Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Jannika Strååt

Skådespelaren Jannika Strååt bjuder på en lustfylld och berikande föreläsning om kommunikationens inverkan. Med värme, humor, klokskap och närvaro berör hon sina åskådare, väcker nyfikenhet, igenkännande och många aha-upplevelser. 

Hon bjuder på sig själv och sin rika livserfarenhet. Med sin förmåga att gestalta vardagliga situationer öppnar hon för nya insikter. En dag med Jannika påverkar och lever kvar i minnet under många år.

Jannika - Skådespelerska och föreläsare

Tidigare beställare:
Bland tidigare beställare märks mellanchefer på Volvo, Ams, Karolinska Institutet, SSE Executive Education (fd IFL) och flera landsting. Vidare olika socialdistrikt, skolor och sjukhus i hela landet. Den största grupp hon föreläst för var en ”Världskongress för stammare” med 700 deltagare från hela världen. Den minsta var för fyra damer på ett hotellrum i Sundsvall.

 • Effekten av att boka Jannika Strååt

  Publiken får en ökad förståelse om vardagens olika situationer och möten. Likaså når de en djupare insikt om sitt eget och andras sätt att agera och reagera. Detta skapar ett bättre arbetsklimat.

 • Jannika Strååt som talare

  Med sin förmåga att gestalta tar Jannika med åhörarna på en resa som berör livets olika skeenden. Med sin lyhörda närvaro får hon åskådarna att pendla mellan skratt och djupt allvar.

 • Så arbetar Jannika Strååt

  Jannika lägger upp föreläsningen utifrån beställarens behov och önskemål.

 • Jannika Strååt erbjuder

  På Jannika Strååts föredrag om kommunikation får man stöd, inspiration och hjälp till en bra och hälsosam arbetsplats där miljön och hela människan står i blickfånget.

 • Jannika Strååt passar till

  Organisationer inom privat och offentlig sektor, t ex på mässor, personalvårdande dagar kompetensutvecklingsdagar eller kick-offs. Likaså åhörare som vill lära känna sin egen och andras kapacitet, höja närvaron, liksom öka glädjen och samverkan på arbetsplatsen.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Underhållande, Inspirerande, Kick-off, Aktiverar publiken
Kön Kvinna
Språk Svenska

Jannika Strååt kom in på Statens scenskola i Stockholm redan som 19-åring. Hon arbetade därefter på Norrköping-Linköpings stadsteater under tio års tid. Därpå arbetade hon på Klassiska teatern i Stockholm. Vid sidan av sitt arbete inom film och teater har hon sedan 1985 föreläst om kommunikationens inverkan och påverkan i möten. Det har varit både enskilt och i grupp, på företag och för organisationer.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Man skrattar från magen samtidigt som man får viktiga aha upplevelser

2017-02-24, 14:27

”Jannika Strååts föreläsning har både humor och allvar. Man känner igen sig i mycket av det hon tar upp. Hon gestaltar situationer som blir så komiska att man skrattar från magen samtidigt som man får viktiga aha upplevelser.” Nina Karlbeck, Äldreomsorgen

Jag skrattade massor och grät lite

2017-02-24, 14:26

”Det var en härlig föreläsning, de fyra timmarna gick alldeles för fort.
Jag skrattade massor och grät lite. Den berörde mig starkt och det blev många aha upplevelser. Det bästa är att det har skett en positiv förändring i arbetsgruppen. Vi har blivit öppnare mot varandra och förstår bättre att vi kan söka anledningarna till att vi reagerar på det andra gör mot oss, hos oss själva. Vi tar helt enkelt mer ansvar för våra reaktioner och handlingar i stället för att skylla ifrån oss och vi stöttar varandra i det arbetet. Det har skapat en mycket större trygghet och förståelse för oss själva och varandra. Tack!” Camilla Björkman 2016

Hon har den stora förmågan att förmedla både ett budskap och en känsla

2017-02-24, 14:26

”Det jag kan säga om Jannika är att hon har stor närvaro i det hon gör både i sitt skådespeleri, som i sina föreläsningar. Jag har haft nöjet att se henne i båda sammanhangen. Hon är inspirerande och man sugs med i det hon har att säga samt att hon har den stora förmågan att förmedla både ett budskap och en känsla.
Det är det som gör henne unik.” Med varmt hjärta Bengt Carlenfors

Sanslöst roligt, befriande, varmt och kärleksfullt

2017-02-24, 14:24

”Väcker nya tankar och starka känslor! Sanslöst roligt, befriande, varmt och kärleksfullt.”
Rebecca Kinnander.

Härlig inlevelse och utstrålning!

2017-02-20, 12:49

”Jag har sett Jannika Strååts föreläsningar i ett par olika tillfällen och hon gör det med en härlig inlevelse och utstrålning som gör oss i publiken helt tagna. Vill du få en upplevelse och en förändring i ditt liv så tveka inte att gå på hennes föreläsning.” Li Grebäck, Verksamhetschef, TROTS Kvinnojour på Gotland

Andra talare inom samma område

Susanne Norman

För tio år sedan började Susanne arbeta med elever som av olika skäl inte deltog aktivt i sin skolgång. Elever med låg- eller obefintlig närvaro, elever med ångestproblematik och/eller NPF-d

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap