Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Hem / Moderator, konferencier / Moderator / Jessica Humleklo

Jessica Humleklo

Jessica Humleklo är en erfaren yogalärare, mentala tränare, teamcoach och moderator som dedikerat sig åt att guida individer och organisationer mot deras fulla potential. Genom engagerande föreläsningar och utbildningar behandlar hon ämnen såsom målsättning, balans i livet, mental styrka, effektivt teamwork och betydelsen av vila och återhämtning. Med en passion för att hjälpa både individer och grupper att nå sina högsta höjder, är Jessica en eftertraktad coach och inspiratör. 

Genom hennes utbildning i Teamcoach Mastery vid Strandska Utbildningshuset skiljer sig Jessica ut som en framstående teamcoach, där hon framgångsrikt hanterar gruppens dynamik, främjar laganda och stärker tillväxt genom ökade prestationer.   

Urval av tidigare beställare: Business Region Göteborg, Göteborgs stad, Funktionsrätt i Kalmar län

https://www.businessregiongoteborg.se/nyheter/alla-nyheter/konjunkturseminariet-peter-carlsson-och-nyckeln-till-goteborg

 • Jessica Humleklo som talare

  Som moderator leder Jessica samtalen på ett sätt som låter intervjupersonerna ta plats. Hon är lyhörd och har en närvaro som gör att hon kan fånga det som händer i stunden utan att tappa fokus på helheten.

  Jessica är en engagerad talare som har en tydlig struktur och har lätt att få fram sina budskap. Hon skapar energi i rummet och har en närvaro och en passion för de ämnen hon föreläser om som smittar av sig på åhörarna.

 • Så arbetar Jessica Humleklo

  Som moderator är Jessica gärna med tidigt i processen och hjälper till att planera upplägg av ett seminarium eller event. Hon har själv under 15 år jobbat med att producera olika mässor, seminarier, event och workshops, både nationellt och internationellt, i större och mindre format med seminarier upp till 700 gäster. Hon har även arbetat med Online sändningar. Jessica delar gärna med sig av sin erfarenhet i sina uppdrag.

  Som föreläsare är det viktigt för Jessica att få en helhetsbild av vad syftet med uppdraget är och vilka hon talar till, så att hon kan anpassa föreläsningen efter det.

 • Jessica Humleklo erbjuder

  Jessica är en uppskattad moderator som smidigt och engagerat leder intervjuer, panelsamtal och håller ihop seminarier på ett proffessionellt sätt.

  Jessica erbjuder inspirerande föreläsningar men även workshops i halvdags- eller heldagsformat. Hon kan även erbjuda längre utbildningar både för ledare, team och individer.

 • Jessica Humleklo passar till

  Som moderator passar Jessica i både mindre och större sammanhang och hon kan hantera intervjuer, panelsamtal och debatter både inom näringsliv, politik, kommunalt och regionalt.

  Jessicas föreläsningar passar för inspirations- och utvecklingsdagar med hela teamet, arbetskonferenser med ledningsgruppen, avdelningsdagar med mindre arbetsgrupper eller enskilda coachsamtal med ledare och medarbetare.

Talaren utgår från Västra Götaland
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Inspirerande
Kön Kvinna
Språk Svenska, Engelska

Jessica har erhållit sin licens som Mental Tränare vid Skandinaviska Ledarhögskolan, under ledning av Lars-Eric Uneståhl. Hon har expertis inom områden som självkänsla, stresshantering, prestation och självledarskap.

Jessica har ytterligare förbättrat sina föreläsningsegenskaper genom TUFF Talarutbildning. Utöver detta är hon också en kvalificerad Master Yoga Teacher med mer än 500 timmars utbildning, där hon införlivar tidlösa självledarskapstekniker i både personliga och professionella miljöer.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Jessica Humleklo talar om:

 • Att bygga team

  Hur blir man ett starkt team? Ett starkt team har en trygg ledare som skapar trygga individer, som genom att växa individuellt kan skapa fantastiska resultat tillsammans som team. Jessica erbjuder det här ämnet både som föreläsning och som workshops anpassade efter behov.

 • Planera för framgång

  Jessica avslöjar en enkel framgångsformel genom att definiera framgång och hjälper dig utveckla en handlingsplan. Hon delar strategier för att hantera utmaningar som kan uppstå.

 • Balans i livet

  Med betoning på balans i alla livets aspekter, inspirerar Jessica individer och företag att sträva efter välbefinnande och prestation.

 • Vila, återhämtning och reflektion som en väg till framgång

  I den här föreläsningen går Jessica igenom vad som händer i kroppen när vi vilar och varför vila är så viktigt. Hon bjuder även på en del praktiska tips.

 • Mental styrketräning

  Jessica presenterar mental styrketräning för att hantera informationssamhällets påfrestningar. Hon delar insikter för ökat fokus och välmående.

Expertområden:

Prisklass:

25.000 kr - 56.250 kr

 • Mitt motto

  Som föreläsare vill Jessica lämna åhörarna inspirerade, med nya insikter och användbar kunskap som de kan ta med och börja applicera direkt.

Andra talare inom samma område

 

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap