Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Hem / Affärsnytta / Kommunikation och media / Skrivande / Anna Kleinwichs Magnusson

Anna Kleinwichs Magnusson

Föreläsningar och workshops om skrivande och digital kommunikation

Bli bättre på att optimera er digitala närvaro med Anna Kleinwichs Magnusson Är du intresserad av att bli bättre på marknadsföring och digital kommunikation? Vill du lära dig att skriva effektiva och engagerande texter för webben och digitala kanaler? Då är Anna Kleinwichs Magnusson den perfekta föreläsaren och workshopledaren för dig!

Anna har en gedigen erfarenhet inom marknadsföring och digital kommunikation som copywriter och digital strateg. Med sina föreläsningar och workshops kan Anna guida dig genom ämnen som strategi, innehållsproduktion och skrivande för webben och digitala kanaler. 

Genom att anpassa verksamhetens digitala närvaro och kommunicera på ett övertygande sätt kan ni bättre nå ut till era målgrupper och maximera er synlighet online. Anna hjälper dig och dina kollegor att förstå hur ni kan skriva för att engagera era målgrupper, effektivisera textproduktionen med hjälp av AI och optimera din digitala kommunikation för att ranka högre i sökmotorer och driva affärer.

Anna har startat och är involverad i fyra bolag: https://stockholmsskrivbyra.se https://knackrekrytering.se https://filmbyran.se https://skrivskolan.se

Urval av tidigare beställare: 
Resumé Akademi, Berghs School of Communication, Webbdagarna Academy, Regeringskansliet, ICA, Microsoft, Spotify, Sveriges Ingenjörer, Svenska kyrkan, Skyrev, GeoGuessr och många andra.

 • Anna Kleinwichs Magnusson som talare

  Anna är uppskattad för sitt konkreta och inspirerande sätt att höja kunskapen hos såväl professionella kommunikatörer och marknadsförare som hos människor som skriver en del på jobbet och vill bli bättre. En mix av föreläsning, diskussion och korta övningar gör att energin hålls på topp hos deltagarna och att alla får möjlighet att lära och förstå på olika sätt.

  Anna föreläser för olika typer av grupper; copywriters och content writers som vill utvecklas vidare, arbetsgrupper som vill hitta ett gemensamt tonläge och även för andra yrkesgrupper som snabbt vill bli bättre på att skriva.

 • Så arbetar Anna Kleinwichs Magnusson

  Anna kombinerar teoretiska insikter med praktiska övningar och diskussioner, vilket ger dig en interaktiv och engagerande lärandeupplevelse.
  Anna skräddarsyr sina föreläsningar och workshops så att de passar er organisation och deltagarnas behov. Hon står för planering, genomförande av workshop eller föreläsning samt en lathund som hjälper deltagarna att använda sin nya kunskap.

 • Anna Kleinwichs Magnusson erbjuder

  Inspirerande föreläsningar på 30 min-1,5 timmar.
  Workshops med skrivövningar av olika slag 3-8 timmar


  För större evenemang, där du behöver en talare som kan ta plats på scenen och fånga publikens uppmärksamhet, är Anna det perfekta valet. Med sin energi och förmåga att kommunicera på ett tydligt sätt kan hon hålla åhörarna engagerade och inspirerade under hela evenemanget.

  För kortare inspirationsföreläsningar kan Anna ge en snabb dos av kunskap och inspiration. Dessa föreläsningar är perfekta för kick-off-möten, konferenser eller andra tillfällen då du vill ge ditt team eller din publik en energiboost och nya idéer att arbeta med.

  Vid utbildningsdagar kan Anna erbjuda en djupare inblick i ämnena marknadsföring och digital kommunikation. Hon kan anpassa övningar och innehåll efter deltagarnas kunskapsnivå och fokusera på specifika områden som är relevanta för er verksamhet.

 • Anna Kleinwichs Magnusson passar till

  Anlita Anna vid större evenemang, utbildningsdagar eller för kortare inspirationsföreläsningar.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Inspirerande, Aktiverar publiken
Kön Kvinna
Språk Svenska

och välbyggda varumärken. Med studier inom lingvistik, journalistik, copywriting och webbproduktion har Anna en stabil språkgrund som under 25 års arbete inom kommunikation och marknadsföring har utvecklats till specialistkompetens inom webb och sociala medier, sökmotoroptimering, ux-writing, klarspråk och nu även AI.

Anna har erfarenhet från stora organisationer som Microsoft och Electrolux och har startat och driver fyra mindre företag. Alla fyra sysslar med marknadsföring, kommunikation och kompetensförsörjning: Stockholms Skrivbyrå, Stockholms Skrivskola, Knack Konsulter & Rekrytering och Filmbyrån i Stockholm.

Som copywriter och digital strateg har Anna under många år undervisat och inspirerat kring skrivande; både när det gäller konverterande copywriting och tillgängligt klarspråk. Hon arbetar med grupper som vill snabba upp och höja kvaliteten på produktionen av texter, filmer och annat innehåll för digitala kanaler. Hon stöttar även marknads-, kommunikationsavdelningar och byråer i att skapa hållbara strategier för effektiv och klok affärsdrivande kommunikation.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Anna Kleinwichs Magnusson talar om:

Expertområden:

Prisklass:

25.000 kr - 60.000 kr

 • Mer om priser

  I arvodet ingår förberedelser, genomförande och oftast en lathund som stöd framåt. Anna utgår från Stockholm. Tillägg för resa och logi utanför Stockholms kommun.

 • Mitt motto

  Krångla inte till saker i onödan

Andra talare inom samma område

 

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap