Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Malte Hallquist

En människa är en människa.

Malte Hallquist är en värmländsk kulturarbetare som lockar till skratt och eftertanke över hela Sverige. Med musik, prat och film gör han garanterat ett bestående intryck på dig och dina medarbetare.

Malte blandar humor med funderingar kring stort och smått. Han är flitigt bokad som föreläsare, underhållare, konferencier/moderator och skådespelare. Både Moderaterna och Kristdemokraterna valde honom som underhållare till sina respektive riksstämmor 2017.

Urval av tidigare beställare:
Länsförsäkringar, Försäkringskassan, PWC, Landstinget i Värmland, Sveriges lekterapueter, Kommunal, Svenskt Vatten, Konsumentverket, Moderaternas riksstämma 2017, Kristdemokraternas riksstämma 2017, Sveriges fotterapeuter, Byggnads, Pfizer, Anhörigriksdagen.

 • Effekten av att boka Malte Hallquist

  Malte arbetar mycket med igenkänningshumor och slår an en medmänsklig ton i allt han gör. Han bjuder på klok humor som gör att man går ifrån hans föredrag med en inspirerande känsla och livslust.

 • Malte Hallquist som talare

  Maltes talarstil är tänkvärd, slagfärdig, underfundig och rolig med en stor portion mänsklig värme. Han vet att humor öppnar upp för känslor. Ofta blandar Malte prat med musik och filminslag.

 • Så arbetar Malte Hallquist

  Malte pratar med beställaren inför varje föreläsning. Utifrån det samtalet skapar han en föreläsningsföreställning som passar bäst för tillfället.

 • Malte Hallquist erbjuder

  Malte har flera fasta erbjudanden, men han kan också skräddarsy sitt anförande efter kundens önskemål. Allt ifrån nya texter och specialskrivna låtar till anpassade filminslag.

 • Malte Hallquist passar till

  Malte är en perfekt energihöjare. Hans förmåga att blanda humor och allvar är unik och lämnar ingen oberörd. Maltes föredrag passar bra som inspirationsföreläsning på en konferensdag, kick-off eller företagsfest där han även kan vara den som modererar dagen.

Talaren utgår från Värmland
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Underhållande, Inspirerande, Aktiverar publiken
Kön Man
Språk Svenska

Malte är utbildad Ma/NO-lärare 4–9. Han har 17 års erfarenhet av läraryrket. De senaste sex åren har han försörjt sig som föreläsare, underhållare, konferencier/moderator samt skådespelare. Han hamnade i Karlstads nyårsrevygäng, Cabary, och fick blodad tand för underhållning. Efter det startade han, med några vänner, ett showgäng som jobbade med företagsfester samt egna shower.

Med tiden har uppdragen blivit både fler och större. Han har haft stora roller i farser och musikaler parallellt med egna uppsättningar, både i grupp och enskilt. Se mer på www.maltehallquist.se På senare tid har han utbildat sig i coachande samtal.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

”Vi hoppas på åtskilliga roliga jobb med Malte”

2018-03-21, 13:15

"Maltes professionella sätt att ta sig an alla jobb och hans insiktsfullt eftertänksamma humor kombinerat med en stor förståelse för gästens helhetsupplevelser gör att vi hoppas på åtskilliga roliga jobb med Malte i framtiden.”
— Lars Bergendahl - Projecta Event & Konferens, Karlstad

”Trevlig, klok och mycket humoristisk”

2018-03-21, 13:14

”Trevlig, klok och mycket humoristisk föreläsning om relationer. Kan verkligen rekommendera Malte till både näringsliv och kommuner.”
— Camilla Tjernberg — Utvecklare BRÅ, Kungsbacka kommun

”Stimulerande och roligt.”

2018-03-21, 13:13

”Att lyssna till Malte är stimulerande och roligt. Han är skicklig på att gestalta olika samhällsfenomen både med allvar och mycket humor. Jag kan varmt rekommendera Malte!”
— Pia Bergqvist — Vänsterpartiet, Södertälje kommun.

Maltes föredrag är en ”föreläsningsföreställning” där det pendlar mellan utbildande/informativ till underhållande. Publiken får ofta vara interaktiv och man lämnar föredraget med en inspirerande känsla.

Malte Hallquist talar om:

Expertområden:

Prisklass:

15.000 kr - 25.000 kr

 • Mer om priser

  Priset är mellan 15 – 25 tkr beroende på längd och hur mycket nytt som ska skrivas.

 • Mitt motto

  ”En människa är en människa”

Föreställningen Leka Livet

Andra talare inom samma område

Göran Claesson

Psykoterapeuten och kommunikatören Göran Claesson utbildar dig i intellektuell och känslomässig utveckling samt kommunikation. Med Göran förstärker du dina resurser och når dina mål. Du får

Susanne Norman

Susanne Norman håller föreläsningen "Det finns inga omöjliga elever" som riktar sig till alla som arbetar med elever med beteendeproblematik. Hon talar om hur man skapar en relation med tydligt leda

Åsa Nilsonne

Åsa Nilsonne är psykiater och professor i medicinsk psykologi vid Karolinska Institutet i Stockholm. Hon är expert på mindfulness och relationer och är en framgångsrik författare till bl.a. flera bö

Camilla Uddgren

Camilla Uddgren lockar ömsom till skratt, ömsom till tårar i en fartfylld och tankeväckande föreläsning, där hon bjuder på sig själv och lär er utvecklas både som grupp och som individer. He

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm
Postadress:
BOX 1041
101 38 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap