Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Anders Haglund

Anders Haglund är en av Sveriges mest uppskattade föreläsare, inspiratörer och coacher. Han titulerar sig transformativ framgångscoach och hans livsförändrande tankar om framgång och livskvalitet har hjälpt tiotusentals människor att göra insikter som lockar fram deras bästa jag, både på jobbet och privat. Hans förståelse för hur vi människor fungerar ger dig en unik möjlighet att ta en titt bakom teorier och vidskepelse om vad som gör verklig skillnad i våra liv. Anders ger dig fundamentala principer för prestationspsykologi som höjer din förmåga i alla livets delar. Framgång och välmående är plötsligt enklare än du kan tänka dig...

 • Effekten av att boka Anders Haglund

  En djupare förståelse av hur vi människor faktiskt bygger vår upplevelse av livet och därmed högre produktivitet med minskad stress. Mer drivkraft, livsglädje och förmåga att studsa tillbaka från svårigheter. Alla får mer av de dagar då allt flyter och minimerar negativa effekter av våra svackor.

  Anders Haglunds tänkvärda föreläsningar förändrar och ger insikter på djupet, både på individ- och gruppnivå.

 • Anders Haglund som talare

  En föreläsning med Anders får tiden att flyga fram och skratt blandas med tårar. Han levererar djupa insikter som gör skillnad även över tid och inte bara för stunden:
  ”Jag blev otroligt inspirerad, men inte som på vanliga seminarier där det går över efter en dag eller två utan mer på djupet.”

  ”Många av insikterna jag fick under dagen omkullvälte hela min världsbild. På ett enormt positivt sätt, även om det också känns konstigt att världen är på ett sätt när man kommer dit och på ett annat när man går därifrån.”

 • Så arbetar Anders Haglund

  Anders Haglund arbetar förståelsebaserat med grunderna i vad som driver mänskligt beteende. Denna kunskap är grundläggande för all prestation och produktivitet. Det Anders delar med sig av hjälper dig omedelbart att öka din produktivitet, minska din stress, överkomma begränsningar och hitta gnistan i livet.

 • Anders Haglund erbjuder

  Heldag, halvdag (3-4 tim), lunch-lunch, samt långsiktigt arbete inom företag. Personlig coachning över helår, halvår samt tredagars intensivkurs.

 • Anders Haglund passar till

  Alla som vill locka fram det bästa ur sig själv och andra. Anders Haglund arbetar i ett spektra med allt från personlig coachning till grupper från fem till 3 000 personer.  Anders Haglunds inspirerande föreläsningar är lämpliga för alla deltagare oavsett om de är verksamma i privat eller offentlig verksamhet.

Talaren utgår från Västra Götaland
Typ av föreläsning Inspirerande
Kön Man

Anders Haglund har jobbat som professionell coach och föreläsare sedan 1997. Innan dess var Anders golfproffs med spel på Europatouren och 1986 blev han den förste svenske Europamästaren. Anders Haglund är utbildad elingenjör och därefter studerade han på universitet i USA. Anders har arbetat med de allra största inom personlig utveckling som tillexempel Tony Robbins, Robin Sharma, Michael Neill, Jim Rohn och Richard Bandler för att nämna några.Med sin egen mix av systematiserat bondförnuft, långa erfarenhet och en djup förståelse för hur vi alla lockar fram det bästa ur oss själva ger Anders dig en upplevelse utöver det vanliga.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Anders Haglund talar om:

Expertområden:

Prisklass:

Enligt offert

 • Mer om priser

  60.000 ex moms och resa för heldag, 50.000 ex moms för halvdag och kortare (inom Skandinavien), €10.000 ex VAT och resa utanför Skandinavien.

 • Mitt motto

  You have to understand better to do better! En enda genuin insikt är allt du behöver för att lyfta ditt liv till en helt ny nivå!

Andra talare inom samma område

 

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm
Postadress:
BOX 1041
101 38 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap