Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

 

Så lyckas du ta dig ur ditt singelliv

Publicerad 2016-12-05, 10:54

Alla är värda kärlek, någon att hålla i handen och någon som längtar efter dem. Att vara singel har idag blivit mycket vanligt, och mängden av olika dejtingsidor som svämmar över av svenskar i jakt på en partner är det största beviset på detta.

Samhället i övrigt är däremot inte lika inställt på att många människor är ensamma. Bokar du en resa eller ett hotellrum kostar det ofta mer att resa som singel. Alla högtider vi firar förkinppas också starkt med att man är tillsammans med någon. Det finns få möjligheter för dem som är singlar att känna sig helt välkomna i dessa sammanhang.

När man kommer upp i en viss ålder börjar man inse att vännerna runt omkring börjar bilda familj, förlovar sig, skaffar barn och kanske gifter sig. Detta medför ofta flytt till nytt boende och tiden som man umgåtts reduceras kraftigt. Det är när detta sker, som man som singel börjar känna en viss panik. Man vill också ha det som alla andra har; en familj, trygghet och stabilitet. Självklart är det inte så här för alla, men många av de kunder jag träffar känner mer eller mindre dessa känslor. 

Det kan också vara så att man redan gått igenom en relation, kanske har man varit gift och har barn. Förhållandet har tagit slut, och nu är man ensam bland både grannar och vänner som fortfarande är gifta eller sambos. Kanske har man barn deltid och då finns det inte mycket tid för att hitta en partner. Varannan vecka måste man jobba extra mycket för att hålla jobb/ekonomi flytande, och den andra veckan har man sina barn hemma. 

De flesta singlar har en sak gemensam; nyfikna och närgångna frågor från vänner, arbetskamrater och släktingar. Hur går det med kärleken? Träffat någon trevlig på nätet? Dejtat någon spännande person nyligen? Frågorna kommer dels av att man är nyfiken, att man vill väl eller att man oroar sig; men framför allt av att man vill visa att man bryr sig. Dessa frågor "i all välmening" kan landa väldigt fel. Råkar man som singel svara ja, tar det inte slut där utan man får utstå en skur av frågor som man kanske varken vill svara på (eftersom de flesta dejter inte blivit så fantastiska som man hoppats på) eller så är de väldigt intima, vilket inte heller känns bekvämt. Som singel blir ens dejting/singelliv en allmän ägodel.

Det är viktigt att fundera på några saker för att lyckas ta dig ur ditt singelliv; Vem är du, vad vill du ha, hur skall du göra för att nå dit och hur mycket tid är du beredd att lägga? Som personlig matchmaker är jag van att hjälpa kunder hitta svaren på dessa frågor. När man har dem blir det mycket lättare att hitta rätt. 


Författare: Eva Clarelid

Läs mer om Evas föreläsning för företagsgrupper:
https://www.sverigestalare.se/talare/eva-clarelid

Skriv en kommentar

Din kommentar kommer att granskas innan publicering

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap