Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Arne Olafsson

Arne har en djupgående praktisk erfarenhet av att använda AI-verktyg i sitt dagliga arbete. 
Genom sina föreläsningar hjälper Arne deltagarna att förbättra sin digitala kompetens, inom området artificiell intelligens (AI), och omsätta teori till praktik. 

Arne Olafsson är en erfaren entreprenör och företagsledare med specialisering inom digital marknadsföring, och har över tio års expertis inom detta område. Han har framgångsrikt byggt upp och utvecklat flera företag, inklusive Envirotainer, Inc., Proffice Callcenter, EnergiKomfort och Animal Deli, m.fl. Med en gedigen bakgrund i internationell affärsutveckling har han arbetat som managementkonsult baserad i USA i fem år, med fokus på produktivitet, tillväxt, målstyrning och organisationsutveckling.

Arne skräddarsyr sina föredrag för att möta individuella behov och önskemål, med målet att ge deltagarna konkreta verktyg och insikter för att navigera i den digitala världen. Arne har samarbetat med ett brett spektrum av branscher både nationellt och internationellt, vilket ger honom en unik insikt i olika affärsbehov och marknader.    

Hans tidigare kunder inkluderar företag inom kryssningsfartyg, slakterier, appar, sport och atletisk verksamhet, bilvård, lagerlösningar, flygbolag, CRM-system, begravningsbranschen, avfallshantering, resebranschen, fastighetsbranschen, fondkommission och logistik, m.m.

 • Effekten av att boka Arne Olafsson

  Att boka Arne som föreläsare leder till en snabb och rolig kompetenshöjning inom AI, där komplexa koncept blir lättförståeliga. Resultatet är en mer effektiv och motiverad organisation med förbättrad lönsamhet för företaget.

 • Arne Olafsson som talare

  Arne är en engagerad, avslappnad och lyhörd föreläsare som anpassar sina presentationer efter situationen och publiken. Tidigare deltagare har beskrivit hans föredrag som mycket givande och fyllda med användbar information. Omdömen inkluderar kommentarer som "Tack så mycket för en superkurs", "Jag fick massor med mig!" och "Spännande, intressant och kul!".

 • Så arbetar Arne Olafsson

  Arne föreläser på ett interaktivt och situationsanpassat sätt, där han noggrant undersöker kundens behov och marknad. Han föredrar att inleda med samtal för att anpassa innehållet till publikens kompetens och önskemål. Föreläsningarna innehåller mycket dialog och bygger på hans egna erfarenheter, vilket gör att han kan illustrera sina poänger med konkreta exempel från verkligheten.

 • Arne Olafsson erbjuder

  Arne erbjuder inspirerande och motiverande föredrag som fokuserar på AI och digital kompetens. Hans presentationer är utformade för att hjälpa deltagarna att engagerat bygga en solid digital plattform och förstå hur AI kan påverka deras vardag, både som möjligheter och utmaningar.

 • Arne Olafsson passar till

  Alla företag och organisationer som vill förstå och använda AI praktiskt i sin verksamhet utan att ge sig in i tekniska detaljer om AI tekniken.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Inspirerande
Kön Man
Språk Svenska

Arne har en gedigen erfarenhet och bakgrund med utbildningar från bland annat IHM där han har tagit både marknadsekonom- och masterexamina. Hans utbildning kompletterar hans praktiska erfarenheter inom affärsutveckling och digitalisering.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Andra talare inom samma område

 

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap