlivet som arbetslivet och hur man ökar sin emotionella intelligens och lär sig att äga sina känslor. 

Hon har en förmåga att omsätta psykologisk vetenskap till praktiskt användbara lösningar och tips både som författare och talare. Inkludera gärna Fridas nätta bok “Stora känslor i litet format” till publiken. 

Frida har lång erfarenhet av att arbeta med organisationer och offentlig verksamhet som genomgått förändringar eller kriser av olika slag. Frida arbetar med ledningsgruppsutveckling och organisationer i förändring där rädsla för förändring och revirbevakande försvårat förändringsarbetet. 

Genom att involvera och lyssna till personalen så ökar tilliten och den psykologiska tryggheten. Frida har även arbetat i traumatiska situationer som på skolor där det varit en skolattack och och där man i grupp behöver värna både personalens och elevernas psykiska hälsa. Hon har rika erfarenheter både arbete inom kulturen, skolor, sjukvård och universitet och föreläser livfullt om känslornas betydelse i arbetslivet.  

Urval av tidigare beställare:  Stockholm stad, Göteborg stad, Skolverket, Stockholms Universitet, Karolinska Universitetssjukhuset, Dramaten, Folke Bernadotteakademin,  Region Östergötland

www.fridakab.se www.agdinakanslor.se

 • Frida K Nilsson som talare

  Frida är en glad och personlig föreläsare som skapar trygghet och engagemang. Hon har ett stort djup i sin kunskap och har en förmåga att tala om svåra saker på ett enkelt sätt och att omvandla psykologisk vetenskap till praktiskt användbar kunskap, och konkreta tips till publiken. Hon talar fritt, utan manus och kan ta frågor på uppstuds. Frida har en passion för det hon vill förmedla, och är omvittnat lyhörd för gruppens behov och flexibel i att anpassa föreläsningen efter dem och att engagera åhörarna.

 • Så arbetar Frida K Nilsson

  Fridas föreläsningar bygger på hennes långa erfarenhet av arbete som konsult och på hennes populärvetenskapliga bok “Äg dina känslor”, som lyfter nya perspektiv kring känslor, ledarskap och psykisk hälsa och på den kommande boken “Led med känsla” som visar hur känslor – både de egna och personalens – påverkar en chefs arbete. Hon arbetar också gärna med ledningsgruppsutveckling, att stötta organisationer i kris samt med involvering av personal i organisationsförändringar.

 • Frida K Nilsson erbjuder

  Frida erbjuder både föreläsningar för större grupper och kundanpassade workshops.
  Hon arbetar också mycket effektivt med att planera upplägg och facilitera möten för samarbete mellan grupper i organisationsförändringar.

 • Frida K Nilsson passar till

  Frida passar som föreläsare i såväl större som mindre sammanhang. Hennes ämnesområde passar nästan alla olika typer av grupper, företag och organisationer. Vi är alla människor och vi kan förändras.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Kön Kvinna
Språk Svenska, Engelska

Frida har arbetat med ledarskapsutveckling i ledningsgrupper och med personliga speglingar av högre chefer, främst i offentlig sektor. I organisationer som genomgått trauman har hon anlitats för att stötta ledningar i långsiktigt arbete. Hon har också erfarenhet av internationellt fredsarbete i Mellanöstern, där hon bl.a. arbetat tillsammans med FN, och handlett medlemmar i Svenska medlings nätverket för kvinnor.

Frida är legitimerad psykolog och examinerad specialist i arbets- och organisationspsykologi.
Hon är även internationellt ackrediterad medlare.

Frida studerade fysik innan hon insåg att det är människor, inte fotoner, som intresserar henne mest.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Frida K Nilsson talar om:

 • Känslopaletten

  Om våra känslors funktion och samspel och varför vi behöver bli vän med alla våra grundkänslor för att få mycket glädje och nyfikenhet i livet.

 • Rädsla kontra mod, ängslighet kontra tillit?

  Ängslighet och tystnad kan kväva de mest kreativa människor. Hur skapar vi tillsammans en arbetsmiljö där vi är snälla och samtidigt inte rädda att utmana och stötta varandra till utveckling?

 • Fred och Utveckling

  Varför behöver vi arbeta med organisationsutveckling tillsammans för att få en god arbetsmiljö där vi drivs av glädje och nyfikenhet?

 • Det manodepressiva samhället

  Vilka krav ställer vi på oss själva och hur bidrar de till att så många mår dåligt i dagens samhälle? Hur kan vi leva mer psykologiskt hållbart? Hur kan vi stötta varandra till psykisk hälsa i en värld där den psykiska ohälsan växer så det knakar? Är existentiella tankar som vi inte vågar prata om en del i den psykiska ohälsan idag? Hur kan vi istället närma oss dessa områden med nyfikenhet?

 • Skapa mening ur det meningslösa

  Föreläsningar om kris i organisationer och hur man kan utvecklas positivt och dra lärdomar efter en traumatisk händelse. Hur påverkas vi som olika personligheter på olika sätt av kris och trauma? Hur bearbetar vi sorg på bästa sätt?

 • Neuropsykiatriska diagnoser och identitet.

  Hur hjälper vi unga att förstå att de kan förändras även om de fått en diagnos? Hur kan en positiv identitet ge oss styrka och motivation att ta tag i svårigheter i livet? Varför är det så många som vill ha/ vill bli av med sin diagnos?

Expertområden:

Prisklass:

14.000 kr - 35.000 kr

 • Mer om priser

  Vill man så kan den uppskattade, snyggt formgivna, lilla handboken “Stora Känslor i litet format” delas ut i samband med föreläsningen till ett rabatterat pris. (Boken är i liggande A6 format och får enkelt plats i bakfickan eller handväskan. Den finns i omslag färgerna svart, gult och rosa)

 • Mitt motto

  “Fred och utveckling inom och mellan människor, grupper, organisationer och länder” “Vi är människor, vi kan förändras” “Det viktigaste jag lärde mig på det 5-åriga psykologprogrammet är att människor VÄLDIGT olika mig är HELT normala :) Vi behöver sluta döma varandra och lära oss att förstå oss själva och andra bättre”

Andra talare inom samma område

 

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap