Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Christina Radics

Christina Radics är en erfaren coach, föreläsare och workshopledare med en passion för att hjälpa individer och team att uppnå lycka och god hälsa. Hon har en bakgrund som tandläkare och klinikägare, vilket har gett henne unika insikter i att hantera stress och skapa hållbara arbetsmiljöer. Efter att själv ha genomgått en period av obalans och utmattning, valde Christina att fördjupa sig i de bakomliggande orsakerna till dessa problem och fann lösningar på hur de kan förebyggas.

Christina erbjuder föreläsningar, workshops och teambuilding-aktiviteter med fokus på personlig utveckling, mental hälsa och effektivt lagarbete. Hennes arbete syftar till att minska utmattning, sjukskrivningar och öka personal behållningen genom att stärka individer och team. Genom att ta hand om oss själva kan vi bättre stötta våra kollegor, vilket leder till en mer harmonisk och produktiv arbetsmiljö. Christinas insatser bygger på vetenskapliga studier och personliga erfarenheter, vilket gör hennes föreläsningar både trovärdiga och inspirerande. Hennes mål är att främja välmående och samarbete inom organisationer, vilket resulterar i högre produktivitet och trivsel på arbetsplatsen. Christina ser fram emot att hjälpa er organisation att nå nya höjder genom att främja hälsa och samarbete. För mer information om hur Christina kan bidra till ert team, är ni välkomna att kontakta henne.

Urval av tidigare beställare:  FEDESSA , SSA, Colegio de dentistas de Malaga, Colegio de Odontologos y Estamotologos de A Coruña , Deac By Proclinic

 • Christina Radics som talare

  Som föreläsare är Christina ärlig, transparent och använder en skämtsam och rolig stil. Hon använder rekvisita och rör sig på scenen för att hålla energin uppe och engagera publiken. Christina älskar storytelling och kombinerar personliga historier med vetenskapliga studier för att skapa trovärdighet. Åhörarna finner hennes föreläsningar både underhållande och informativa, och de går hem med viktig information och praktiska verktyg.

 • Så arbetar Christina Radics

  Christina Radics arbetar med en interaktiv och engagerande föreläsningstil som kombinerar humor, personlig storytelling och vetenskapliga studier.

 • Christina Radics erbjuder

  Christina erbjuder inspirerande föreläsningar, engagerande workshops, effektiva teambuilding-aktiviteter och personlig coaching 1:1. Hennes föreläsningar är interaktiva och dynamiska, designade för att underhålla och utbilda. Med en balans av humor, personlig storytelling och vetenskapliga studier, säkerställer hon att deltagarna inte bara blir inspirerade utan också får praktiska verktyg för att förbättra sin arbetsmiljö och personliga hälsa. Varje föredrag anpassas noggrant för att möta specifika behov och mål, vilket gör dem mycket effektiva och minnesvärda.

 • Christina Radics passar till

  Christina är en mångsidig talare som passar i många olika sammanhang och ämnen. Hennes föreläsningsstil och innehåll är särskilt lämpliga för:

  -Företag och organisationer som vill främja välbefinnande och effektivitet på arbetsplatsen.
  -Konferenser och evenemang där personlig utveckling och motivation är i fokus.
  -Skolor och universitet som vill inspirera elever och studenter att uppnå sina mål.
  -Ledningsgrupper och team som behöver stärka samarbete och kommunikation.

  Oavsett vilket sammanhang det gäller kan Christina skräddarsy sina föreläsningar för att passa era specifika behov och mål.

Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Aktiverar publiken
Kön Kvinna
Språk Svenska, Engelska, Spanska

Christina Radics kommer från Malmö, Sverige, och började sin karriär som tandläkare och klinikägare med fokus på estetisk tandvård år 2005. Efter att ha upplevt utbrändhet, skrev hon en bok om ämnet, "…but please don’t tell anyone" – en personlig berättelse om stigma inom tandvården, som finns på Amazon. Detta ledde till att hon började hålla föreläsningar och workshops och utbildade sig till coach i Göteborg. Christinas mål är att varje föreläsning och workshop ska vara en unik och skräddarsydd upplevelse som hjälper individer och team att uppnå bättre hälsa och lycka.
Christina har arbetat hårt och studerat noggrant för att säkerställa att varje föreläsning och workshop hon håller är en unik och skräddarsydd upplevelse. Hennes målsättning är att hjälpa individer och team att uppnå bättre hälsa och lycka genom personliga och engagerande insatser.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Andra talare inom samma område

 

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap