Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Hem / Inspiration / Stig-Arne Bäckman & Håkan Berg

Stig-Arne Bäckman & Håkan Berg

Boka Stigge och Håkan när ni vill ha det där lilla extra till er företagskonferens, privat tillställning eller en festlig middag?
Då har ni hittat den perfekta kombinationen, tillsammans är Stigge och Håkan en oslagbar duo som kan erbjuda en unik och minnesvärd upplevelse för din publik. Med Stigges djupa och berörande historier och Håkans skarpa humor och färdigheter på scenen kommer du att få ett underhållande event som din publik sent kommer att glömma. 

Självklart kan man boka Stigge och Håkan var för sig.  

Stigge är en populär föreläsare som har inspirerat och motiverat tusentals människor runt om i Sverige. 
Han har en unik förmåga att berätta gripande historier som både underhåller och ger perspektiv på livet. Stigge är känd för sitt engagerande sätt och för att få sin publik att skratta och gråta om vartannat. Hans bidrag till samhället har varit betydande, och hans arv kommer utan tvekan att fortsätta att inspirera och motivera många individer och samhällen i många år framöver.

Håkan å andra sidan, är en erfaren komiker med en lång karriär i underhållningsbranschen.
Han har uppträtt på allt från små klubbar till stora arenor och har en bred publik över hela landet. Håkan är känd för sin skarpa humor och för att leverera punchlines som får publiken att skratta högt. Han är känd för sin unika mix av komik, musik, magi och massor av överraskningar. Varje enskilt trick, låt eller skämt bildar en större helhet som skapar en magisk upplevelse för publiken. Med Håkan Berg som underhållning på ditt event kan du vara säker på att din publik kommer att ha en oförglömlig upplevelse.

 • Effekten av att boka Stig-Arne Bäckman & Håkan Berg

  Stigge
  Alla vill väcka människors kraft - kommuner, företag, organisationer och myndigheter. Utveckling och förnyelse kräver strategi och ledarskap byggt på respekt och tilltro.
 I en tid av mycket prat, utredande, kartläggande och många strategiska planer - krävs det också handling dvs att GÖRA på riktigt - först då skapas förändring på riktigt 

  Håkan
  Kent Izkasson  Komisk osäkerhetsfaktor
  Publiken kommer inte riktigt vara säker på om Kent Izaksson är på riktigt eller inte, men ju längre föreläsningen pågår desto tydligare blir det att allt inte står rätt till. Denna inspirationsföreläsare talar nämligen precis som andra inspiratörer om autentiska problem och situationer från både arbetsliv och privatliv, men på ett sätt som orsakar skrattkramper istället för gäspningar. Kents råd och förslag på lösningar blir mer och mer bisarra under föreställningens gång och garanterar förlösande skratt och ny energi hos konferensdeltagarna.

 • Stig-Arne Bäckman & Håkan Berg som talare

  Stigge
  Hur upplever åhöraren dig
  Stig-Arne (Stigge) Bäckman är en mycket erfaren person med en passion för att skapa nya och innovativa system och organisationer. Han är grundare av Urkraft, OCN Sverige och TalangAkademin, som alla har varit mycket framgångsrika i att motivera och utbilda tusentals arbetslösa individer, både unga och gamla, genom okonventionella metoder. Hans metoder har varit mycket effektiva för att förändra livet för dem som tidigare kämpade för att hitta arbete eller riktning. Stigge Bäckmans engagemang för att skapa positiv förändring i världen har varit tydligt i hans outtröttliga ansträngningar och innovativa idéer.


  Håkan
  Hur upplever åhöraren dig
  "Helt och hållet - en upplevelse som är både kul och överraskande! Vi skapar magi genom att skapa en unik upplevelse för din publik, där de får släppa allt annat för en stund och vara fullständigt närvarande i stunden. Vi har erfarenhet av att skapa minnesvärda ögonblick under allt från möten och event till middagar och andra tillfällen. Våra upplevelser är ofta så gripande att publiken talar om detaljerna långt efteråt. Kontakta oss för att boka en upplevelse som kommer att överraska och glädja din publik och skapa minnen för livet!"

 • Så arbetar Stig-Arne Bäckman & Håkan Berg

  Föreläsningar, middagsunderhållning, after dinner show, teater produktion
  Anpassade föreläsningar och scenframträdanden samt filmer utifrån behov

 • Stig-Arne Bäckman & Håkan Berg erbjuder

  "Våra föreläsningar är inte som andra! Vi engagerar och berör vår publik med ett högt tempo och en tydlig förankring i vardagligt arbete med människor. Detta skapar trovärdighet och en hög igenkänningsfaktor, vilket gör att vår publik verkligen kan relatera till det vi säger. Vi tror på att människor i rörelse skapar tillväxt och att sedda, bekräftade människor växer - och det är precis vad vi vill hjälpa vår publik att uppnå! Släpp kraften fri och låt oss tillsammans skapa en bättre framtid. Kontakta oss för att boka en föreläsning som kommer att inspirera och motivera din publik till stora förändringar!"


 • Stig-Arne Bäckman & Håkan Berg passar till

  Alla sammanhang där verklighet och praktisk verksamhet kan utgöra exempel och grund för nya tankar och energi.

  Allt från mindre möten till stora middagar / galor, där de önskas överraskning men ändå vill vara trygga i leveransen som görs med värme och hjärta

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Underhållande, Inspirerande, Kick-off, Aktiverar publiken
Kön Man
Språk Svenska, Engelska

Förutom Stigges arbete som fritidsledare, socialarbetare, VD och konsult också etablerat OCN (Open college network) i Sverige 2003.
Metoden ger möjlighet att identifiera och kommunicera lärande som erhålls utanför de traditionella utbildningssystemen. I framtiden krävs nya smarta och respektfulla modeller och lösningar. Metoden är idag flitigt använd
 av branscher, företag och kommuner.
Hösten 2017 etablerades TalangAkademin på Frölunda torg samt under 2019 även vid Väla Köpcentrum i Helsingborg, Sundbyberg och Huddinge. 2022 startades TalangAkademier i Uppsala /Gottsunda och Gränby). TalangAkademierna är ett nytt spännande koncept för att ge människor nya möjligheter att ta sig in på arbetsmarknaden. Forskningsrapport Handelshögskolan Stockholm visar att modellen fungerar och visar mycket bra resultat.


Håkan började med trolleri i tidig ålder, men hans karriär kom snart att handla om komik i form av olika karaktärer när han jobbade på Wallmans salonger, TV-shower, och turnerande enmans-shower.
En av de mest långlivade karaktärerna var en ”klumpig trollkarl” som aldrig lyckades med något trick. Men till slut tröttnade Håkan på att aldrig få visa sina magiska färdigheter, så karaktären pensionerades och något nytt började skapas – en ny slags komisk magi där både trolleriet och humorn håller lika hög nivå, där de två komponenterna i hybriden inte drar ifrån, utan multiplicerar.
Från den punkten började Håkans resa på den internationella scenen.
Först blev han Svensk och Nordisk Mästare i trolleri, sen Bronsmedaljvinnare vid magi-världsmästerskapen 2015. Därefter har det varit mängder med engagemang och TV i bl.a. Hollywood, Las Vegas, Paris, Peking, London, Rom, Madrid… och nu genom succén i Britain’s Got Talent med över 200 miljoner visningar på sociala medier har han tagit världen med storm och du har säkert även sett honom på Svensk-TV i Nyhetsmorgon eller Bingolotto

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

En av de mest uppskattade talarna på Stockholmsmässan 2017

2017-03-09, 14:59

"Tänka nytt eller har vi tänkt färdigt?" med Stig-Arne Bäckman, visionär & inspiratör, var
en av de mest uppskattade talarna på Upphandlingsdagarna på Stockholmsmässan 2017.

Mycket nöjd med föreläsningen

2017-03-09, 14:58

”Jag är mycket nöjd med föreläsningen. Publiken blev mycket nöjda.” Roger Thörnqvist,
Söderåsens Samordningsförbund

Andra talare inom samma område

Sara Lundgren

Sara Lundgren grundade företaget "VIS - vuxen i samhället" för att stödja vuxna som i sin vardag, antingen privat eller i jobbet, möter ungdomar som utmanar vuxenvärldens fö

Pa Modou Badjie

Pa Modou Badjie är en av Sveriges mest inflytelserika artister. Han har turnerat landet runt med bandet Panetoz och tävlat i Melodifestivalen ett flertal gånger. Det stora genombrottet fi

Johan Norén

Johan Norén: Hållbart ledarskap kräver mod och nyfikenhet till andra medmänniskor. Hur kan vi skapa förutsättningar för att våra medansvariga mår bra och skapar fördela

Raymond Ahlgren

Bättre samarbete – Ökad Produktivitet – Högre Arbetsmoral

En

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap