Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Hem / Inspiration / Pa Modou Badjie

Pa Modou Badjie

Kraften av kärlek

Pa Modou Badjie är hiphopstjärnan som brinner för att hjälpa unga i förorten. Genom föreningen Vägen ut har han och övriga medlemmar i bandet Panetoz byggt upp en ideell verksamhet där ungdomar kan utveckla självkänsla och kreativitet. 

Syftet är att motverka ungdomsbrottslighet, droganvändning och segregation. I sina föreläsningar aktiverar Pa Modou publiken med musik och andra hjälpmedel. Han beskriver det som ett positivt kaos. 

Pa Modou har turnerat landet runt med bandet Panetoz, med vilka han tävlat i Melodifestivalen två gånger. De fick sitt stora genombrott med låten ”Dansa Pausa” 2012. Han hjälper även fattiga familjer och unga arbetssökande i Gambia (Västafrika).

Urval av tidigare beställare:
Psykiatriveckan 2017 (Ronneby), Skåne Cityidrotten (Landskrona), Demokrati Akademin (Stockholm), Glömsta Skolan (Huddinge Kommun).

 • Effekten av att boka Pa Modou Badjie

  Pa Modou stärker personen och ger dig råd om hur du går tillväga. Du går därifrån lyckligare och mer insatt i vad du kan göra för att påverka ditt eget liv med en positiv inställning. Du blir samtidigt förberedd för att testa hans koncept ”att våga välja väl”. Den som inte är så integrerad i det svenska samhället får verktyg till hur man blir inkluderad. Och den som redan är integrerad får lära sig att se det fina man kan välja att vara en del av (integration på riktigt). Pa Modou framhåller för- och nackdelar inom sociala medier och visar hur man bör förhålla sig till dem. Han föreläser på ett naturligt och humoristiskt sätt som berör hjärtat och hjärnan på samma gång.

 • Pa Modou Badjie som talare

  Pa Modou erbjuder åhörarna en inspirationsresa, som får dem att vilja kommer närmare sina medmänniskor. Lyckoruset är totalt när han talar. Pa Modou ger även publiken konkreta verktyg till individens utveckling i samhället.

  Genom Pa Modous stora erfarenhet att underhålla och inspirera får du skratta, reflektera och utöva på plats. Du blir inspirerad att våga vilja välja väg.

 • Så arbetar Pa Modou Badjie

  Talaren kan anpassa sig efter beställarens önskemål. Allt från att inspirera via tal eller att använda musik/skrivarverkstad för att integrera och påverka på ett positivt sätt. Allt inom ramen för att kunna att ge verktyg till att skapa glädje och till att våga vilja välja väl.

 • Pa Modou Badjie erbjuder

  Talaren anpassar sig efter beställarens behov och kan både hålla workshops och föreläsa. Han passar utmärkt som moderator för events/kickoffs.

 • Pa Modou Badjie passar till

  Andas man så kan man bli inspirerad av Pa Modou. Oavsett sammanhang kommer han att kunna ge personen/gruppen verktyg för att gå vidare samhället.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Inspirerande, Aktiverar publiken
Kön Man
Språk Svenska, Engelska som andraspråk

Pa Modous mamma gick bort när han var fem år. När han var tolv flyttade han till sin pappa i Jordbro. Istället för att bli ett offer såg han de positiva sidorna av livet och kämpade sig upp, samtidigt som andras stöd och vägledning hjälpte honom att välja rätt.

Efter gymnasiet utbildade sig Pa Modou till fritidsledare. Tillsammans med bandet Panetoz skapade han föreningen Vägen Ut, där unga kan få hjälp till självhjälp. Med musik/dans/foto&film/poesi som verktyg hjälper föreningen dem att klara sig i samhället.

Vägen ut finns i studiecirkelform hos Studieförbundet Vuxenskolan, där Pa Modou nu också är anställd. Varje månad deltar han i TV4s Pappapanelen tillsammans med Mannes Forsberg, Bingo Rimér med flera.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

2018-05-02, 10:52

”Tankeställare.”

2018-05-02, 10:52

”Tack för att du talade med hjärtat.”

2018-05-02, 10:52

”Tackar för att vi fick uttrycka våra känslor, Jag tyckte att det var väldigt skönt.”

2018-05-02, 10:51

”Tack för att du kämpar. Underbart med optimistisk energi!”

2018-05-02, 10:51

”Du är en hjälte. Detta ämne är så ofattbart viktigt.”

2018-05-02, 10:51

”En naturlig förmåga att sprida ditt smittsamma ljus!”

2018-05-02, 10:51

”Du är fantastisk! Tack för din kärlek under hela vår resa!”

2018-05-02, 10:51

”Stort tack för idag! En grymt givande och inspirerande föreläsning!”

Hans föreläsningar är informativa, underhållande och inspirerande. Till viss del aktiverar han publiken med musik och andra verktyg. Ett positivt kaos som han själv beskriver det.

Pa Modou Badjie talar om:

Expertområden:

Prisklass:

20.000 kr - 35.000 kr

 • Mer om priser

  Beställning av konferencier eller Skrivarverkstad i anslutning till föreläsning kostar 15.000 kr extra (totalt 35.000 kr).

 • Mitt motto

  ”Love by force” (Kraften av kärlek)

⭐️ Att vara målmedveten ⭐️ Att se möjligheterna i samhället ⭐️ Att vara en god medmänniska

När drömmar inte finns och det saknas goda förebilder kan jakten efter lycka och framgång leda till dåliga beslut. Därför är vägledning och goda förebilder en dörröppnare för individen i samhället.

Andra talare inom samma område

Carl T. Ek

Hur kom det kom sig att Svenska Ostindiska kompaniet blev Sveriges mest framgångsrika företag genom tiderna? Och vilka var personerna som stod bakom det? Hur började …

Jan Bylund

Det går snabbare och enklare att jobba och framför allt är det lättare att ha kul på jobbet om man vågar ställa frågorna. Genom att titta på självförtroende, trygghet …

Mikael Andersson

Mikael Andersson föreläser på ett engagerat och underhållande sätt om hur den mänskliga hjärnan fungerar kopplat till stress, social förmåga och prestation. Han …

Rasmus Åkerblom

Rasmus Åkerblom vill göra världen klokare. Det är inget litet uppdrag, men med ett vetenskapligt och kritiskt tänkande tror Rasmus att det går. Den som har hört hans …

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Norrtullsgatan 6
113 29 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

Roos & Tegnér 7A Hotell Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2018 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap