Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Frida K Nilsson och Cecilia Ömalm

Djup, rolig och givande sommaravslutning eller kick-off!

Varför reagerar folk som de gör? Vad har känslor med arbetslivet och kreativitet att göra? Kan vi lära oss att förstå våra känslor och samarbeta bättre med människor som är olika oss genom att tillåta oss att testa nya saker? JA! 

Psykologen och författaren Fridas budskap är att du får mycket glädje, nyfikenhet och kreativitet i livet när du har balans mellan känslor som ilska, sorg, rädsla och skam. Detta gäller både i arbetsgrupper och som individer. I denna livfulla heldagsworkshop paras Fridas spännande workshop om känslor ihop med att arbetsgruppen halva tiden får dela glädje och kreativitet på konstnärens Cecilias del av workshopen. Är man upp till 60 personer får alla skapa själva, är ni fler får ni följa Cecilias arbete på scenen där konst skapas i realtid. Frida och Cecilia samtalar också om vad som driver oss som människor, hur man hamnar i flow i arbetet och samarbetar bättre tillsammans.  Addera gärna Fridas lilla, färgglada bok ”Stora känslor i litet format” till ett förmånligt pris till alla anställda som en extra bonus och vackert minne från dagen. Tillgänglig med rosa, gult eller svart omslag.   

Urval av tidigare beställare:  
Frida: Stockholm stad, Göteborg stad, Skolverket, Stockholms Universitet, Karolinska Universitetssjukhuset, Dramaten, Folke Bernadotteakademin,  Region Östergötland

Cecilia: Konstskolan Stockholm, Nobelmuséet, Kiruna Stadsliv, Statens Konstråd, City of Lights/ Eskilstuna, Doberman Media, Svenska Brasserier

 • Frida K Nilsson och Cecilia Ömalm som talare

  Frida är en glad och personlig föreläsare som skapar trygghet och engagemang. Hon har ett stort djup i sin kunskap och har en förmåga att tala om svåra saker på ett enkelt sätt och att omvandla psykologisk vetenskap till praktiskt användbar kunskap, och konkreta tips till publiken. Hon talar fritt, utan manus och kan ta frågor på uppstuds. Frida har en passion för det hon vill förmedla, och är omvittnat lyhörd för gruppens behov och flexibel i att anpassa föreläsningen efter dem och att engagera åhörarna.

  Cecilia är entusiastisk och inspirerande när hon möter sin publik. För henne är konsten ett verktyg som kan tillgängliggöras för människor i alla åldrar och situationer, och hon rör sig fritt mellan arbete i utsatta områden till företagsevent och konstskolor. Cecilia ser kreativiteten som en personlig och samhällsförändrande kraft och möjlighet som vi alla mår bra av att utforska.

 • Så arbetar Frida K Nilsson och Cecilia Ömalm

  Genom att varva föreläsning, diskussion och kreativ workshop så stimuleras publiken att omsätta teorin i praktisk handling direkt under dagen. Frida och Cecilia kombinerar sina expertiser under en dag då både hjärta och hjärna engageras.

 • Frida K Nilsson och Cecilia Ömalm erbjuder

  Ett inspirerande och interaktivt heldagsarrangemang med djup Ett minnesvärt event som skapar glädje och för samman personalen på ett nytt sätt. Psykologi och kreativitet kombineras här i ett aldrig förr skådat format, som ger mervärde för lång tid framöver.

 • Frida K Nilsson och Cecilia Ömalm passar till

  Företagsevent

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Underhållande, Kick-off, Aktiverar publiken
Kön Kvinna
Språk Svenska, Engelska

Frida K Nilsson har arbetat med ledarskapsutveckling i ledningsgrupper och med personliga speglingar av högre chefer, främst i offentlig sektor. I organisationer som genomgått trauman har hon anlitats för att stötta ledningar i långsiktigt arbete. Hon har också erfarenhet av internationellt fredsarbete i Mellanöstern, där hon bl.a. arbetat tillsammans med FN, och handlett medlemmar i Svenska medlings nätverket för kvinnor.

Frida är legitimerad psykolog och examinerad specialist i arbets- och organisationspsykologi.
Hon är även internationellt ackrediterad medlare.

Fridas författarskap präglas av hennes hjärta för människor som upplever känslomässig smärta. Genom både psykologiska och filosofiska perspektiv på psykisk ohälsa, förmedlar hon det hoppfulla budskapet att det är möjligt för alla att ÄGA sina känslor.

Cecilia Ömalm har arbetat som konstnär i över 20 år och syns återkommande i det offentliga rummet med omfattande ljusinstallationer, skulpturer och printmetoder. Hon arbetar gärna i stor skala och trivs med samarbeten- att lära ut och lära sig av andra får både oss och konsten att expandera och utvecklas. Cecilia är en erfaren och inspirerande föreläsare och workshopledare som visar hur vi kan kommunicera både med oss själva och med vår omgivning genom vår kreativitet. I arbetet med cyanotypi introduceras deltagare i en tidig fotografisk metod som inte bara är hands-on utan en fascinerande och vacker berättelse där vetenskapen och konsten möts i blåskala.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Frida K Nilsson och Cecilia Ömalm talar om:

Expertområden:

Prisklass:

40.000 kr - 75.000 kr

 • Mer om priser

  Allt konstnärsmaterial ingår i priset. Addera gärna Fridas lilla, färgglada bok ”Stora känslor i litet format” till ett förmånligt pris till alla anställda som en extra bonus och vackert minne från dagen. Tillgänglig med rosa, gult eller svart omslag.

 • Mitt motto

  “Nyfikenhet och kreativitet är människans största tillgång och möjliggör möten och utveckling”. “Fred och utveckling, inom och mellan människor grupper, organisationer och länder” “Balans mellan grundkänslorna ger oss mycket glädje och nyfikenhet”

Andra talare inom samma område

 

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap