Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Hem / Inspiration / Raymond Ahlgren

Raymond Ahlgren

Bättre samarbete – Ökad Produktivitet – Högre Arbetsmoral

En "Rivstart-Omstart-Nystart" med Raymond Ahlgren. Vill ni ha en inspirerande, underhållande och väldigt berörande föreläsare? Vill ni ge era medarbetare en upplevelse som inspirerar till bättre samarbete, ökad produktivitet och hög arbetsmoral? Då är Raymond föreläsaren ni söker! Med mer än 17 års erfarenhet är Raymond en föreläsare och coach på internationell nivå. Han hjälper företag, kommuner och skolor över hela landet att ge sina medarbetare ett efterlängtat och välbehövligt uppvaknande.

Med sin djupt berörande historia, berättartalang och omfattande erfarenhet levererar Raymond en föreläsning ni sent ska glömma. Föreläsningarna manar till eftertanke och väcker en stark vilja att växa som anställd, medarbetare och människa.  Raymond pratar om hur vi Bidrar, Samarbetar och tillsammans når gemensamma mål.  Han väcker tankar, inspirerar och förser publiken med verktyg för att:

 • Nå framgång 
 • Bidra på arbetsplatsen 
 • Ta eget ansvar 

Följ länken för fler av Raymond Ahlgrens videos  

Urval av tidigare beställare: Ericsson, G4S, Swedish Match, Bausch & Lomb, Preem, Price Waterhouse Cooper, Åklagarmyndigheten, Carlsberg, H&M, Arbetsförmedlingen, Enköpings Kommun, Gävle Kommun, Lidingö stad, m fl.

 • Effekten av att boka Raymond Ahlgren

  Dina anställda, medarbetare och kollegor kommer garanterat att lämna föreläsningen med en helt ny, positiv inställning till sitt arbete och en vilja att omvärdera sin insats och beteende på arbetsplatsen.

  De som tidigare haft en ”offermentalitet” kommer säkerligen att tänka om och inse att det inte är omständigheterna som påverkar oss utan vår inställning till omständigheterna. Och inte minst så väcks en vilja av att bidra till verksamhetens helhet istället för att se om sina egna intressen

 • Raymond Ahlgren som talare

  Raymond är en fantastisk historieberättare som uttrycker sig medryckande, inspirerat och lättförståeligt. Publiken kan enkelt ta till sig av hans exempel och använda sig av de verktyg han förser den med.

 • Så arbetar Raymond Ahlgren

  Raymond talar om organisationens och individens mest grundläggande fråga beträffande arbetsplatsen och affärsverksamheten – "Varför gör vi det vi gör?". På ett enkelt och underhållande sätt tydliggör han orsakerna och lösningarna kring denna fråga. Han förser sin publik med såväl insikter, entusiasm och verktyg som garanterat leder till fantastiska resultat för kunden. Hans föreläsningar passar alla.
  Raymond är även entreprenör, författare och har sommarpratat två gånger

 • Raymond Ahlgren erbjuder

  En förstklassig föreläsning på 90 min som garanterat inte lämnar någon oberörd och fyller åhörarna med en vilja att förändra och förbättra sina liv!

 • Raymond Ahlgren passar till

  Alla som har anställda!
  Organisationer, entreprenörer, kommuner och företag som vill framåt, bli bättre, bli starkare för att växa och ligga i framkant.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Inspirerande
Kön Man
Språk Svenska

Licensierad Recovery-coach, handledare inom Sorgbearbetning samt fyra år på Institute for Self Actualization.

Raymond förlorade sin lillasyster och sin far vid 6 års ålder. I egenskap av gudson till Chiles störtade president Salvador Allende tvingades han fly landet med sin lillebror och svenska mor. Han blev utsatt för övergrepp vid 7 års ålder, slagen och mobbad p.g.a. sitt utländska påbrå och som 12-åring placerad på Sigtuna internatskola. Vid 19 års ålder var han så pass trasig att han skar han sig på kroppen med en rostig mattkniv. Det var också då som missbruket började.
Efter drygt 20 års missbruk och ett liv fyllt av arbete, stress och jakt på bekräftelse – sålde han sitt företag, huset på Lidingö och bilarna för att istället börja jobba på sig själv. Han är idag en framgångsrik och högt efterfrågad föreläsare och coach inom ledarskap, team- och personlig utveckling.
Raymond har två gånger fått äran att vara värd för "Sommar" i P1, blivit porträtterad i dokumentärfilmen "I faderns fotspår" (SvT), skrivit boken "Hur många gånger kan man döda en man?" (Bonniers/Forum) samt bl a startat och byggt upp Svenska Innebandy Ligan.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

2022-12-27, 13:54

”Raymond har betytt mer för mig och min familj än jag kan beskriva i kortfattad text. Han har ”vänt livet” för min son, han har hjälpt mig och min man finna tillbaka till varandra och mig att hitta verktyg för hur jag ska (kan!!) hantera mig själv.”

Veronica 47 år Djursholm

2022-12-27, 13:54

”När jag såg dig för 2 år sedan var jag ordentlig kvaddad men du hade rätt i att jag har mer kapacitet. Utan dig vet jag inte var jag varit idag. Uppskattar dig mycket!”

Robert 38 år Stockholm

2022-12-27, 13:53

”Jag tror inte att du förstår hur mycket du har betytt för mig Raymond! Din röst och dina värderingar finns alltid i mitt bakhuvud.”

Charlotte 43 år Karlstad

2022-12-27, 13:52

”Med Raymonds hjälp skedde så många positiva förändringar inom mig. Som att få en bättre självkänsla, att hedra mitt ord, att släppa allt ont som jag hade i ”bagaget” och att tro på mig själv. Något som även uppmärksammats av min omgivning! Så tack Raymond för att du gav mig mod och hopp att börja min resa till att förbättra mig själv!”

Neda 35 år Stockholm

Raymond Ahlgren talar om:

Expertområden:

Prisklass:

25.000 kr - 45.000 kr

 • Mitt motto

  ”Det blir inte lättare senare. Det blir bara… senare!”

Andra talare inom samma område

 

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap