Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Anna Lövheim

Anna Lövheim, en passionerad föreläsare och moderator, brinner för att öka förståelsen för vår omvärld och samtid, samt för att främja en mer hållbar samhällsutveckling. Med en juridisk bakgrund förmedlar hon med stor entusiasm och engagemang kunskap om svensk och internationell politik, utvecklingsfrågor, omvärldsbevakning och social hållbarhet. 

Anna delar insikter om hur lagar och regler, såsom CSRD/ESRS/CSDDD/Agenda 2030, styr detta område samt hur enskilda individer, medarbetare, beslutsfattare och företagare kan göra skillnad i sin vardag. Och på köpet skapa utveckling av verksamheter, mer lönsamma företag eller bättre och tryggare lokalsamhällen.  Med en gedigen erfarenhet från myndigheter, domstol, riksdag, näringsliv och civilsamhälle erbjuder Anna ett helikopterperspektiv på aktuella frågeställningar och utmaningar. Som en uppskattad moderator hanterar hon en bredd av samhällsfrågor, från mångfald/inkludering och kompetensförsörjning till näringslivsfrågor, besöksnäring och politiska debatter.

Urval av tidigare beställare: Företag såsom Mo Gård, Plushögskolan, East Sweden Business School, Modine och Handelsbanken Kommuner, såsom Norrköping, Linköping, Nyköping och Motala Regioner och länsstyrelser i t.ex. Östergötland och Sörmland Bransch- och intresseorganisationer inom näringsliv, besöksnäring och hållbarhet, såsom Företagarna, FIN dag, Aktiespararna, Rädda Barnen, STUA, Östergötlands miljönätverk och Byggföretagen

 • Anna Lövheim som talare

  Anna fångar sin publik med en engagerande och lättsam stil samtidigt som hon behåller skärpan i sina frågeställningar. Genom att kombinera fakta med konkreta exempel från verkliga livet gör hon även komplexa ämnen begripliga för åhörare oavsett bakgrund och kunskapsnivå.

 • Så arbetar Anna Lövheim

  Anna arbetar aktivt med sin publik, genom att varva egna analyser med frågor och interaktion. Det ökar känslan av aktiv närvaro från båda parter och skapar nya frågeställningar med nya insikter.

 • Anna Lövheim erbjuder

  Föredragen är alltid skräddarsydda för det enskilda tillfället och anpassas därför till längd och nivå på fördjupning utifrån kundens önskemål. Målet är alltid att åhörarna ska lämna med en känsla av större förståelse för den omvärld de finns i, hur de kan vara med och förändra med enkla steg och med en känsla av att allt och alla har sin givna plats i den större helhet som vi kallar världen. Det brukar inge hopp, energi och framtidstro hos dem som lyssnat!

 • Anna Lövheim passar till

  Anna passar utmärkt som föreläsare för större och mindre grupper och där syftet är att lyfta blicken bortom sin egen horisont och sätta in sig själv i ett större perspektiv. Det kan vara som en inspirationsföreläsning på ett större event, en kick-off eller personaldag, det kan vara en kunskapspåfyllnad för en utvald grupp, till exempel styrelse, ledningsgrupp, medarbetare eller intressenter. Det kan också vara som en startpunkt för en verksamhet som vill påbörja ett utvecklings- eller förändringsarbete och där kunskap om relevant lagstiftning, politik eller omvärldsanalys behövs. Typexemplet är en ledningsgrupp som behöver förstå grunderna för de nya och kommande EU-kraven på hållbarhetsrapportering i CSRD/ESRS.

Talaren utgår från Östergötland
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Inspirerande
Kön Kvinna
Språk Svenska, Engelska, Franska

Anna har en juristexamen från Uppsala universitet, samt studier i franska och litteraturvetenskap vid samma lärosäte. Hon har även studerat Social Policy vid University of Wisconsin i USA och genomgått samhällsvetenskaplig linje vid Hagagymnasiet i Norrköping

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Anna Lövheim talar om:

 • Gräv där du står - för en mänskligare och mer hållbar värld.

  I denna inspirationsföreläsning ger Anna publiken insikter om hållbarhet, Agenda 2030 och varje människas möjlighet att påverka världen, med enkla medel i sin egen vardag eller verksamhet.

 • CSRD/ESRS och CSDDD - få koll på EU:s nya regelverk om hållbarhet och hur du påverkas.

  En kunskapsföreläsning för dig som snabbt vill få en bild av EU:s nya regelverk för hållbarhetsrapportering, hur dessa påverkar ditt bolag och vad du kan göra för att ligga i framkant för fler goda affärer.

 • Skapa affärsnytta genom att göra gott!

  En inspirationsföreläsning som hjälper företag att sätta in sitt CSR-arbete i en affärskontext och öka insikten om hur deras arbete inte bara skapar bättre affärer, utan även ett bättre samhälle. Med konkreta exempel kopplade till exempelvis mångfald/inkludering och jämställdhet får publiken tips på hur varumärken kan stärkas genom strategiskt CSR-arbete.

 • Mänskliga rättigheter- mer än fina ord!

  I folkmun används ofta begrepp som “det är en mänsklig rättighet”. Men är mänskliga rättigheter något som du och jag själva definierar utifrån vad vi tycker är viktigt för oss? Mänskliga rättigheter utgörs av ett system av internationella regler, viktiga för chefer/ledare, beslutsfattare och politiker att känna till. I denna kunskapsföreläsning får publiken en genomgång av de viktigaste internationella, regionala och nationella regelverken och de mest centrala principerna på området, allt anpassat utifrån den sektor målgruppen tillhör.

 • Omvärldsläget - vad händer och hur påverkar det oss?

  Att förstå sin omvärld och hur politiska händelser påverkar den egna verksamheten blir allt viktigare. Vår värld och samhällets olika sektorer blir alltmer ihopflätade. I denna föreläsning ger Anna sitt perspektiv på de viktigaste samhällsfrågorna och vad företag/organisationer behöver hålla lite extra koll på för att fortsätta kunna konkurrera på marknaden.

Expertområden:

Prisklass:

15.000 kr - 70.000 kr

 • Mer om priser

  Prisspannet sträcker sig till exempel från en frukostföreläsning till ett heldagsarrangemang som moderator eller en kväll som konferencier. Alla priser är exklusive moms. Kostnader för resa och logi tillkommer för varje enskilt uppdrag, om inte annat avtalas mellan parterna.

 • Mitt motto

  Gräv där du står - för en mänskligare och mer hållbar värld!

Andra talare inom samma område

 

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap