Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Ingrid Ohlsson

Ingrid Ohlsson är inte bara en föreläsare – hon är en historieberättare, en inspiratör och en vägledare. Genom hennes arbete med förintelseöverlevaren Emerich Roth har hon lärt sig vikten av att lära av historien och att föra vidare arvet efter dem som kommit före oss. Hennes föreläsningar och filmvisningar är inte bara tillfällen att informera, de är tillfällen att inspirera till handling och att främja medmänsklighet och förståelse.

Med engagemang, fingertoppskänsla och glimten i ögat gör Ingrid det hon älskar allra mest, konferencier, moderator och föreläsningsuppdrag. Ingrid Ohlsson är inte bara en konferencier, moderator och föreläsare – hon är en passionerad berättare och en mästare på att skapa minnesvärda upplevelser. Med över 40 års erfarenhet inom nöjesbranschen är Ingrid en stabil och pålitlig närvaro på varje evenemang hon medverkar på. Hennes förmåga att kommunicera klart och engagerande, tillsammans med hennes fingertoppskänsla och glimten i ögat, gör henne till ett oumbärligt tillskott för både publik och arrangörer. Ingrids passion sträcker sig bortom bara att vara en talare – hon är en berättare som lyfter fram varje individs unika historia. 

Genom sitt arbete som projektledare och i en mängd andra roller har hon utvecklat en förmåga att skapa en inkluderande miljö där alla känner sig sedda och hörda. För Ingrid handlar det inte bara om att moderera och guida, det handlar om att låta människor känna sig delaktiga och betydelsefulla.

Urval av tidigare beställare:
Väla köpcentrum, Helsingborg Småföretagarnas Riksförbund, Sverige Norrviken Event - VM 94 jubileumsmatch Brännborn Center, Ängelholm HamletScenen, Kronborg slott, Helsingör Jefast fastighetsbolag, Nordvästra Skåne Axfood Båstad Businessweek IF Elfsborg Helsingborgs Dagblad Arriva Sverige AB

 • Ingrid Ohlsson som talare

  Ingrid är en inspirerande och engagerande föreläsare vars ämnen berör henne djupt. Hennes vänskap med förintelseöverlevaren Emerich Roth har inspirerat henne att skapa gripande berättelser, som filmen "Emerich - Vägen Valet och Kärleken". Hon erbjuder föreläsningar som tar publiken genom historien för att lära och inspirera till förändring.

 • Så arbetar Ingrid Ohlsson

  För Ingrid är förberedelse nyckeln till att leverera en minnesvärd upplevelse. Hon samarbetar med beställaren för att tydliggöra målet med tillställningen och skapa det bästa möjliga underlaget. Hennes personliga engagemang och förmåga att berätta från hjärtat skapar en nära koppling till publiken.

 • Ingrid Ohlsson erbjuder

  Filmvisning av egenproducerad film “Emerich - Vägen, Valet och Kärleken” - 20 minuter om 2:a Världskriget, 5 minuter om nynazister, 20 minuter med Emerich Roth och hans lärdom efter att överlevt Förintelsen.

  Utställningen “Det är passiviteten och likgiltigheten som är mänsklighetens värsta fiende” - en utställning om kärlek och hopp. Lärdom från Emerich Roth liv, att lära oss AV vår historia och inte bara OM, att hitta sin gyllene väg i livet, hur vi lär oss av varandras berättelser, viktiga ord och egenskaper.

  Vad händer när vi finns där för varandra? När vi lyssnar och lär oss och helt enkelt umgås “på riktigt” med varandra? När vi förstår att våra olikheter också är våra gåvor och när vi förstår att visa medmänsklighet och finnas där för varandra?

 • Ingrid Ohlsson passar till

  Ingrid passar perfekt för skolor, kyrkor och företag som vill tänka utanför boxen och inspireras av verkliga berättelser. Hennes expertområden inkluderar inre ledarskap, inspiration och storytelling.

Talaren utgår från Skåne
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Inspirerande, Aktiverar publiken
Kön Kvinna
Språk Svenska

Ingrid Ohlsson, med en examen som projektledare, har en mångfaldig bakgrund som sträcker sig över olika områden. Hon betraktar sig som ett "verktyg" som låter varje individ berätta sin unika historia. Genom konferencier- och moderator uppdrag över hela Sverige har hon blivit skicklig på att locka fram den inneboende storyn hos människor, oavsett om uppdragsgivaren är ett företag, en organisation, en förening eller av privat karaktär.

Ingrid har varit verksam i en rad olika roller i livet, inklusive projektledare, föreläsare, mamma, coach, filmproducent, och till och med hotell- och nattklubbsägare. Genom att följa sitt hjärta har hon samlat på sig en rikedom av livserfarenhet som hon tar med sig till varje uppdrag. Det är denna breda erfarenhet som ger hennes berättelser en djup och resonans som når ut till varje åhörare.

Ingrids expertis sträcker sig bortom bara att vara en talare – hon är en historieberättare, en inspiratör och en vägledare. Genom sitt arbete med förintelseöverlevaren Emerich Roth har hon lärt sig vikten av att lära av historien och att föra vidare arvet efter dem som kommit före oss. Hennes föreläsningar och filmvisningar är inte bara tillfällen att informera, de är tillfällen att inspirera till handling och att främja medmänsklighet och förståelse.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Ingrid Ohlsson talar om:

Expertområden:

Prisklass:

10.000 kr - 30.000 kr

 • Mer om priser

  Resa + logi tillkommer.

 • Mitt motto

  Jag måste se till att ha roligt, annars blir det tråkigt och då är det inte kul. //Ingrid Ohlsson 2005

Andra talare inom samma område

 

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap