Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

 

Ett hållbart liv 2017

Publicerad 2017-01-03, 13:49

Ett nytt år och nya föresatser och inte sällan också därmed följande små eller stora förändringar. Och det i en värld som i sig själv verkar förändras i allt snabbare takt. Kanske denna tid känns stressande eller osäker, privat eller professionellt. Varje utmaning är ju både en fara och en möjlighet, har det många gånger sagts. Men också en liten utmaning kan kännas övermäktig om vi inte har kunskap, manöverutrymme eller resurser att hantera den. För att klara en osäker period behöver vi därför bli mer säkra på oss själva, på vad vi vill och vad vi längtar efter. Vi behöver tid att reflektera över oss själva och våra prioriteringar och att göra val som verkligen avspeglar våra innersta värderingar.
Medvetenhet och flexibilitet är avgörande för hur hållbart vårt samhälle är, i en tid av instabilitet, oro och förändring. Det som vi tyckt varit självklart, kan plötsligt förändras eller försvinna. Det som vi trott otänkbart kan plötsligt vara en ny verklighet. Den som kan förstå mer, prioritera rätt och satsa sin energi och tid på det som känns betydelsefullt, kommer alltid att ha livskvalitet och ett mer hållbart liv, jämfört med den som följer trender utan att tänka efter.

Kanske blir 2017 året då du tar steget att släppa ett arbete som tär mer än det ger, eller året då du väljer att satsa på din relation eller din familj. Kanske blir det året då du väljer att engagera dig för något du tror är betydelsefullt för helheten, för samhället, för oss alla. Kanske blir 2017 året då utmaningen, antingen din egen eller den kollektiva, faktiskt leder till något nytt och bättre tack vare engagemang och hängivenhet från dig, mig och många andra.

Under 2017 fortsätter jag, Eva Sanner min verksamhet som författare, föreläsare och terapeut. Just nu skriver jag på en ny bok om hur vi kan hitta oss själva genom att fördjupa relationen till naturen, och jag har också en föreläsning om detta. Övriga teman är kärleksrelationer, kreativitet och personlig utveckling. I mina föreläsningar riktar jag mig till alla, till dig som vill njuta mer av det du har eller förverkliga drömmar innan de går i kras, till dig som vill förändra hur du lever eller som vill leva den förändring du känner är möjlig. Till dig som har allt men ändå inte är nöjd och till dig som är nöjd, och ändå vill fortsätta utforska hur livet kan veckla ut sig mer och mer.

För mer information om Eva Sanner: https://www.sverigestalare.se/talare/eva-sanner

Författare: Eva Sanner

Skriv en kommentar

Din kommentar kommer att granskas innan publicering

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap