Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Hem / Affärsnytta / Therese Wallter

Therese Wallter

Anlita Therese Wallter och dra nytta av hennes unika idrottsbakgrund för att boosta er affärsprestation och stärka teamdynamiken. Hennes djupgående kunskap och passion för att hjälpa andra kan bli den kraft som lyfter er organisation till nästa nivå.

Genom sin djupgående insikt i hur varje individ, kollega och ledare kan bidra till gemensamma framgångar, tror Therese starkt på att delning av kunskap om mental styrka och medvetenhet kan förändra både individer och organisationer. Hon strävar efter att assistera dig i att uppnå dina ambitioner genom att medvetengöra hur du agerar och tänker.

Therese Wallter har en lång karriär som elithandbollsspelare med imponerande meriter från SM, EM och Champions League, hon förmedlar hur ett positivt tankesätt kan hantera stress och utmaningar, en central komponent för affärsframgång och effektivt teamwork. Vänd motgångar till framgångar och led ditt team från osäkerhet till klarhet, engagemang och glädje.

Urval av tidigare beställare: 
Plantagen Logistik, Helsingborgs Lasarett, Maria Nila, Granngården, Lomma kommun.

 • Effekten av att boka Therese Wallter

  Genom att boka Therese Wallter för er organisation, kan ni vänta er en rad positiva effekter:

  Förbättrade affärsresultat: Therese använder sina idrottsliga erfarenheter för att erbjuda verktyg och strategier som kan förbättra era affärsprestationer. Hon hjälper er att identifiera hinder och utmaningar och sedan övervinna dessa med en positiv inställning och fokuserade handlingsplaner.

  Starkare teamwork: Med Thereses vägledning kan ni förbättra sammanhållningen och produktiviteten inom era team. Hon lär ut hur varje individ kan bidra till gemensamma framgångar och skapar en stärkt kultur av samarbete och ömsesidigt stöd.

  Ökat engagemang och motivation: Thereses passion och engagemang är smittsam. Hon inspirerar individer att bli mer engagerade och motiverade i sitt arbete, vilket kan leda till högre anställdas tillfredsställelse och förbättrad arbetsprestation.

  Personlig och professionell utveckling: Genom att dela sina insikter om mental styrka och medvetenhet, hjälper Therese individer och organisationer att växa och utvecklas. Hon stödjer er att utveckla nya tänk- och beteendemönster som kan leda till bättre prestation och välbefinnande.

  Sammanfattningsvis kan ni förvänta er att bokning av Therese kommer att bidra till att stärka er organisations prestation, teamdynamik, och kultur, samt stödja er personal i deras personliga och professionella utveckling.

 • Therese Wallter som talare

  Therese talar inspirerande och engagerar åhörarna. Hon skapar en lättsam stämning i rummet där det tillåts vara allvarligt kombinerat med skratt och glädje. Hon varvar erfarenheter från handboll och arbetsliv med konceptet Framgångshjulet. Genom beskrivande situationer från handbollsvärlden gör hon det lätt att föra över budskapet till sin verksamhet och vardag.

 • Så arbetar Therese Wallter

  Therese skräddarsyr föreläsningar och workshops efter önskemål och det kan vara allt från inspirerande föreläsning från 30 minuter upp till heldagar med fördjupande workshops. Thereses utformar arbetet i samarbete med kunden.

 • Therese Wallter erbjuder

  Therese erbjuder föreläsningar, workshops och coaching. Det kan vara en föreläsning vid ett inspirerande tillfälle eller att hon arbetar med en grupp över tid och träffar gruppen vid flera tillfällen. Mellan träffarna skapar hon möjlighet att ta in arbetet i sin vardag.

  Therese arbetar med ämnena teamutveckling för ett starkt sammansvetsat team, ledarskapsutveckling, självledarskap, kommunikation och feedback och målsättningsarbete.

 • Therese Wallter passar till

  Therese riktar främst sina tjänster till företag, men tar även uppdrag inom idrottsvärlden, där hon möter grupper och erbjuder individuell coaching.

  Therese Wallters föreläsning passar perfekt till sammanhang då ni vill få in nya tankesätt, öppna upp medvetenhet, positiv energi, tid för reflektion och eftertanke, känna gemenskap, få redskap för positivt tänkande och ha mycket skratt med kollegor.

Talaren utgår från Skåne
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Inspirerande
Kön Kvinna
Språk Svenska

Therese är utbildad civilekonom med inriktning på marknadsföring, hon är diplomerad coach enligt ICF, utbildad inom UGL - utveckling av grupp och ledare, och har praktisk utbildning och erfarenhet i konceptet The Wheel of Excellence, framtaget av kanadensaren Terry Orlick.

Efter avslutade studier inom marknadsföring har hon arbetat med marknadsföring och försäljning hos bl a Metsä Tissue, handbollsklubben OV Helsingborg och Processbemanning.
Therese Wallter är en före detta elithandbollsspelare med en omfattande meritlista: 13 elitsäsonger, 44 internationella matcher, ett EM-silver, fyra SM-silver, ett danskt silver och tre år som professionell spelare i Danmark, inklusive kvartsfinalspel i Champions League. Denna bakgrund gör att hon unikt kan förstå och kommunicera hur ett positivt tankesätt kan hantera stress och utmaningar, vilket är avgörande för affärsframgång och effektivt teamarbete.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Entusiasmerande och inspirerande kickoff

2023-08-31, 11:56


”Vi anlitade Therese för en kick-off med fokus på verksamhetsmålen. Therese sätt att leda Sofieros kickoff var entusiasmerande och mycket väl anpassat för gruppen. Therese gjorde att vi tog ett bra steg i målarbetet och fick redskap att kunna arbeta vidare med.”

Anna Schibli, Program och utvecklingschef, Sofiero slott och slottsträdgård (mars 2020)

Inspirerande och lärorik föreläsning

2023-08-31, 11:54

Frida Bladh, Enhetschef, BB-avdelningen (november 2022)
"Personalen på BB och förlossningen i Helsingborg vill tacka för en jättebra, inspirerande och lärorik föreläsning om arbetsglädje och teamets förmåga att samarbeta. Ett ämne som kan tyckas självklart men som är viktigt att bli påmind om!

Genom Thereses erfarenhet från handbollen kunde hon på ett lättsamt och engagerat sätt ge konkreta exempel och redskap hur man kan tänka kring sin egen roll i en grupp för att bidra till en god teamkänsla. Hennes föreläsning varvades med praktiska övningar och diskussioner som hos medarbetarna väckte nya tankar, perspektiv och diskussioner vilka kommer hamna i fokus för att få vårt framgångshjul att snurra dit vi önskar.

Så vill ni ha tips på framgångsfaktorer som skapar ett effektivt team kan vi varmt rekommendera Therese Wallter som föreläsare."

Karismatiskt och inspirerande med sprudlande glädje!

2017-02-20, 14:07

"Therese som föreläste för oss på vår kvällsaktivitet är duktig på att från sin korg med bollar (Framgångshjulet) lyssna och plocka upp de bollar som vi ville fokusera på just nu. Thereses engagemang och motiverande föreläsning framfördes på ett karismatiskt sätt med en inspirerande och sprudlande glädje. Våra fokusområden positivt tänkande och att fokusera på rätt uppgift blev tydliga för många. Samtidigt fick vi en inblick i hur framgångshjulets olika delar hänger ihop. En uppskattad föreläsning som bjöd på många aha upplevelser!" Fastighetsförvaltningen, Helsingborgs Stad

Inspirerande och rolig

2017-02-20, 14:06

"Inspirerande och rolig föreläsning, ger både kollektiv och individer olika infallsvinklar på det mentala spelet och hur man kan få ut maximala performance av att tänka och utvärdera sitt mindset." Jacob Andersberg, tränare och spelare H43 herrlag

En inspirerande föreläsare

2017-02-20, 14:05

"Therese är en inspirerande föreläsare som på ett entusiasmerande sätt förmedlar sitt budskap. Hon delar mer sig av konkreta exempel från sin elitkarriär som sedan går att tillämpa även för oss inom affärsvärlden, i syfte att uppnå bättre resultat." Jens Bondeson, Celeber Konsult AB

Gav mig mer energi!

2017-02-20, 14:05

”Therese får Framgångshjulet att snurra i sin föreläsning. Med tydliga exempel får hon mig att skapa bilder för att nå framgång i mina utmaningar. Efter vårt möte kände jag mer energi och lyckades prestera bättre än jag förväntat mig.” Eva Hemström, Vis kommunikation

Andra talare inom samma område

Evert Jonsson

”Från ide till succé!”

Inspiratör, entreprenör och leverantör. Evert Jonsson bjuder på slagfärdiga och roliga föreläsningar ...

Lisa Dahlqvist

Lisa Dahlqvist, en passionerad talare och expert inom områden som drivkraft, självledarskap och inkludering, erbjuder en gripande föreläsning med titeln "GENOM ELD & VAT

Anette Norberg

Anette Norberg brinner för att dela med sig av sina erfarenheter kring att bygga ett framgångsrikt lag med tydliga mål och ett ledarskap som får individer att växa. 

...

Eva Holmberg Tedert

Möt Eva Holmberg Tedert, en engagerad föreläsare som sedan 2010 arbetat ideellt och byggt upp expertis inom arbete mot trafficking och förbättring av livet i Nepal.

Ev ...

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap