Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Hem / Inspiration / Pa Modou Badjie

Pa Modou Badjie

Pa Modou Badjie är en av Sveriges mest inflytelserika artister. Han har turnerat landet runt med bandet Panetoz och tävlat i Melodifestivalen ett flertal gånger. Det stora genombrottet fick han med låten ”Dansa Pausa” 2012. Han har även synts till i olika TV-program, bland annat i TV4s Pappapanelen tillsammans med Manne Forsberg, Bingo Rimér med flera.

I föreläsningen ”Våga vilja välja väl” bjuder Pa Modou på en inspirationsresa som får deltagarna att reflektera över hur de bemöter sina medmänniskor. Han inspirerar deltagarna till att möta varandra med öppna sinnen och att aldrig döma en person innan man fått en chans att lära känna den. I ett samhälle har vi en hel del rättigheter men också skyldigheter. Han talar mycket om självkänsla, vikten av att ha en positiv inställning och hur man tar makten över sitt eget liv.

Föreläsningen riktar sig främst till ungdomar men passar även företag och organisationer som behöver stärka gemenskapen på arbetsplatsen. Mycket skratt, igenkänning och aha-upplevelser utlovas. Han blandar även in musik i föreläsningen om så önskas.

Urval av tidigare beställare:
Psykiatriveckan 2018 (Ronneby)
Skåne Cityidrotten (Landskrona)
Demokrati Akademin (Stockholm)
Glömsta Skolan (Huddinge Kommun)

 • Effekten av att boka Pa Modou Badjie

  Pa Modou stärker deltagarna och ger råd om hur man går tillväga. Deltagarna går därifrån med ett positivt mindset och verktyg till att påverka sitt eget liv.

  Man blir samtidigt förberedd för att testa hans koncept ”att våga välja väl”. Den som inte är så integrerad i det svenska samhället får verktyg till hur man blir inkluderad. Och den som redan är integrerad får lära sig att se det fina man kan välja att vara en del av (integration på riktigt).

  Pa Modou framhåller för- och nackdelar inom sociala medier och visar hur man bör förhålla sig till det. Han föreläser på ett naturligt och humoristiskt sätt som berör hjärtat och hjärnan på samma gång.

 • Pa Modou Badjie som talare

  Pa Modou är en inspirerande, positiv och underhållande föreläsare. Lyckoruset är totalt när han talar och ingen går därifrån utan ett nytt sätt att tänka. Han får deltagarna att reflektera över hur man bemöter sig själv och andra människor. Publiken får även konkreta verktyg till individens utveckling i samhället.

 • Så arbetar Pa Modou Badjie

  Han anpassar föreläsningen efter beställarens önskemål. Allt från att inspirera via tal eller att använda musik/skrivarverkstad för att integrera och påverka på ett positivt sätt. Allt inom ramen för att kunna ge verktyg till att skapa glädje och till att våga vilja välja väl.

 • Pa Modou Badjie erbjuder

  Pa Modou erbjuder både föreläsningar och workshops. Han passar även utmärkt som moderator för events/kickoffs.

  Pris för skolor =20,000-25,000 Kr
  Pris föreläsning/kick-off/ event = 25,000-40,000 Kr
  Moderator beror på Uppdragets omfattning.

 • Pa Modou Badjie passar till

  Föreläsningen passar utmärkt för skolor men även företag och organisationer som behöver inspiration till att stärka gemenskapen i arbetsgruppen.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Underhållande, Inspirerande, Aktiverar publiken
Kön Man
Språk Svenska, Engelska

Pa Modou Badjie är en framgångsrik artist, TV-profil och inspirationsföreläsare. Hans livsresa startade däremot med en del motgångar, då hans mamma gick bort när han var fem år. När han var tolv flyttade han till sin pappa i Jordbro, utanför Stockholm. Istället för att bli ett offer såg han de positiva sidorna av livet och kämpade sig upp, samtidigt som andras stöd och vägledning hjälpte honom att välja rätt.

Efter gymnasiet utbildade sig Pa Modou till fritidsledare och tillsammans med bandet Panetoz skapade han föreningen Vägen Ut, där unga kan utveckla självkänsla och kreativitet. Med musik/dans/foto&film/poesi som verktyg hjälper föreningen dem att klara sig i samhället. Syftet är att motverka brottslighet, droganvändning och segregation.

Pa Modou hjälper även fattiga familjer och arbetssökande ungdomar i Gambia.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Hans föreläsningar är informativa, underhållande och inspirerande. Till viss del aktiverar han publiken med musik och andra verktyg. Ett positivt kaos som han själv beskriver det.

Andra talare inom samma område

Siv Östman

"UPPMUNTRA UTMANA INSPIRERA och HA ROLIGT. DU, JAG OCH VI TILLSAMMANS.”


" Siv är en främjare, en hälsofrämjare och en förändringsbärare ...

Annika Taesler

Annika Taesler är elitryttaren som kastades av hästen, bröt nacken och blev totalförlamad. Idag är hon journalist, föreläsare och författare till den hyllade självbiografin ”Ända in i märgen”. Hon ...

Anna Sterlinger Karin Boberg

Anna Sterlinger Ahlring, föreläsare, författare och moderator, har varit verksam som lärare sedan 2004, primärt på mellan- och högstadiet. Hon är en pionjär inom svensk lära

Karin Larsson

Karin Larsson är en civilingenjör och kulturgeograf med över 20 års erfarenhet inom fastighetsbranschen i Stockholm. Karin belyser hur Sverige har format sig till det land det är idag, och i

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap