Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Fredric Bohm

Fredric Bohm är legitimerad psykolog, socionom, författare och en av sveriges mest anlitade talare. Han pratar om ämnen som relationer, arbetsglädje, gruppdynamik, ledarskap, attityder, förändringar och hur man som medarbetare och människa kan ta kontroll över sin egen tillvaro. Fredric föreläser om hur man skapar en stämning som gör alla bättre,  hur vi själva kan ta ansvaret för hur vi mår och vad vi vill göra av framtiden, allt med en observationshumor som bjuder in deltagaren att följa med från AHA till AHAAAA. Allt i högt tempo och med en koppling till det vi faktiskt vet om hur människor fungerar. 

Fredric Bohm talar om hur organisationer blir framgångsrika, vad som driver förändring och hur vi kan skapa en miljö som gör det svåra lätt, och ja, han gör det med igenkännandets humor. Fredric Bohm har en förankring i den vetenskapliga kunskap, som finns kring vad som påverkar oss människor och vårt beteende, varför vi gör de val vi gör och hur vi gör för att påverka andra i vår omgivning. Kombinationen gör honom till en föreläsare som avslappnat rör sig från det vardagliga och lättsamma till det seriösa.   

Urval av tidigare beställare: Fredric har arbetat för alla större Svenska organisationer och några av dessa är exempelvis:   Skanska, Regeringskansliet, AIK fotboll, Spotify, Försvarsmakten, SJ, Stockholms Universitet, Svenskfast, Länsförsäkringar,Nordea, IKEA, Evidensia, European Spallation Station

 • Fredric Bohm som talare

  Fredric pratar om viktiga ämnen som i grunden handlar om hur människor fungerar och varför de gör som de gör men han gör det med en humor som gör svåra, komplicerade lätta att prata om. Fredric delar med sig av förhållningssätt som delas av.

 • Så arbetar Fredric Bohm

  Fredric Bohm erbjuder föreläsningar, workshops och processupplägg som med fördel kan skräddarsys för att passa just den utmaning som ni står inför.

 • Fredric Bohm erbjuder

  Fredric Bohm har under tio år varit en av Sveriges mest anlitade talare. Hans förmåga att med vardagsnära humor på ett enkelt sätt förklara hur människor fungerar kombineras en strävan att anpassa budskapet till målgruppen gör att du får en föreläsning anpassade till dina behov.

 • Fredric Bohm passar till

  Event
  Workshops
  Kickoffer
  Grupputveckling

Talaren utgår från Södermanland
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Inspirerande
Kön Man
Språk Svenska, Engelska

Fredric Bohm har en gedigen akademisk bakgrund och är Socionom i grunden. Innan han läste vidare till Psykolog arbetade han på Socialjouren med bland annat omhändertagande av barn. Efter psykologexamen arbetat har han som parteraput innan han gick över till att arbeta som konsult åt näringslivet. Idag är han utvecklingschef på Wildfire och är specialiserad på organisationskultur och prestation.
Fredric är regelbundet anlitad som konsult åt några av våra mest namnkunniga organisationer både inom privat och offentlig sektor.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Fredric Bohm talar om:

Expertområden:

Prisklass:

40.000 kr - 55.000 kr

Andra talare inom samma område

 

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap