Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Martin Stenport

Företagsutvecklarnas Gordon Ramsey! Här anlitar du föreläsaren som rakt, enkelt och roligt förklarar hur du och organisationen presterar på topp i sälj-, ledarskap- och grupputveckling. Upplev Martin live. Bara solen slår honom i energimängd! Och det smittar. Räkna med att vilja prestera och förändras.

Martin är den humoristiska och energigivande föreläsaren som vet hur man får företag och människor att vilja prestera på topp. Han har en gedigen bakgrund som säljare/ledare både i Sverige och internationellt. Martin fick sparken från det sista företaget han arbetade på och blev 3 år senare erbjuden säljchefsrollen på samma företag. Hur detta har format honom berättar han gärna om.

På Martins föreläsningar får du bland annat de bästa råden och verktygen som gör dig bättre på att leda, samarbeta, sälja och ha kul på jobbet. Hur ofta spelar ni pingis tex? Det är en extrem energileverans från Martin på scen, nästan olagligt hög. Mannen som undviker kaffe för att inte bli för pigg. Att gå från föreläsning med ett stort leende, nya insikter och verktyg du vill prova är inget Martin siktar mot, det räknar han med.

Besök Martin blogg som uppdateras varje måndag för att förstå vad just ni vill att han ska tala om www.monday.nu

Föreläsningar:

DISC – att kommunicera och sälja med färger. Förstå ”de som inte går att förstå”. Har du någon gång blivit fullständigt tokig på en kollega eller kund som du tycker är en riktig motsträvare, osamarbetsvillig och som du inte förstår hur hen tänker? Martin som är certifierad i DISC-analys lär dig hantera detta på ett underhållande sätt.

Operation glädje – hur skapar ni ett arbetsklimat som får folk att hellre vara på jobbet än hemma?
Från ”suck till success”! Få till ett ledarskap som gör dig till respekterad ledare inte jobbig chef!
Vinnande bemötande i sälj eller: ”Ska det vara så svårt att få ett hej?”


Du kan! Men du vet bara inte om det än. – Känn att du kan göra allt efter denna föreläsning. Med NLP (Neuro-Lingvistisk-Programmering) som bakgrund kommer du verkligen tro att du kan.


Förhandlingsteknik – hur vinner du förhandlingar? Tips och tricks som gör dig till en vinnare i förhandlingens hetta.

Bland Martin kunder finns:
Fastighetsbyrån, Skandiamäklarna, LG Electronics, Riksbyggen, Team Sportia, Alviks Måleri, Mäklarhuset, Swedbank, Toyota, BMW, KIA, Clas Ohlson, Edblads Smycken, Orkla med flera.

 • Martin Stenport som talare

  Som föreläsare engagerar Martin publiken med en energi som smittar av sig på åhörarna. Martin bjuder in till diskussion och lyfter idéer från publiken. Det är inte ovanligt att Martin dyker ner bland åhörarna för att dela åsikter kring ämnet. Det skapar engagemang utöver det vanliga. Martin kan framkalla intresse för förändring till och med hos den mest oförändringsbenägna.

 • Så arbetar Martin Stenport

  Marin Stenport har breda kunskaper inom försäljnings-, ledarskaps- och grupputveckling. Martin vill alltid intervjua de han ska föreläsa för. Varför? Som han själv säger: ”Jag vill att åhörarna ska känna genuint att jag förstår deras situation. Om jag gör det då träffar föreläsningen och viljan att ta till sig och testa saker ökar.” Martin ger inga standardföreläsningar med andra ord och allt är anpassat efter varje kund.

 • Martin Stenport erbjuder

  • Föreläsningar
  • Workshops i mindre grupper upp till 20
  • Säljcoachning individuellt och i grupp
  • Sambesök hos kunder
  • Moderator vid företagsevent
  • Utveckling för ledningsgrupper

 • Martin Stenport passar till

  Martin passar till företag och organisationer som vill toppa sina resultat, vill ha ny motivation eller bara en trevlig och rolig inspirerande stund. Han passar i flera olika sammanhang så som till kick-offen eller kanske vid en säljkris, ändring av säljstrategi, förändringar i ledningen, ny inriktning i ledarskapet.

Talaren utgår från Uppsala
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Kön Man
Språk Engelska

Martin började sälja TV-apparater på Elgiganten i sju år till att göra mångmiljonaffärer internationellt inom industrin på VW, Scania med flera. Hans kreativitet i försäljning såg möjligheter där andra såg problem eller stoppskyltar.

2012 startades Martin Stenport Säljutveckling (MSS) då han hade viljan att sprida sina gedigna erfarenheter med målet att förbättra försäljningen hos företag och organisationer. Idag framför Martin föreläsningar i toppklass med tips som ger resultat.

Martin är certifierad i DISC – att kommunicera och sälja med färger och NLP, som utvecklar ditt personliga ledarskap.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Andra talare inom samma område

Ida Hult

Behöver du stärka ditt konsumentfokus? Få koll på vad människor egentligen behöver, vill ha och känner? Behöver du inspireras inför framtiden? Eller måla om den stora bilden av vart din

Anna Olsson

Anna Olsson är en synnerligen erfaren förändringsledare, säljare och ledare. Hon arbetar passionerat så att förändringsprojekt lyckas, både affärsmässigt och mänskligt. H

Peter ”Peppe” Ekmark

Peter ”Peppe” Ekmark peppar chefer och ledare till att utföra deras viktigaste uppgift i toppklass – att leda sina medarbetare till att nå maximal potential och resultat. Allt detta genom

Patrik Sandberg

Söker du träning och utbildning i aktiv kommunikation? Då är Patrik Sandberg det självklara valet. Han har utvecklat mer än 500 organisationer och företag i Norden samt coachat mer än 100

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm
Postadress:
BOX 1041
101 38 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap