Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Magnus Swartling

Vill du veta mer om vad JAGET och LAGET behöver för att fungera bättre tillsammans? Då ska du boka Magnus Swartling som är en framstående föreläsare och expert på lagarbete och självledarskap. Magnus har under många år hjälpt både företag och idrottsorganisationer att förbättra sitt samarbete och ta sig an tuffa uppgifter. Med en unik kombination av erfarenheter från både den krävande curlingvärlden och den tekniskt drivna IT-branschen, erbjuder Magnus insiktsfulla och praktiska råd om hur individer och team kan övervinna utmaningar och nå nya höjder.

Under sin karriär som elitidrottare var Magnus en del av Lag Peja Lindholm, ett av Sveriges mest framgångsrika curlinglag genom tiderna. Hans erfarenhet inkluderar tre VM-guld, två EM-guld och deltagande i tre OS. Denna imponerande meritlista ger honom en djup förståelse för vad som krävs för att lyckas på högsta nivå. Han använder dessa insikter för att visa hur principer från idrotten kan tillämpas för att stärka team i alla sammanhang. “När omständigheterna känns lite tuffare än normalt, så kan det vara lätt att önska att det skulle vara lite lättare. Frågan är, när du känner så, vad gör du då? Jag menar, det är ju som det är, oavsett vad du önskar.”

Den här frågan ställer Magnus Swartling för att väcka eftertanke och inspiration för att skapa action, som är det som krävs för att du ska komma framåt.

Urval av tidigare beställare:  Region Gävleborg, Bokadero, Swedavia Östersund, Xlent Östersund, Jack & Jones, Faxeholmen, Permascand, Klara Consulting, Reaxcer.

 • Magnus Swartling som talare

  Magnus är en mycket professionell föreläsare, engagerad från förberedelser till leverans. Han inspirerar och motiverar sina åhörare med en energifylld presentation, blandar djupgående insikter med humor och öppnar upp för intressanta diskussioner.

 • Så arbetar Magnus Swartling

  Magnus samarbetar nära arrangören och anpassar sina föreläsningar efter kundens behov. Ett inledande samtal säkerställer att han får en god förståelse för teamets situation, vilket gör det möjligt för honom att anpassa språk och innehåll för att maximera effekten av sin presentation.

 • Magnus Swartling erbjuder

  Magnus delar med sig av historier och tankar kring hur man leder sig själv och samtidigt fungerar som en del av ett lag. Han betonar vikten av öppenhet och tillit som grundpelare för starka team. Målet och glädjen att nå dit tillsammans med laget är centrala teman i hans föreläsningar.

 • Magnus Swartling passar till

  Magnus passar för alla nivåer i ett företag. Allt från hela personalen till ledningsgruppen. Oavsett vilken roll du har så finns det många olika delar att reflektera kring.

Talaren utgår från Jämtland
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Inspirerande, Kick-off
Kön Man
Språk Svenska, Engelska

Magnus bakgrund är både mångfacetterad och imponerande, med framstående prestationer inom såväl idrott som affärsliv. Han har en akademisk bakgrund med en Fil. kand. i Ekonomi och Informatik. I över 14 år har han arbetat inom IT-branschen, där han har haft roller som programmerare, projektledare, förvaltningsansvarig och kundansvarig. Denna erfarenhet har gett honom en djup förståelse för de tekniska och operativa utmaningar som företag står inför och hur man bäst hanterar dem för att driva framgång.

Inom personlig utveckling och coaching har Magnus certifierats som ICC-coach och NLP-coach, vilket gör att han kan erbjuda insikter och verktyg som hjälper individer och team att utveckla sitt självledarskap och förbättra sin kommunikation. Hans coachingfärdigheter kombineras med hans omfattande erfarenhet från idrotten för att skapa en kraftfull och inspirerande plattform för personlig och professionell tillväxt.

Magnus har en enastående idrottskarriär, särskilt inom curling, där han var en viktig medlem i Lag Peja Lindholm. Laget anses vara ett av Sveriges mest framgångsrika genom tiderna, och Magnus bidrog till deras framgång med tre VM-guld, två EM-guld och deltagande i tre OS. Dessutom har han vunnit både VM-guld, silver och brons som junior. Denna bakgrund har gett honom ovärderliga insikter i vad som krävs för att uppnå och behålla högsta nivå av prestation, både individuellt och som en del av ett team.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Andra talare inom samma område

 

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap