Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Umit Dag

Umit Dag är en bred underhållare som verkar på de flesta scener. Han har på kort tid blivit känd som komiker och medverkat i flera radioprogram. Just nu är han aktuell med sin debutroman; "Innan sagorna dör". Du kan även se honom som deltagare i teveprogrammet Sveriges modigaste.

I denna uppsluppna föreläsning tar västeråskomikern Umit Dag med din publik på en humoristisk resa från sin barndom och uppväxt i Sverige till dagsaktuella händelser och betraktelser. Det blir en fartfylld färd där vass humor varvas med viktiga tankeställare.

Med timing, glimten i ögat och ett välutvecklat kroppsspråk kan Umit Dag göra de enklaste vardagssituationer till komik. Han är, enligt honom själv, en liten man med ett stort hjärta – och en ännu större näsa. Umits vilja att integreras i Sverige kunde ibland krocka med familjens traditionella värderingar. Han talar om svenskhet, att integration är svårt när inte ens svenskar själva vågar vara svenskar och att det faktiskt är okej att vara stolt över Sverige.

Umit passar lika bra för stora som små kunder. Han kan leverera renodlad standup eller ett underhållande och tankeväckande föredrag om integration, mångfald och rasism.

 • Umit Dag som talare

  Umit blandar komik och allvar. Träffsäkra punchlines, timing och kroppsspråk väcker något inom dig och han lämnar ingen oberörd.

 • Så arbetar Umit Dag

  Umit skräddarsyr materialet utifrån kundens önskemål, men han har även en färdig föreställning: Umit Dag Står Upp för Sverige.

 • Umit Dag erbjuder

  En fartfylld och humoristisk föreställning med vass humor som varvas med viktiga tankeställare. Umit tar dig med på en resa från sin barndom och uppväxt i Sverige till dagsaktuella händelser och betraktelser.

 • Umit Dag passar till

  Umit passar lika bra för stora som små kunder, han kan leverera ren standup eller ett underhållande och tankeväckande föredrag om integration, mångfald och rasism.

Talaren utgår från Västmanland
Typ av föreläsning Underhållande
Kön Man

Umit är en svensk-syriansk föreläsare och ståuppkomiker som verkat inom showbizz sedan ungdomen med allt från teater och radio till standup. Han har gjort mer än 200 professionella uppträdanden sedan starten 2007, både på standupklubbar och för företag och myndigheter. Hösten 2014 gjorde han succé med föreställningen "Umit Dag Står Upp för Sverige" och hans stämma hörs frekvent i radio.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Fantastiskt roligt och tänkvärt!

2017-03-28, 16:07

”Vi bjöd in Umit som hemlig gäst till vår konferens. Under en dryg timme underhöll han oss och bjöd på många härliga skratt. Umit vågar på ett humoristiskt sätt beröra viktiga ämnen och vågar driva med fördomar. Det var en väldigt underhållande föreställning där han på ett skickligt sätt blandar komik med allvar. Fantastiskt roligt och tänkvärt!”
- Johanna Bergstrand, Swedbank Angered

Han bjuder på sig själv

2017-03-28, 16:06

”Umit Dags humorshow ligger helt rätt i tiden. Han bjuder på sig själv i en föreställning som inte saknar skärpa, men framför allt är humoristisk, varm och personlig."
- Kerstin Klingman, Västerås Kommun

Umit bjöd på en fartfylld föreställning

2017-03-28, 16:05

”Umit bjöd på en fartfylld föreställning som fick mig att både skratta och gråta. Spännande och rolig beskrivning av hans möte med Sverige."
- Malin Lidström, Sollefteå Kommun

Det var både roligt, proffsigt och tänkvärt

2017-03-28, 16:03

”Det var både roligt, proffsigt och tänkvärt. Det märks att det inte var första gången Umit stod på scen. Han blandade humor med allvar på ett mycket bra och tänkvärt sätt, så jag rekommenderar honom starkt.”
- Carina Jäderström, ICA

Självsäker på scenen

2017-03-28, 16:02

”Umit Dag är träffsäker och självsäker på scen, såsom det utlovas, med ett viktigt budskap för alla oss som lever i Sverige med stolt bankande hjärtan. Frågorna ställs om hur man ska lyckas integreras i Sverige när svensken själv inte vågar vara svensk, om traditioner är något för alla och varför du inte ska leka tjuv och polis med invandrarbarn.”
Kultursidan.nu

Andra talare inom samma område

Susanna Cederquist

- Bli mer kompetenseffektiv! 


Vi är olika, både i hur vi tänker och fungerar. ...

Anna Maniez

Anna Maniez är en framstående expert inom hållbart ledarskap. Med sina expertområden inom hållbart ledarskap, förtro

Leo Håkanson

Några av mina tidigaste barndomsminnen är när jag diskuterade HBTQI-personers rättigheter med mina klasskamrater. Då visste jag inte varför, men något med HBTQ-världen fasci

Jeanette Ohlsson Carlborg

Jeanette Ohlsson Carlborg är religionshistoriker, kulturkommunikatör, och VD för Kulturlänk. Som i över 20 år har rest runt i Sverige och

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap