Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Anna Sunneborn

Anna Sunneborn slår fast hur man säger Ja till det som för en framåt! Hur man ger sig nya utmaningar och framförallt en meningsfull vardag. Målet med Annas fartfyllda föreläsning är att få publiken att känna kraften i att ta ansvar över sitt eget liv. 

Endast 3 % av Sveriges befolkning jobbar med målsättningar. Den siffran vill Anna få upp! Att sätta upp mål och vara tydlig med det hon vill uppnå är något som alltid varit självklart för henne. Hur vill du att ditt liv ska se ut imorgon, nästa månad, nästa år och om tio år? Ta chansen att bli den du vill vara!

Just tack vare att Anna valt att säga ja till livet har hon många roliga och spännande händelser i sitt bagage. Hon delar gärna med sig. Det är både allvar och anekdoter, blandat med tips om hur man gör för att må som bäst.

Bland tidigare beställare märks:
Fabege, Svenskt Näringsliv, Ericsson, Attendo, Systembolaget, Försäkringskassan, Sport Competence, Teracom Boxer Group, Nordea, Folksam, Bosön, L´Oréal.

 • Effekten av att boka Anna Sunneborn

  Publiken känner sig betydelsefull och stärkt, taggad att försätta berg.

 • Anna Sunneborn som talare

  Föreläsningen är som en bergochdalbana. Mycket skratt, gråt, och eftertänksamhet utlovas. Anna är därtill väldigt fysisk av sig, hela scenen används fullt ut.

 • Så arbetar Anna Sunneborn

  Anna har alltid möte i förväg med uppdragsgivaren och känner av hur klimatet är på arbetsplatsen, vad som skaver och vad som fungerar bra. Utifrån den informationen anpassar Anna sin föreläsning.

 • Anna Sunneborn erbjuder

  Ett föredrag för hela livet, plus frågestund. Det kan även kompletteras med fyspass och workshop.

 • Anna Sunneborn passar till

  Anna kan med fördel bokas för allt ifrån ledningsgrupper till kick-offs och ungdomar. Hon jobbar även som fystränare för barn, ungdomar och vuxna. Anna har en unik förmåga att få alla personer att känna sig betydelsefulla.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Underhållande, Inspirerande
Kön Kvinna
Språk Svenska

Anna Sunneborn lärde sig tidigt att se sig själv i ett större sammanhang och att alla är viktiga i kedjan. Hon har själv haft otaliga, fullständigt olika erfarenheter. Från restaurangbranschen via TV och förskola till att vinna 100 000 kr genom att springa i högklackat för Glamour Stiletto Run. Idag är Anna egen företagare, reser ständigt och pratar med alla. Hon sitter dessutom som ledamot i två styrelser och i en valberedning. Men Anna bryr sig inte ett skvatt om status, utan ser alla som människor med grundläggande behov.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

"Tänk att så mycket klokhet, humor, skicklighet och vänlighet kan rymmas i en och samma otroliga kvinna!!!"

2019-05-08, 10:34

Tänk att så mycket klokhet, humor, skicklighet och vänlighet kan rymmas i en och samma otroliga kvinna!!! Som dessutom levererar detta på 7 cm höga klackar!
– AnnLouise Månsson

"Härligt inspirerande!"

2019-05-08, 10:32

2 grymma dagar i Västerås avslutades med Anna Sunneborn och hennes föreläsning. Vilken fantastik energi och vilken fantastisk människa. Härligt inspirerande. Följ ditt hjärta!

"Du gjorde min dag!"

2019-05-08, 10:30

Tusen tack Anna för en inspirerande föreläsning idag i Västerås. Älskar att du tar upp så viktiga saker men ändå får in så mycket glädje samtidigt. Du gjorde min dag. Tack!
– Stina Bergsten

"Så mkt klokskap, energi och humor!"

2019-05-08, 10:28

Herregud vilken fantastisk kvinna! Så mkt klokskap, energi och humor. Tack för en grym föreläsning och galet många skratt. Nu far vi hemåt med massa ny energi och inspiration (och en galen skyll-mig-själv-huvudvärk).
– Linda Marie Karlsson

”Många blir inspirerade, engagerade och ’taggade’”

2018-02-02, 12:11

”Say YES to Life” var en success här i Dublin! Att få vara med på Annas första presentation på Engelska var en underbar upplevelse, all den energi man får av Annas föreläsningar är fantastisk.Det var underbart att se alla som ville få ett par ord med Anna efteråt, förutom den stunden så pratades det mycket om förläsningen efteråt, den ger eko. Många blir inspirerade, engagerade och ’taggade’ på att göra något själv efter lektionen på temat livet och att inget är omöjligt blir också väldigt påtagligt.Tack Anna för att du antog min utmaning och kom till Dublin.”
– Peder Nateus VD SEB Life Irland, SEB Life Dublin

”Du är fantastisk”

2018-02-02, 12:10

”Säg JA till livet – en fantastisk föreläsning där alla känner igen sig på något sätt.Tanken var att vi skulle få lite energi av dig men vi fick så mycket mer med oss. Du berörde oss alla med din historia. Du är äkta. Just nu klipper och klistrar vi målbilder för 2017. Tack för att vi fick möjligheten att lyssna på dig, du är fantastisk och sluta aldrig vara den du är”
– Linda Gullman Hälsocoach IT-enheten, Försäkringskassan Sundsvall

”En underhållande, inspirerande och berörande föreläsning”

2018-02-02, 12:09

”Tack för en underhållande, inspirerande och berörande föreläsning. Du bjuder på dig själv och delar med dig av dina erfarenheter på ett lättsamt och humoristiskt sätt, men också med allvar. Vi fick också med oss flera konkreta tips på enkla förändringar för att må bättre i vår vardag. Alla var supernöjda.”
– Behrokh Honarmband HR-Strateg, Sandvikens kommun

”Energi och glädje”

2018-02-02, 12:08

”Annas stora entuasiasm och energi inspirerar alla att höja sin egen nivå. Anna är det bästa exemplet på att det går att flytta gränser. Hon fick också alla att tänka efter och inte ta saker och ting för givet i livet. Energi och glädje men också ansvar att förändra och utveckla våra liv förmedlar Anna på en härligt sätt. Hon tar exempel som är enkla att ta in i vardagen och i arbetslivet”
– Mathias Mertsch ICA Kvantum Värtan

Väldigt givande och kul

2017-02-01, 16:58

L´Oréal:
”Tack för en väldigt givande och kul dag med dig! Vilken inspiratör du är!” Anna Lundell

Underhåller, inspirerar och berör!

2017-02-01, 16:58

Bosön:
”Anna Sunneborn underhåller, inspirerar och berör!” Lisa Eriksson

Mycket uppskattat

2017-02-01, 16:58

Folksam:
”Ditt föredrag blev mycket uppskattat, än en gång, tack så mycket.” Arne Samuelsson

Tack för en underbart härlig dag!

2017-02-01, 16:58

 Nordea:
”Tack för en underbart härlig dag med träning och föreläsning. Anna har det som jag tycker att de bästa föreläsarna ska ha – Informativt, bjuder på sig själv, skratt och gråt” Niklas Dehlen

Du är underbar. Alla var supernöjda.

2017-02-01, 16:57

Teracom Boxer Group:
”Du är underbar. Alla var supernöjda. Ja till livet var fantastiskt inspirerande. Du lyckas beröra så träffsäkert genom dina erfarenheter i kombination med din personlighet.         Jag älskar när känslor och tankar kastas runt”   Helena Nathhorst CFO

Grymt bra föreläsning

2017-02-01, 16:57

Sport Competence:
”Kollade precis på din inspelning och vill bara kort säga att du har gjort en grymt bra föreläsning och inspelning!!!!!!
Få föreläsningar och föreläsare berör och entusiasmerar som du gör” Ralf Lilja VD

Berörde oss alla

2017-02-01, 16:56

Försäkringskassan IT-avdelningen Sundsvall:
”Säg JA till livet – en fantastisk föreläsning där alla känner igen sig på något sätt. Tanken var att vi skulle få lite energi av dig men vi fick så mycket mer med oss. Du berörde oss alla med din historia. Du är äkta. Just nu klipper och klistrar vi målbilder för 2017. Tack för att vi fick möjligheten att lyssna på dig, du är fantastisk och sluta aldrig vara den du är” Linda Gullman Hälsocoach IT-enheten

Otroligt inspirerande

2017-02-01, 16:55

Systembolaget:
”Stort tack Anna. Otroligt inspirerande och vilken energi du lämnade efter dig!” Sara Norell, inköpschef

Annorlunda och gripande

2017-02-01, 16:55

Attendo:
”Att leverera mot ibland utmanande mål ställer höga krav på chefer och de medarbetare vi leder. Vi anlitade Anna för en inspirationsföreläsning under en kick-off vilket gav oss mycket tillbaka inför det kommande verksamhetsåret. Genom ett annorlunda och gripande sätt fick vi med oss styrka och motivation för ett helt sekel framåt, vilken energiboost! Tack Anna!” Sanna Torslund, Tf Regionchef

Berikade oss

2017-02-01, 16:54

Ericsson:
”Tack för att du kom och berikade oss med din historia och din syn på saker – verkligen inspirerande och sätter igång tankeverksamheten ordentligt. Vilken fantastisk personlighet du utstrålar och wow vilka föreläsningar du gör!” Kate Svensson, Assistenterna

Helt fantastiskt

2017-02-01, 16:54

Svenskt Näringsliv:
”Att få lyssna på Annas kloka tankar och erfarenheter är helt fantastiskt. Det finns ingen som lyssnar utan att bli berörd. Det blir mycket skratt blandat med gråt. Vi fick med oss tankar och idéer kring förhållningssätt som vi har nytta av i vår vardag. Tack för att du kom och inspirerade oss” Pernilla Peterson, HR-chef

Anna, du äger!

2017-02-01, 16:54

Fabege:
”Anna, du äger! Du når fram med ditt budskap genom att blanda skratt, tårar och gåshud. Världsklass helt enkelt.” Christian Hermelin, VD

Andra talare inom samma område

Thomas Fogdö

Thomas Fogdö var tidigare utförsåkare i Sveriges alpina landslag och vann världscupen i slalom 1993. Två år senare bröt han ryggraden på ett träningspass och blev förlamad från midjan och ned. I dag

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm
Postadress:
BOX 1041
101 38 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap