Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Hem / Affärsnytta / Vård, omsorg, beroende / ADHD / Annika Sjöberg

Annika Sjöberg

Med 25 års erfarenhet som lärare och rektor har Annika Sjöberg förändrat livet för otaliga elever, föräldrar och pedagoger. Hon besitter en djup förståelse för ADHD, vilket innefattar både vad det är och vad det inte är. Hennes passion är att stödja ledare och kollegor med sina omfattande erfarenheter, insikter och beprövade strategier, processer och verktyg som ger konkreta resultat, oavsett arbetsplats – vare sig det är inom näringslivet, organisationer eller skolan.

Som talare har Annika inte bara inspirerat personal inom utbildning, utan även inom polisen, hälsovård och företagssektorn. Åhörare som upplever hennes presentationer tar del av en emotionell resa, växlande mellan skratt över hennes spontanitet och charm och stunder av djup eftertanke över hennes ärliga och kraftfulla budskap. Med entusiasm, stolthet och glädje anpassar Annika sitt innehåll för att passa specifika behov och omständigheter för varje organisation, alltid med en känsla av hopp – att oavsett utmaningar är det möjligt att skapa de rätta förutsättningarna för varaktig positiv förändring.


Debattartikel: Jag vet vad ADHD är - och vad ADHD inte är

Urval av tidigare beställare:  Riksföreningen för Sveriges Skolsköterskor, En Frisk Generation, Polisen, Skolor i flertalet kommuner (privata och offentliga), Kronprinsparet, Socialförvaltningar inom ämnet skolutveckling och elevhälsa samt anställd föreläsare inom HBT, Region Skåne 2004-2005

 • Annika Sjöberg som talare

  Annikas åhörare genomgår en emotionell berg- och dalbana, växlande mellan gapskratt åt hennes spontanitet och charm och stunder av introspektion vid hennes ärliga och gripande budskap. Hennes berättelser väcker igenkänning oavsett roll eller arbetsplats samtidigt som hon erbjuder strategier, processer och praktiska verktyg för att främja konkret och varaktig positiv förändring.

 • Så arbetar Annika Sjöberg

  I samarbete med kunder skapar Annika skräddarsydda presentationer och workshops. Med sin omfattande erfarenhet inom utbildning och som framgångsrik retoriker är Annika en passande föreläsare för alla aktörer inom utbildningsvärlden – elever, föräldrar, lärare, rektorer och elevhälsa.

  Med över 15 års erfarenhet som chef, där hon har haft upp till 80 anställda under sin ledning, bidrar hon med ovärderliga insikter som lockar andra chefer och deras personal, vilket skapar en sund arbetsmiljö och når ekonomiska mål genom strategier och verktyg som minskar frånvaron.

 • Annika Sjöberg erbjuder

  Skräddarsydda föreläsningar beroende på ålder, målgrupp och storlek. På plats i hela Sverige men även digitalt.

 • Annika Sjöberg passar till

  ADHD/NPF som diagnos kommer öka kraftigt – både i skolan och i arbetslivet. Därför passar Annikas föreläsningar, budskap och verktyg inom skolor, organisationer och företag. Det som gör henne unik är inte bara hennes sätt att föreläsa utan även den metod med strategier och verktyg som hon delar med sig av.

Talaren utgår från Västra Götaland
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Språk Svenska

Annika har en lärarexamen i matematik och naturvetenskap från Linnéuniversitetet år 1999 och erhöll sin rektorsexamen från samma universitet år 2014. Med över 25 års erfarenhet som lärare och rektor har hon byggt upp en gedigen kunskapsbas inom utbildning och ledarskap. Under denna tid har hon arbetat med en mångfald av elever, föräldrar och kollegor, och har därigenom utvecklat en djup förståelse för de utmaningar och möjligheter som finns inom skolvärlden.

Utöver sin erfarenhet från skolvärlden har Annika även arbetat som föreläsare, både som anställd av Region Skåne och genom sin egen enskilda firma. Dessutom driver hon ett eget företag där hon erbjuder föreläsningar och workshops inom ämnen relaterade till utbildning, ledarskap och mental hälsa.
Annikas bakgrund som både lärare och rektor ger henne ett unikt perspektiv på utmaningar och möjligheter inom utbildningssektorn. Hennes erfarenhet som föreläsare och entreprenör har vidareutvecklat hennes förmåga att kommunicera och engagera olika målgrupper. Med en passion för att göra verklig skillnad och en stark övertygelse om att alla individer förtjänar en chans till utveckling och välmående, är Annika redo att dela med sig av sin kunskap och erfarenhet för att skapa positiv förändring inom utbildning och ledarskap.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Andra talare inom samma område

 

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap