Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Hem / Affärsnytta / Framtid, trender / IT-trender / Mikael Ahlström

Mikael Ahlström

Mikael Ahlström är entreprenör inom kommunikation och driver flera byråer med fokus på digitala och sociala medier. Som delägare och engagerad i Hyper Island reser han till byråer och företag världen runt för att föreläsa och utveckla företag i den digitala världen. Med inspirerande föreläsningar, interaktiva workshops, diskussioner och case från verkligheten skingrar vi dimmorna och hittar möjligheterna inom digital kommunikation.

 • Mikael Ahlström som talare

  Jag berättar hellre historier än att föreläsa. Jag diskuterar hellre än att servera färdiga svar och engagerar gärna gruppen i workshops där vi gemensamt utforskar framtiden och möjligheter. Jag har gjort allt från föreläsningar i gymnasieklasser till Key-note för hundratals åhörare på Cirkus. Entimmas inspiration på konferenser till flerdagarskurser på några av världens största reklambyråer.

 • Så arbetar Mikael Ahlström

  Jag är inte en talare på heltid utan har mitt fokus i verksamheterna men insikterna och lärdomarna plockar jag gärna in i föreläsningarna. Jag trivs i diskussionerna och helst under kreativa workshops med postitlappar och högt tempo och hög engergi. Har genomfört workshop med 600 personer och inspireras av engagemang. Kan göra enstaka inhopp för att inspirera eller vara med och utveckla koncept för att höja kompetensnivån inom organisationen kring digitala och sociala medier.

 • Mikael Ahlström erbjuder

  Inspirationsföreläsningar inom digitala och sociala medier. Utvecklingsdagar under konferens eller annat. Tredagars Master Classes inom digitala medier via Hyper Island. Skräddarsydda upplägg för företag och organisationer. Kreativa workshops inom kommunikation och affärsutveckling.

 • Mikael Ahlström passar till

  Föreläsningar på byråer och marknadsavdelningar kring kommunikation i digitala och sociala medier. Key-note på konferenser och kick-offer. Utbildningar och seminarier.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Underhållande, Kick-off
Kön Man
Språk Engelska

Mikael är entreprenör i grunden och har de senaste 15 åren jobbat med utveckling av Internetprojekt. Grundade 1995 IT-Design som blev uppköpt av Icon Medialab vilket blev början på en resa genom uppgång och fall under IT-Boomen. Startade mediagruppen Sprout Park 1999 där han nu är VD med bland annat webbyrån Britny, designbyrån Summer och filmbolaget DFM. Är även delägare, tidigare styrelseordförande och engagerad föreläsare på Hyper Island. Driver även kontorshotellet ThePark på sveavägen i Stockholm med ca 150 arbetsplatser främst för frilansare och mindre bolag inom kommunikationsområdet med ambitionen att skapa en stark hub och nätverk för entreprenörer och frilansare inom kommunikationsområdet. Mikael arbetar även löpande med utbildningar och föreläsningar inom affärsutveckling, entreprenörskap och kommunikation inom de digitala och sociala medierna. Är även engagerad i utbildningsfrågor både på Hyper Island men sitter även i styrelsen för Rektorsakademien.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Andra talare inom samma område

​André Andersson

André Andersson är medgrundare och VD på Scribill som är ett företag specialiserat på att integrera ChatGPT i företags befintliga arbetsprocesser. Med en passion för generat

Harisa Murtic

Boka Harisa Murtic som er nästa föreläsare för att ta er verksamhet till nya höjder inom social selling, digital marknadsföring och användning av sociala medier. Med passion

Beata Wickbom

Beata Wickbom har modererat över 1,000 event, konferenser och möten. De teman som passar henne bäst är: digitalisering, innovation, hållbarhet, kommunikation, ledarskap och

Arne Olafsson

Arne har en djupgående praktisk erfarenhet av att använda AI-verktyg i sitt dagliga arbete. 
Genom sina föreläsningar hjälper Arne ...

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap