Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Hem / Inspiration / Anders Bergström

Anders Bergström

Anders Bergström har en omfattande erfarenhet inom internationella affärer både som anställd och som konsult. Med sin expertis har han navigerat genom en rad utmaningar, alltid hållandes fast vid en livsfilosofi som betonar att aldrig ge upp. Det var under 1970-talet, efter ett möte med den legendariske tennisspelaren Jimmy Connors, som Anders fick det avgörande rådet: "Om du inte tror på dig själv, vem ska då göra det?" Sedan dess har denna övertygelse varit en ledstjärna genom livet, präglat av både framgångar och prövningar.

Trots att Anders har mött svåra utmaningar, såsom en hjärtinfarkt, diabetes och personliga förluster, har han aldrig låtit dem definiera honom. Istället har han funnit styrka i att dela med sig av sina erfarenheter och stå som ett levande bevis på möjligheten att övervinna hinder. Genom rehabiliteringsmöten och personliga samtal har Anders sett hur hans positiva syn på livet har inspirerat andra att finna hopp och styrka i sina egna liv. Med bakgrund som civilekonom och en gedigen erfarenhet av affärsutveckling, både nationellt och internationellt, har Anders en unik förmåga att applicera sin livsfilosofi på både professionella och personliga utmaningar. 

Han har grundat flera konsultnätverk och är en aktiv medlem i olika organisationer relaterade till näringslivet. Anders har dedikerat sitt arbete till att sprida budskapet om att aldrig ge upp och att alltid tro på sig själv, oavsett omständigheterna. Alla har med- och motgångar i livet, både större och mindre. Hur hanterar man större motgångar? Att våga i livet beror på mer än förmåga, det kräver också att man tror på sig själv.

 • Anders Bergström som talare

  Anders är känd för att leverera engagerande, inbjudande och utmanande föreläsningar. Med en karisma som fångar publikens uppmärksamhet, skapar han en interaktiv atmosfär som inspirerar till djupare reflektion och handling.

 • Så arbetar Anders Bergström

  Anders' föreläsningar är djupt rotade i hans egna livserfarenheter och drivs av en stark vilja att aldrig ge upp. Han inspirerar åhörarna att tänka positivt och att se möjligheterna framåt, samtidigt som han uppmuntrar dem att identifiera och utnyttja sina egna styrkor för att överkomma hinder.
  På begäran från uppdragsgivaren kan även andra personer som har återhämtat sig från allvarliga sjukdomar medverka och dela med sig av sina egna erfarenheter, vilket breddar perspektiven och ger en djupare förståelse för ämnet.

 • Anders Bergström erbjuder

  Anders erbjuder kraftfulla föredrag om positivitet och att se framåt, baserat på sina egna livserfarenheter. Han delar också konkreta och handfasta råd om hur han själv har hanterat svårigheter och övervunnit motgångar.

 • Anders Bergström passar till

  Anders föreläsningar passar till en rad olika sammanhang, inklusive företag, organisationer, sjukhus, vårdhem och andra institutioner där positivitet och personlig utveckling är i fokus.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Inspirerande, Kick-off
Kön Man
Språk Svenska, Engelska

Anders Bergström har många års erfarenhet från internationella affärer, där han har verkat både som anställd och som konsult i en rad olika länder. Hans resa präglas av en stark vilja att aldrig ge upp, något som han har fått bekräftat genom en minnesvärd händelse på 1970-talet. Han träffade då den legendariske tennisstjärnan Jimmy Connors, som delade med sig av ett kraftfullt budskap: "Om du inte tror på dig själv, vem ska då göra det?" Denna livsvisdom har sedan följt Anders genom alla år och blivit en vägledande princip i både hans professionella och personliga liv.

Senare i livet drabbades Anders av flera svåra prövningar. En hjärtinfarkt, diagnosen diabetes och förlusten av hans mor under samma år ställde honom inför stora utmaningar. Dessutom drabbades hans konsultverksamhet hårt av pandemins effekter. Genom deltagande i rehabiliteringsmöten med andra patienter fick Anders insikt i hur sjukdomar påverkade människor på djupet. Trots att flera av dem kämpade med rädsla och osäkerhet, förundrades de över Anders' aldrig sviktande positivitet och tro på framtiden.
Anders Bergström är idag en civilekonom med en imponerande karriär inom affärsutveckling, både i Sverige och utomlands. Han driver sitt eget konsultföretag där han fokuserar på styrelse- och ledningsfrågor, verksamhetsutveckling och internationalisering för både svenska och utländska kunder. Som grundare av två konsultnätverk och en aktiv medlem i organisationer som StyrelseAkademien, Företagarna och Founders & Friends, har Anders byggt upp ett omfattande kontaktnät både nationellt och internationellt.
Genom att dela med sig av sina egna erfarenheter och inspirera andra att aldrig ge upp, vill Anders Bergström visa att lösningen på motgångar finns inom en själv. Med en tro på att våga och att tro på sig själv, fortsätter Anders att vara en kraftfull förebild för alla som möter hinder på sin livsväg.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Anders Bergström talar om:

Expertområden:

Prisklass:

15.000 kr - 25.000 kr

Andra talare inom samma område

 

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap