Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Ulf Bengtsson

Boka Ulf Bengtsson – En inspirerande föreläsare inom fitness och företagande

Ulf Bengtsson är inte bara en av världens bästa bodybuilders genom tiderna, utan även en framgångsrik entreprenör som har framgångsrikt byggt upp fitness kedjan WORLD CLASS till ett globalt imperium av träningsanläggningar. Genom hans föreläsningar får du värdefulla tips och råd för att utveckla din verksamhet och stärka ditt personliga varumärke i den alltmer konkurrenskraftiga och globaliserade affärsmiljön.  

Ulf delar insiktsfulla lärdomar om hur man driver och expanderar verksamheter över geografiska och kulturella gränser. Han lyfter fram såväl uppseendeväckande framgångar som utmanande motgångar på sin resa, vilket ger hans presentationer ett unikt och värdefullt perspektiv för de som strävar efter framgång i dagens globala affärsvärld. Mycket av Ulf föreläsningar bygger på hans egna bok “No one cries for you”.  Boka Ulf Bengtsson som föreläsare och låt honom motivera och inspirera din publik till framgång, personlig utveckling och en hälsosam livsstil. Med sin energi och expertis kommer Ulf att lämna publiken inspirerad och redo att ta sig an nya utmaningar.  

www.noonecriesforyou.eu

Urval av tidigare beställare: Idrottshögskolan (GIH), Nationella TV2 Polen. (350 TV-program), Engelska skolan Sundsvall, I soffan live med Brett Davis morning show Californian, Keynote speaker på Lifestyle kongress Stuttgart. Keynote speaker Tjeckiens främsta industriledare. Keynote speaker GIH internationella kongress.

 • Effekten av att boka Ulf Bengtsson

  Varje åhörare får en minnesvärd upplevelse som väcker intresse och nyfikenhet. De kommer att känna en önskan att fortsätta utforska ämnet och ha en ökad motivation att lära sig mer. Ulf budskap har en bestående effekt på åhörarna, och de kommer att ta med sig något värdefullt hem från föreläsningen.

 • Ulf Bengtsson som talare

  Ulf strävar skapa en samhörighet med åhörarna. Målet är att beröra, informera och inspirera åhörarna. För att uppnå detta använder Ulf sin egen historia som grund, vilken till stor del är baserad på boken "No one cries for you".
  Ulf skapar en dynamisk och fängslande föreläsning genom sin energiska och engagerande framtoning, samt genom att använda humor och berättelser. Han håller åhörarna engagerade från början till slut.

 • Så arbetar Ulf Bengtsson

  Ulf strävar efter att skapa en samhörighet med åhörarna genom en dynamisk och fängslande framtoning. Han använder humor och berättelser för att hålla åhörarna engagerade från början till slut.

 • Ulf Bengtsson erbjuder

  Ulf delar generöst med sig av värdefulla lärdomar inom organisationsutveckling, coachande ledarskap, idrottspsykologi, interkulturell kommunikation, globalisering, samt innovation och entreprenörskap. Dessa ämnen är särskilt relevanta i dagens konkurrenskraftiga och globala affärsmiljö.

 • Ulf Bengtsson passar till

  Ulf erbjuder sina tjänster till olika grupper och kunder. Han riktar sig till företag och organisationer som behöver hjälp med affärsutveckling, strategisk planering och ledarskapsutbildning. Ulf erbjuder också sina tjänster till privatpersoner som är intresserade av personlig utveckling och karriärcoaching. Han kan hjälpa till med att sätta upp mål, identifiera styrkor och svagheter samt ge råd och stöd för att nå framgång. Oavsett om det är en individ eller en grupp, strävar Ulf efter att leverera skräddarsydda lösningar och uppfylla sina kunders behov.

Talaren utgår från Stockholm, Värmland
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Underhållande, Inspirerande, Aktiverar publiken
Kön Man
Språk Svenska, Engelska

Ulf Bengtssons imponerande bakgrund som idrottsman, entreprenör, författare och producent ger honom en unik förmåga att engagera och inspirera sin publik. Med enastående prestationer inom olika områden har han värdefulla lärdomar att dela med sig av, vilket gör honom till en eftertraktad föreläsare inom företagsbyggande och fitness.

Ulf Bengtsson har en enastående karriär som världskänd atlet inom bodybuilding
och han har imponerat som producent av storskaliga världsevenemang, från Madison Square Garden till Skandinavien och Göteborg.
Hans framgångar och erfarenheter har gjort honom till en förebild för många inom fitnessvärlden och har inspirerat människor över hela världen att följa sina drömmar och uppnå sina mål.
Som en mångsidig individ har Ulf Bengtsson också etablerat sig som författare och producent inom TV och radio. Med sin breda kompetens och erfarenhet har han blivit en framgångsrik föreläsare, där han inspirerar åhörare om hälsa, träning och personlig utveckling.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Andra talare inom samma område

 

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap