Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Mikael Vilkas

Mikael Vilkas: Din guide till AI-förståelse

Välkommen till en värld där algoritmer dansar och maskininlärning blir poesi. Mikael Vilkas, den hyllade AI-coachen, erbjuder mer än bara talande ord – han är en vägvisare in i den digitala framtiden.

AI på Mänskligt Vis: Mikael har en unik förmåga att göra AI begripligt för oss vanliga dödliga. Han översätter de komplexa algoritmerna till enkla berättelser, där maskiner blir karaktärer och data blir dramatik. 

AI-formar Samhället: Mikael tar dig med på en resa genom AI-världen. Han visar hur artificiell intelligens formar vårt samhälle, från smarta hem till självkörande bilar. Han väcker frågor om etik och integritet, och han gör det med hjärta. För AI är inte bara kod – det är en kraft som påverkar oss alla.

Balans mellan Framsteg och Etik: Men låt oss inte glömma farorna. Mikael lyfter fram etiska frågor, och han gör det med eftertanke. För i en värld där AI blir alltmer integrerat, måste vi hitta balansen mellan framsteg och ansvar. Mikael är din guide, din reflekterande röst som påminner oss om att tekniken är ett verktyg – och det är upp till oss att använda det rätt.

Urval av tidigare beställare: 
Royal Bachelors Club, Stena Bulk, Sumo Growth Institute, ALMI, Wellspect, Astra Tech, Dentsply, Göteborgs Posten, Concordia Maritime, GLC, Företagarna, Systembolaget, IKEA, Fyrbodals kommunförbund, YH-Forum med flera.

 • Effekten av att boka Mikael Vilkas

  En föreläsare som lämnar avtryck och inspirerar: Publiken lämnar med inspiration. Mikael har väckt nyfikenhet och gett verktyg att utforska nya horisonter.

  Reflekterande: Mikael sätter i gång tankeprocesser. Han ställer frågor som inte har enkla svar och får publiken att fundera över sina egna val och handlingar.

  Upplyst: AI-världen är inte längre en abstrakt idé – den är konkret och fascinerande.  Mikael har öppnat dörren till en ny dimension, och publiken känner sig mer insatt och medveten.

  Entusiastisk: Mikael delar sin passion för AI med sådan energi att det smittar av sig. Publiken känner sig redo att ta steget in i framtiden.

 • Mikael Vilkas som talare

  En Röst som Fängslar och Förmedlar: Välkommen till en värld där ord blir magi, och rösten är nyckeln. Mikael Vilkas, är föreläsaren och röstskådespelaren som står stadigt på scenen och bjuder in dig till en resa genom AIs gränslösa universum.

  Humor, Kompetens och Underhållning: Mikael är inte bara en talare – han är en berättare. Med en humor som får skrattet att bubbla och en kompetens som imponerar, tar han dig med på äventyr.
  Oavsett sammanhang eller publik – Mikael levererar.

  Rösten som Skapar Bilder: När Mikael intar scenen, skapar han bilder med sina ord. Han är en mästare på att förmedla känslor, väcka tankar och få publiken att hänga på varje stavelse.

 • Så arbetar Mikael Vilkas

  Varje föreläsning kan anpassas efter ert företag eller organisationens önskemål. Mikael erbjuder, utöver en allmänbildande föreläsning om AI, även en halv-eller heldags workshop där en grupp eller team får granska sin verksamhet med ”AI-glasögon” och snabbt se vart i verksamheten det kan finnas möjliga behov för AI. Mikael är även en slipad moderator. Inför ett uppdrag sätter Mikael sig in i er verksamhet och vilka mål ni har med föreläsningen. Detta sker över telefon, fysiskt möte eller digitalt.

 • Mikael Vilkas erbjuder

  Inspirerande föreläsningar
  Allmänbildande föreläsningar
  Moderator
  Workshops
  Halv- eller heldag

 • Mikael Vilkas passar till

  Konferens
  Kick off
  Seminarium
  Workshops
  Moderator
  Företagsevenemang
  Events

Talaren utgår från Västra Götaland
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Inspirerande, Aktiverar publiken
Kön Man
Språk Svenska

Han har tidigare även varit programledare för Teknikens Värld på Kanal 5 och drivit allt från en stor reklambyrå till att verka som digital nomad.
Mikael är också diplomerad coach enligt ICF (International Coaching Federation) och är även certifierad inom NLP.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Andra talare inom samma område

 

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap