Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Emil Hast

Emil Hast är en hållbarhetsentreprenör med gedigna erfarenheter av förändringar - ekonomiska, miljömässiga och sociala. Han är talaren, moderatorn och facilitatorn som är inne på sitt 24:e år att bidra till omställningen och förändringar som krävs. Hans huvudfråga är - Vad behöver göras och hur sjutton ska du, din organisationen och samhället lyckas?

Han är extra mån om kundens/gruppens/individens sammanhang/situation, önskan och krav på innehåll och resultat. Det finns en historia att förstå, en närtid och en framtid att ta sikte på. Han är därför gärna delaktig i för- och efterarbete. Emil är garanten för att konferenser och möten blir en ännu mer framgångsrik del av “hållbarhets-förändringsresan”. 

Emil bidrar i olika typer av hållbarhetsämnen, och med hans erfarenheter av andra områden (affärsutveckling, IT, försäljning, kommunikation mm) blir hållbarheten en del av annat och vice versa. Hans personliga resa och livet som entreprenör kanske är viktig? Ett favoritämne är “Individen och den hållbara livsstilen” - Vad är det vi egentligen förstår - hos kunden, medarbetaren, konsumenten, samhällsmedborgaren - och vad skapar förändring? Vad visar forskning och erfarenheter? Vad behövs och krävs för att individen ska ställa om till en hållbar livsstil? Vad gör vi? Vad gör du?

Urval av tidigare beställare:
Branscher; Outdoor, Hudvård, Rederi, Turism, Offentlig sektor, Samhällsbyggnad, PVC, Transporter, Livsmedel/mat, Offentlig och privat samverkan, IT, Fastighetsföretag, Energi.

 • Effekten av att boka Emil Hast

  Viktigt att individen känner sig berörd, och gör en förflyttning på egen hand och som en del av organisationen/sammanhanget.

 • Emil Hast som talare

  Positiv
  Erfaren
  Utmanande
  Interaktiv
  Lösningsorienterad

 • Så arbetar Emil Hast

  Anpassningar är väldigt viktiga efter önskemål, krav och resultat. Stöd och verktyg innan och efter tillfället, som del av processen.

 • Emil Hast erbjuder

  Talare, moderator och facilitator. Stora och små grupper. Som talare c:a 45-120 min. Kan vara del av för- och efterarbete.

 • Emil Hast passar till

  Konferenser och möten med stora och små grupper.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Kön Man
Språk Svenska, Engelska

Emil har under 23 år bidragit till en massa olika hållbarhetsförändringar - i Sverige och internationellt, till stora och små organisationer, till privat- och offentlig verksamhet, till individer och grupper, till beslutsfattare och personer i många olika åldrar. Han har haft förmånen att ha varit med och bidragit i många olika branscher.

Det var vid 23 års ålder som han bestämde sig för att ägna sitt liv åt hållbarhet, mycket tack vare en 10-månaders resa i en nedsmutsad värld och ett Kina med 1 miljard invånare blev beslutet självklart! Så därför ser han framför sig att dö lycklig och med gott samvete kunna säga - “Jag bidrog faktiskt, till stora och små förändringar, YES!”.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Emil Hast talar om:

Expertområden:

Prisklass:

10.000 kr - 75.000 kr

 • Mer om priser

  Den intresserade får fylla gärna fylla i en enklare behovsanalys, för att tydliggöra förväntningar, innehåll och krav på resultat på genomförandet. Samt för exakt pris. *T.ex. Grundskola, Gymnasium och Universitet pris från 10000 SEK gäller för dessa.

 • Mitt motto

  Let us be brave - we all need to do a lot more to make living, organisations and the world sustainable!

Andra talare inom samma område

Susanna Elfors

Susanna Elfors, hållbarhetsexpert och teknologie dr i bebyggelseanalys

Susanna Elfors, en framstående expert inom hållbar utveckling ...

Gustav Bergström

Gustav Bergström, personen bakom Instagramkontot “Rävjägarn”, har ett brinnande intresse för allt som rör arkitektur, byggnadsvård och hållbarhet. 2017 utsågs han till årets byggnadsvårdare

Joacim Sager

Välkommen till en inspirerande föreläsning om stiftelser och deras avgörande roll i samhällets utveckling. Joacim Sager, en framstående expert inom skapande av stiftelser oc

Mats Larsson

Mats Larsson är en erfaren affärskonsult och projektledare med över trettio års erfarenhet. Sedan 2005 har han fokuserat på att identifiera och beskriva de resurser som kräv

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap