Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Hem / Affärsnytta / Hälsa, friskvård / Madeleine Ericson

Madeleine Ericson

Madeleine Ericson, expert inom hälsa och psykisk välmående. Utforska vägarna till en skarpare hjärna och ökad glädje med Madeleine. Upptäck hur kost, fysisk aktivitet och sömn påverkar hjärnan på ett fascinerande sätt. Genom enkla förändringar, utan dieter eller begränsningar, kan du skapa positiva skillnader i hela kroppen. Madeleines förmåga att förklara komplexa ämnen på ett inspirerande sätt gör det lätt att hantera och implementera förändringar. Perfekt för dig som strävar efter en frisk, alert och fokuserad personal eller helt enkelt vill leva fullt ut.

Madeleines fokuserade föreläsning om "Psykisk hälsa" utforskar vägar till ökad arbetsglädje, förbättrad relation till sig själv och andra, samt effektiva sätt att hantera utmaningar. En varierad och spännande session avslutas med musik för att rama in och förstärka budskapet. Varaktighet: 90-120 minuter.

Madeleines ständiga nyfikenhet på livet och hur saker hänger ihop, ledde henne in i den spännande forskningen om våra hälsovals inverkan på hjärnan. Hon brinner för att göra skillnad, vill hjälpa dig till det liv du längtar efter. Det gör hon genom sin långa erfarenhet och kompetens. 25 år med ett ben i två världar parallellt; hälsa & musik. Här sammanstrålas de på många sätt. Den röda tråden - hjärna & hjärta möts för att ge hjärtavtryck till livsförändring.

Urval av tidigare beställare: Attendo, Vardaga

 • Madeleine Ericson som talare

  Med hög närvaro och personligt samspel engagerar Madeleine lyssnarna med en mix av humor och djup. Lärorikt och inspirerande är ledord av lyssnare. Madeleine aktiverar alla deltagarnas sinnen så att det blir en föreläsning de minns, som känns och är lätt att sätta till handling.

 • Så arbetar Madeleine Ericson

  Föreläsningarna innehåller stor variation, komplexa ämnen förklaras på ett sätt som är lätt att ta till sig och engagerar. Du får tid för reflektion både gemensamt och enskilt för att starta en process för förändring redan på plats.

 • Madeleine Ericson erbjuder

  Madeleine erbjuder en varierad och rolig föreläsning, där varje deltagare får möjlighet till reflektion, både enskilt och med andra deltagare. Genom coaching ges möjlighet att komma till handling redan på plats. Allt för att ge förändring och det resultat som önskas. Dessutom kan du boka uppföljande Livscoaching-samtal om du önskar.

 • Madeleine Ericson passar till

  Kick Off
  Företag/skolor (fr. gymnasie)
  Privat-offentlig sektor
  Mässor
  Alla har vi delar att arbeta med för en bättre hälsa & mer glädje så vi kan leva livet fullt ut

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Språk Svenska

Madeleine Ericson, dipl livscoach, legitimerad sjuksköterska med 25 år inom hjärtintensiv-akutvård, hälsofrämjande arbete och idrottsgymnasium. Hon har tusentals samtal i ryggen, vilket gör att hon ser behoven. Det har också utvecklat hennes inkännande sida som är viktigt i samtalen. Hon är egenföretagare sedan 2011, instruktör i hjärt-lungräddning och specialiserad i kardiologi.

Parallellt med detta är Madeleine musikproducent, multiinstrumentalist och singer-songwriter. Hon har hörts på festivaler, egna konserter och sju av hennes låtar i radio i Sverige, Norge och USA. 300-talet låtar har kommit till.

Madeleine är aktuell med boken "Texter & bilder för livets alla stunder". En bok för hjärtat, baserad på hennes låttexter för att inge hopp och ljus.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Madeleine Ericson talar om:

 • Kost för en skarpare hjärna & mer glädje

  Så påverkar dina val av kost hela kroppen Del 1 60 min Så påverkar dina val av kost hjärnan Del 2 60 min Minska sötsug, öka fokus, fysisk & psykisk prestationsförmåga och mycket annat. Följ med in i hjärnans spännande värld. Redan små steg gör skillnad. Konkreta tips att direkt sätta till handling genom coaching. Låt dig inspireras till förändring där du vill vara. Föreläsningarna hör ihop och räknas som en. 60 + 60 min

 • Fysisk aktivitet - effekter på hjärnan

  Hur du kan påverka din hjärna & kropp och inspireras till rörelseglädje. Avslutas med kraftfulla coachingfrågor. 45-60 min

 • Balans - Återhämtning - Sömn - påverkan på kropp & hjärna

  Du får möjlighet att reflektera över din situation, hur kan du hitta mer återhämtning och balans i livet? Vad är egentligen viktigt för dig? Vad händer när vi sover i kropp & hjärna? Hur kan du förbättra din livskvalitet genom god sömn? Avslutas med kraftfulla coachingfrågor. 45 min

 • Psykisk Hälsa: Bättre relation till dig själv & andra - Mer arbetsglädje - Hantera utmaningar

  För dig som vill ha bättre stämning på jobbet, öka motivationen och kreativiteten. För elever som drabbas av minskad motivation, självkänsla och mobbning, genom att låta dem reflektera och inspireras. För dig som vill känna mer glädje och mening i livet och läka dina relationer. Var och en ges även möjlighet att se över alla delar i livet som inverkar på din hälsan genom "Livshjulet". Ett verktyg som används inom Livscoaching. Ca 45 + 45 min.

 • En konsert för Hjärtat

  Nära avskalat varvas med medryckande musik. Texter & musik för att låta dig inspireras, lysa upp och nå hjärtan. Madeleine ligger bakom texter, musik, produktion och varvar mellan olika instrument och singback för bandkänsla. Genre, pop, folk, rock, soul med egen prägel för de flesta sammanhang.

Expertområden:

Prisklass:

10.000 kr - 20.000 kr

 • Mer om priser

  Fr. 10 000:- / föreläsning. Paketpris för halv / heldag där flera föreläsningar önskas vid samma tillfälle. Musik 8 - 10 000:-

 • Mitt motto

  Att med min kompetens, erfarenhet och brinnande engagemang hjälpa dig till det liv du önskar leva

Andra talare inom samma område

 

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap