Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Joakim Kaminsky

Hållbar kreativitet.

Joakim Kaminsky är inte bara en av Sveriges mest lovande unga arkitekter, utan även en etablerad talare och debattör som är välkänd inom såväl branschmedia som dagspress. Med en passion för berättande och kreativitet är Joakim en arkitekt i framkant. Han är grundaren och ledaren för Kaminsky Arkitektur, en flerfaldigt prisbelönt arkitektbyrå med en personalstyrka på sextio kompetenta medarbetare.

Det som verkligen utmärker Joakim Kaminsky och hans arkitektbyrå är deras starka engagemang för hållbarhetsfrågor. De är en av de främsta aktörerna i Sverige när det kommer till att skapa byggnader och miljöer som är både vackra och miljövänliga. Kaminsky Arkitektur har även tagit initiativet till KAN-initiativet, en plattform som främjar möten och samarbeten mellan nyanlända arkitekter och ingenjörer runt om i Sverige.

Vill du boka Joakim Kaminsky för en inspirerande föreläsning om arkitektur, hållbarhet och framtidens byggnader? Lär av en expert inom branschen och låt Joakim guida dig mot en mer hållbar och innovativ framtid.

Urval av tidigare beställare: Chalmers, Göteborg & Co, Fastighetsmässan, Hem & Villamässan, Business Region Göteborg, Skanska och Sveriges Byggindustrier.

Talaren utgår från Västra Götaland
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Inspirerande
Kön Man
Språk Svenska, Engelska

Joakim Kaminsky utbildade sig på Chalmers arkitektur i Göteborg. Efter utbildningen arbetade han på UN-Studio i Holland, ett av Europas ledande arkitektkontor. Efter tiden i Holland arbetade Joakim på Wingårdhs arkitekter i Göteborg där han bland annat medverkande till flera tävlingsvinster.

Vintern 2007 vann Joakim tillsammans med Fredrik Kjellgren den internationella arkitekttävlingen för Strandbadens dansrestaurang och de startade tillsammans arkitektbyrån Kjellgren Kaminsky Architecture. Han driver idag företaget själv under namnet Kaminsky Arkitektur och arbetar med ett flertal projekt med fokus på en hög arkitektonisk profil och hållbarhet. Man har bland annat ritat ett tjugotal passivhus samt tagit fram hållbara visioner för Göteborg och Stockholm.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

"Spot on!"

2018-03-14, 16:48

"Joakim var toppen! Hans presentation engagerade våra deltagare och han inledde med ”nu kommer vi kanske bli lite osams” vilket var spot on eftersom han pratar miljö och hållbarhet mot en grupp som jobbar med att sälja byggmaterial i mängd. De fick sig en tankeställare och det var många som efteråt hade frågor kring ett miljövänligare alternativ inom bygg. Kul när man kan få en annan input i en bransch där de flesta endast ser vinningen i pengar. Tilläggas bör även att Joakim är mycket trevlig."
- Nina Näfstadius, Logiq Sweden AB

Joakim Kaminsky talar om:

Expertområden:

Prisklass:

10.000 kr - 35.000 kr

  • Mitt motto

    Allt för länge har arkitektur har setts som en yta, dekorationer som kan läggas till i slutet av en process, istället för att se den som ett kraftfullt verktyg som kan förbättra vår värld.

Sveriges Talare from KKA PRESS on Vimeo.

Andra talare inom samma område

Christer Ljungberg

Christer Ljungberg är entreprenör och grundare av konsultbolaget Trivector, med över 30 års erfarenhet av att driva och utveckla sju olika företag. Med en passion för trendspaning och framti

Henrik Ny

Henrik Ny är hållbarhets forskaren som föreläser om snabb omställning till fossilfrihet och hållbarhet. Med 20 års erfarenhet från området - både från näringsliv och akademi

Susanna Cederquist

- Bli mer kompetenseffektiv! 


Vi är olika, både i hur vi tänker och fungerar. ...

Stig-Arne Bäckman & Håkan Berg

Boka Stigge och Håkan när ni vill ha det där lilla extra till er företagskonferens, privat tillställning eller en festlig middag?
Då har ni ...

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap