Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Björn Alber

Björn Alber, Legitimerad Läkare, Arbetsfysiolog och föreläsaren man ska boka inom medicinska och fysiologiska aspekter av hälsa, sjukdom, och prestation om man vill säkrar en expert med djupgående kunskap och praktisk erfarenhet inom en rad kritiska områden för mänskligt välbefinnande. Med specialiseringar som spänner över träning, longevity, friskvård, livsstilsförändringar samt idrottsmedicin, 

För företag och organisationer belyser Björns insikter en väg mot bättre nyckeltal relaterade till hälsa, produktivitet och sjukskrivningstal. Genom att investera i medarbetarnas hälsa genom föreläsningar som Björns, minskar sjukfrånvaron och skapar en mer engagerad, motiverad och produktiv arbetsstyrka. Att boka Björn är en direktinvestering i organisationens långsiktiga framgång och hållbarhet.

Urval av tidigare beställare: H&M, SEB, Telia, HIQ, SAS, Statoil, Nautilus, X-force, Friskis & Svettis, World Class KI, Naprapathögskolan

 • Björn Alber som talare

  Som föreläsare är Björn känd för att vara engagerande, informativ och inspirerande. Han kombinerar sin djupgående kunskap och erfarenhet inom medicin och fysiologi med en passion för att hjälpa andra att förstå och förbättra sin hälsa och prestation.

  Björn har en förmåga att göra komplexa ämnen tillgängliga och förståeliga för sin publik, oavsett deras förkunskaper. Hans presentationer är välstrukturerade och innehåller ofta interaktiva element som engagerar åhörarna och gör lärandet mer personligt och relevant.

 • Så arbetar Björn Alber

  Lyfter fram kända hälsoproblem, förklarar med vetenskaplig bakgrund varför de uppstår och hur man kan undvika eller lösa problematiken

 • Björn Alber erbjuder

  Björns erbjuder unika insikter som kan transformera individens och organisationens syn på hälsa och välbefinnande. Genom att integrera vetenskapligt grundade metoder med beprövade praktiska tillvägagångssätt, är Björn perfekt positionerad för att lära ut hur man optimerar hälsa, förebygger sjukdom, och förbättrar prestationer på alla nivåer. Att investera i en föreläsning med Björn är att investera i hållbara hälsolösningar som gynnar både individer och organisationer långsiktigt.

  Björn Alber erbjuder också perspektiv som är kapabla att förändra både individens och organisationens uppfattning om hälsa och välbefinnande. Han kombinerar vetenskapligt stödda metoder med praktiska tillämpningar för att undervisa om de mest effektiva sätten att optimera hälsa, förebygga sjukdom och höja prestandanivåer. En föreläsning med honom representerar en investering i framtidens hälso lösningar, som inte bara gagnar enskilda individer utan också bidrar till organisationens långsiktiga framgång.

 • Björn Alber passar till

  företag, organisationer och grupper som önskar bli inspirerade och få ökad förståelse och kontrollmöjlighet av sitt framtida hälsoläge , livskvalitet och prestation

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Inspirerande
Kön Man
Språk Svenska, Engelska

Björn Alber har en imponerande bakgrund som kombinerar akademisk utbildning med praktisk erfarenhet inom hälso- och träningsområdet. Han är en legitimerad läkare med specialisering i allmänmedicin och arbetsfysiologi, särskilt inriktad mot träningsfysiologi. Denna kombination av medicinsk expertis och specialiserad kunskap om fysisk aktivitets påverkan på kroppen gör honom till en auktoritet på områden som rör hälsa, prestation och sjukdomsförebyggande.

Utöver sin akademiska och professionella karriär har Björn en imponerande idrottsbakgrund. Han har varit aktiv i idrotter som kanot (där han var uttagen till OS 1980), triathlon, skidskytte och segling, vilket ger honom en unik insikt i idrottsprestation och fysisk träning.

Björn har också engagerat sig i att driva friskvårdsprojekt för stora svenska företag, med mål att förbättra hälsorelaterade nyckeltal och öka förståelsen för hälsosamma levnadsvanor både bland individer och inom företagsledningar. Han har dessutom bidragit till utbildning inom träningsindustrin, där han har hjälpt till att utveckla program och kompetens för personliga tränare samt inspirera kunder till en hälsosammare livsstil.

Slutligen har Björn delat med sig av sin kunskap genom att utbilda inom sjukvården, där han har varit involverad i grund- och specialistutbildningar i idrottsmedicin och ortopedisk medicin för läkare, sjuksköterskor, naprapater och sjukgymnaster. Denna breda och mångsidiga bakgrund bekräftar Björns djupgående kunskap och engagemang för att främja hälsa och välbefinnande på både individ- och samhällsnivå.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Andra talare inom samma område

 

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap