Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Katarina Widoff

Katarina Widoff brinner för att vi ska kommunicera bättre. 

Med rätt energi blir mötet med andra bättre och när vi mår vi bra så kommunicerar vi också bra och vi orkar lyssna på vad andra säger.  Det som påverkar vår kommunikation är bland annat stress, hormoner och engagemang, med rätt verktyg blir det lättare.  Katarina föreläser om proffsiga möten som ger resultat, energi, glimten i ögat och hur viktigt det är att ha roligt.

 • Har du koll på ditt affärsnätverk som ger affärer och hur du kan boosta det?  
 • Hur man skapar teamkänsla och gör så att man har roligt på jobbet?  
 • Har du koll på hur du sänker din stressnivå, vilken påverkan adrenalin, kortisol och lyckohormoner har på din energi och hur andra upplever dig? Med kunskaper i hur man kommunicera med andra blir det lättare att  bygga vårt kontaktnät, kompisgäng och nå fram med det vi vill.

Man kan kalla det mingel och nätverkande, sälj, eller social kompetens. Det spelar egentligen inte så stor roll vilken etikett vi sätter, det handlar helt krasst om hur vi mår och beter oss.

Urval av tidigare beställare: Astra Zeneca, Skandia, SEB, Nordea, Handelskammaren, Trygghetsrådet, ICA, Nordiska interim organisationen samt flera advokat- och revisionsfirmor.

 • Katarina Widoff som talare

  Katarina engagerar och inspirerar sina åhörare till delaktighet och varvar gärna föreläsningen med olika övningar där publiken deltar. Hon är underhållande och skapar en positiv stämning i gruppen, bland annat genom att slå an på igenkänningsfaktorer.
  På ett engagerande och inspirerande sätt fångar hon publiken och skapar en god stämning i gruppen. Med övningarna kommer också deltagarna närmare varandra, vilket brukar uppskattas av organisationerna.

 • Så arbetar Katarina Widoff

  Katarina arbetar personligt och kundanpassat. Det är viktigt att bemöta kunden och deltagarna på bästa sätt och därför skräddarsys alla föredrag och utbildningstillfällen, även med vilka verktyg som ska ingå, som bok och kommunikationsprofilstest. Längden på föredrag kan vara från 45 minuter till dagar med uppföljning. Allt beror på vad man anser sig ha tid med, men även med en kortare workshop kan man nå bra resultat.

 • Katarina Widoff erbjuder

  Katarina inspirerar både genom föreläsningar, workshops och kurser. Hon tar även uppdrag inom projektledning, marknadsföring och events. Om man önskar kan man komplettera med personligt kommunikationsprofilstest, där varje deltagare får sin personliga graf utifrån känslomässig contra faktabaserad kommunikation. Katarinas böcker är även ett bra komplement för att repetera och göra övningar efteråt.
  Katarina är även konferencier och van att hålla i paneldebatter.

 • Katarina Widoff passar till

  Större företag och organisationer som har flera avdelningar kan få en gemensam grund, trots att deras verksamhetsavdelningar är olika. Detta brukar vara mycket uppskattat på konferensen. Detta gäller såklart även för mindre företag och organisationer.
  Kommunikation och varumärkesprofilering görs med fördel i workshopsform så att hela företaget går åt samma håll.
  Det vanligt att organisationer har olika nätverk och där kan Katarina bidra med att skapa ett trevligt klimat så att folk vågar prata med varandra och inte bara stå med de man redan känner. Målet med nätverk brukar vara att man vill att medlemmarna ska hjälpa varandra och då måste man först lära känna varandra.
  Katarina kan även skapa event och vara konferencier.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Inspirerande, Aktiverar publiken
Kön Kvinna
Språk Svenska, Engelska

I flera år har Katarina haft workshops och föredrag om att mötas, mingla och bygga upp sin kontaktnät. Men det är inte bara mötet som är viktigt, hur vi mår påverkar också hur vi blir bemötta. Därför har Katarina vävt in de vanligaste hormonerna som påverkar vårt humör och vår stressnivå så vi kan motverka ett sämre första intryck och skapa långsiktiga relationer och även ork. Adrenalin, dopamin, kortisol, melatonin etc. påverkar oss mer än vi tror och det finns även enkla tricks och tips att ta till.
Hon har skrivit 3 böcker om bemötande, kommunikation och att må bäst.
Katarina har både arbetat inom sjukvården på bank och försäkringsbolag. Hon är bland annat civilekonom, medicinsk riskbedömare och undersköterska men med ett gediget intresse för hur människor, kultur och hur vi beter oss har hon på egen hand vidareutbildat sig.
Katarina Widoff arbetar idag som kommunikationskonsult och har under många år hållit kurser, föreläst och skrivit böcker om kommunikation, nätverksekonomi, mingel och om att må Bäst.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Andra talare inom samma område

Micke Darmell

Micke Darmell, en professionell talare med över 15 års erfarenhet och +1000 föreläsningar. Sedan Eventeffect började göra 100-listan på de populäraste talarna för 6 år sedan har han varit me

Åsa Meland

Jag heter Åsa Meland och har haft förmånen att under lång tid få arbeta med utvecklingsarbete på strategisk och operativ nivå. 

Jag ...

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap